Kočík Inglesina Vittoria. Jak se s ní jezdí?
Zdravím,
prosím prosím o vaše zkušenosti s touto kráskou. Móc se mi líbí, ale nevím, jak ta menší pryžová kolečka (u podvozku Chrom) projedou drsným terénem českého venkova 😀 Jak se vám s Vittorií jezdí?
A ještě jedna otázka: Ještě se mi nepoštěstilo vidět "naživo" barevnou variantu Galles, která se mi zrovna dost líbí. Neviděl jste ji něko? Loni ji měly Inglesiny Classica a letos ty Vittorie. Vypadá jako koženka, ale cenově je stejná jako ostatní látkové varianty (koženková Nappa je dražší).
Děkuji 😀
@anaxamon ano? Nuz, musim teda porozmyslat. Dakujem za odpoved... este jedna otazocka 🙂 Aky ste mali podvozok? Comfort alebo ergo bike? Ten ergo je sice lahsi, ale len o necele 2kg, rozdiel najvacsi je len v kolesach, neviem, ci su lepsie tie plastove alebo nafukovacie.. na ergobike sa mi paci, ze je rukovat nastavitelna vyskovo. Pri tom ergo bike uvadzaju, ze je vhodny do terenu, comfort chrom zeby nie?
ahojte ja som si prave vcera zajednala inglesinnu vittoriu nappu, bielo modra kozenka, pouzivany jeden rok, velmi sa tesim, v juni ho budem mat doma............., tak sa tesim, potom Vam dam infosky, aky je ........rodit mam 29. 9. 2013, pouzivat by som ho mala zhruba do aprila 2014, tak potom asi budem predavat.........
Lucia
@lullabay mozem sa spytat ako ti ta inglesina vyhovuje, dost vazne nad nou uvazujeme a momentalne mame jednu aj moznost kupit. Paci sa mi aj silver cross sleepover deluxe a potom tato inglesina vittoria. Dakujem Zuzka
Ahoj ber rozhodne inglesinu. Je dokonala. Kolesa uzasne. Pruzi, hojda. Moj syn v nej spi aj styri hodiny. Zmesti sa v pohodke do auta a zvlada narocne tereny. A kazdy mi kocik chvali. Je priestranny a aj napriek malemu vytahu sa zmesti cely koc dnu. A v pohodke po kolajniciach na schodoch sa presuvame.
A este ma super kosik. Vozim tazke nakupy uplne v pohodke . A ked trochu dakde narazim babo ani nehne. Netrasie ho. Fakt super. Achromovy podvozok je super lebo sa neznici ta ocel.ani neoskrie. Pa Lucia
Ja iba odporucam fakt super krasny prakticky kocik 🙂
Kupili sme nakoniec inglesinu vittoria, pouzivam uz 10mesiac a som viac ako spokojna! 🙂 chyba mi tam jedine nejake tienidlo proti slnku. No aj to sa da vyriesit, ja som pripla sponou o kocik latkovu plienku 😉
Kazdopadne kocik odporucam, lahko sa s nim manevruje. Pouzivala som aj ako autosedacku prve mesiace. No potrebujete k tomuto kociku vacsie auto a do bytovky bez vytahu, to by bola makacka.
@erikabv a este som zabudla, ze sa da vanicka pouzivat aj v sede
Vnutro je polohovatelne. Mala bude mat rok o 2 mes. A kedze je este zima a ona v kociku vzdy spi, na sportak vymenim az potom. V tomto kociku ju viem dobre zababusit, drzi teplo a neofuci ju vietor. Dokupila som aj sietku proti hmyzu a do dazda. Super obe, zakryju pekne cely kocik.
nestalo sa vam, ze to biele podsitie sa vam uspinilo a ako to potom vyprat???
@celasapremenim da sa to vybrat a oprat
@anaxamon no to vo vanicke sa skutocne da vybrat a oprat
ja som sa pytala na podsivku budy
ale uz to mam vyriesene
@celasapremenim ahoj, chcem sa spýtať ako si vyriesila čistenie tej budy, dakujem
@monicka79 ahoj, vtedy mi milý pán majiteľ alladinu poslal komplet novú búdu na kočík, nedalo sa to s ničím pekne vyčistiť. Bolo to lacné.

@erikabv ahoj nie nepouzivali sme, kupili sme vajicko, predsa len vyslo nam to vajko bezpecnejsie