icon

Kočík - GB premium C990R

chocholuska
23. júl 2013

Ahojte. Dnes sme s manželom videli novinku od firmy GB, konkrétne typ Premium C990R. Vyzeral výborne a v dvoch obchodoch nám ho predstavovali ako výborný kočík za výbornú cenu. Trojkombinácia vychádzala okolo 550€. Chcela by som sa spýtať, či ste ho už niekto videli a čo vám na to predajcovia vraveli. Je to holandská značka, konštrukcia je hliníková a veľmi ľahká. Materiál vyzeral tiež kvalitne, len sa obávame, aby sme sa neoklamali, keď nevieme posúdiť s recenziami od rodičov a čakáme prvé bábätko, čiže je to prvá skúsenosť s kupovaním kočíka. Ďakujeme za rady.

Kočík  - GB premium C990R
magimary
19. sep 2013

@cherinna počkať, oproti ktorej Ikea? oproti starej?
lebo oproti novej je celý Avion shopping park, nie? 😕

cherinna
20. sep 2013

@magimary hej oproti avionu, tam je take male nakupne centrum....Billa, sedacky atd. a tam je aj ten obchod Predeti

magimary
20. sep 2013

@cherinna ďakujem veľmi za info!

pa_mi
23. sep 2013

@cherinna @zamira dievcata, chcme sa opytat, ci potrebujem kupovat aj hlboku vanicku ked ta sportova je taka polohlboka. nasa mala sa ma narodit v marci. vdaka 🙂

zamira
23. sep 2013

@pa_mi ja by som nekupovala. Dobre ju zababušíš do fusaka...Moja sa tiež narodila v marci. Síce bola ešte dosť tuhá zima vtedy a mali sme vaničku, ale iný kočík. Keby som mala vtedy tento, nekupovala by som vaničku. Mali sme teplý overal, perinku, deku....podľa mňa to stačí. Zbytočne by si vyhodila peniažky, lebo v apríli, v máji je to už v pohode... 🙂

pa_mi
23. sep 2013

@zamira jej, vdaka, este viac si ma potesila 😀 😀 😀 je to super, naco zbytocne haraburdy dalsie doma skladovat.... 🙂 som sa bala, ze ma tu niekto ukamenuje ked to sem napisem 😀 😀 😀

zamira
23. sep 2013

@pa_mi to sa ti ľahko môže stať tu na MK! 😀

pa_mi
23. sep 2013

@zamira no ved prave 😀 😀 😀 😀

lubik87
23. sep 2013

@janeita to nieje vanička ale športák prerobený na hlboký , vanička sa dokopuje táto http://www.detickovo.sk/fotky6348/fotos/_vyrn_3...

sheronka
23. sep 2013

@magimary Ahoj. Kočík nemá samostatne polohovateľné nožičky.

sheronka
23. sep 2013

@cherinna
@veldinka
@monika.ki Kočky aké tašky ste kúpili ku kočíku? Neviem akú hľadať lebo neviem ako budú držať na rukoväti.

sheronka
23. sep 2013

@kiakocikovsvet Dobrý večer. Viete mi prosím Vás poradiť tašku na tento kočík aby držala na rukoväti. Ďakujem.

veldinka
24. sep 2013

@sheronka ja som kúpila túto http://www.mall.sk/prebalovacie-tasky/babymoov-.... Drží dobre. Tá pena čo je na rukoväti ju nepustí. Len keď mi prišla sa mi zdala strašne obrovská, ale na kočíku vyzerá fajn. Ale aj tak si asi časom kúpim ešte niečo menšie (možno len nejaký organizér) lebo na krátke prechádzky asi nepotrebujem celú tašku...Neviem. Čakáme prvé bábätko, tak ešte neviem čo budem potrebovať, kedy, ako a koľko toho budem potrebovať 😀 Inak s taškou som spokojná, je priestranná, prebaľovacia podložka sa dá odopínať. Mňa trošku zamrzela farba tých štvorčekov na boku. Na obrázku vyzerajú sivé a v skutočnosti sú modré. Ale to je ľahká pomoc. Dokúpim modrú hračku 🙂

veldinka
24. sep 2013

@sheronka V tomto videu je podobná rukoväť na kočíku ako na GB

https://www.youtube.com/watch?v=_mgjYD1NZcs

Keby čakáme dievčatko, volím túto farbu-mám rada bodky 🙂

kiakocikovsvet
24. sep 2013

@sheronka Dobrý deň. Taška Vám bude držať univerzálna skúste pozrieť.

cherinna
24. sep 2013

@sheronka ja som si kupila tiez nejaku univerzalnu, ani neviem presne aku znacku 😉 sa mi zda ze Marv, ale pasuje mi na tento kocik 😎 uvidim casom, mozno kupim inu 😝

dendy1
24. sep 2013

Zdá sa mi, že na obrázku je maximálna poloha na spanie tento poloľah. Alebo sa dá dať aj viac ležmo?

sheronka
26. sep 2013

@dendy1 Športová časť sa dá dať do úplného ľahu, dokonca urobiť z neho vaničku 😉

magimary
27. sep 2013

@sheronka môžem sa spýtať aká je max. dĺžka takto rozloženej (športovej) vaničky?
v polohe ležmo, myslím. ď.

itusa6
30. sep 2013

kočky ,čo poviete na tento kočík? aké má negatíva? dakujem

duratlicka
2. okt 2013

Konecne kocik snov az na to polohovanie noziciek.Ale ma vraj len 11,5kg🙂

duratlicka
2. okt 2013

Baby,ako je to s tou vahou?Naozaj ma 11,5kg alebo to je len vaha konstrukcie?Lebo ziadny kocik s nafukovacimi kolesami nema menej ako 13kg.Aspon doteraz nemal.

karidap
2. okt 2013

Ahojte tak ja som sa rozhodovala ze ho kupim. Ale pozeram na tu sportovu cast a nema tam babatko nejako malo miesta. Vsetci ma upozornuju na to , ze ak to chcem mat ako plnohodnotny kocik tak by som na to mala dat bacha

karidap
2. okt 2013

@duratlicka
Ahoj, niektore stranky davaju spolu vahu t.j. vanicka + podvozok, alebo sportak + podvozok a niektore zvlast. Ja som na ich stranke http://www.gbwithlove.sk/#/sk/katalog pri sportaku toto Hmotnosť netto/brutto: 11.5kg / 14.7 kg
Cize len podvozok ma 11,5 a k tomu pripocitaj vanicku alebo sportak , alebo vajicko

karidap
2. okt 2013

@pa_mi Ahoj, tak ty si kupis len tu sportovu cast. My sme boli vcera pozerat po Babymarkete, PreDeti, a Brendone tu v BA. A vsade ma upozornili , ze ta vanicka polroka musi byt a mala by byt fakt pevna.
Neviem teda ale uz som z tych kocikov tiez mimoza.
Rodime rovnako v Marci takze mame rovnaku dilemu

magimary
2. okt 2013

@karidap a aj ste ho niekde našli? 😨
lebo my sme boli v sobotu a nemali ho NIKDE!
že vypredaný! mám skúsiť nabudúce!
ma skoro prekotilo, mužíka som tam lanárila celý predošlý deň a keď sme tam prišli, tak úplne zbytočne 😖 😒

pa_mi
2. okt 2013

@karidap ano, ja uz som rozmyslala aj nad takom takymto sivym, ale neviem. moj favorit je uplne iny (PP GT3) ale stoji 800 E co sa mi zda hlupost vyhodit za kocik. neviem stale. na tom na odradilo to ze sportova cast sa neda otaat ku mne. tu ma tesi ze je pekny a ma vsetko co od kocika chcem. no a usetrila by som peniaze za tu hlboku vanicku tym padom, takze aj to sa mi paci - usetrim peniaze a doma nmiesto na skladovanie, ktoreho nemame nazvys. no neviem stale nie som rozhodntua - 10.10. bude v BA aj s muzom tak to asi pojdeme omrknut 🙂

karidap
2. okt 2013

@pa_mi chod do predeti.sk pri avione nemali vcera podvozok ale na kosickej (ci aka to je ulica za cvernovkou) mali komplet vsetko.
Co sa tyka otacania...ja tiez tu som taka ze mat- nemat. Pri vanicke asi je dobre mat, ale pri sportaku mi hovoria v rodine ze tam zvacsa dieta chce vnimat uz potom po polroku okolie , takze z toho by som sa nestresovala.
Ano mas pravdu s tym skladovanim, aj my sice mame vacsi byt ale miesto sa zide... no uvidime. Ja tiez nechcem vyhadzovat peniaze za 6 mesiacov a potom sa cudovat ,ze co som to spravila. Ako z kocikov mi uz asi hrabe... :(

karidap
2. okt 2013

@magimary no ako som pisala nizsie...predeti.sk avion nemali podvozok, takze to ani neskusis chodi. A na kosickej pred 3 tyzdnami. To sme tam len tak nakukuli a toto nas oslovilo, ale kvoli farbe. Odvtedy brousujem po nete a hladam recenzie.
Kazdopadne doporucujem vyskusat. Mna odradila trosku aj to drzanie, s ktorym sa neda nic robit -cize bez polohovania.
Sice sme vyssi ale priatel omnoho viac :(

magimary
2. okt 2013

@karidap no, ja bez skúšania "naživo" ani nerobím žiadne závery,
páčiť sa mi páči, ale bez skúšania na kúpu ani nepomyslím..
na ztej košickej ho teda mali určite? tam je ten babymarket?