icon

Kočík Jane Crosswalk 2018 - skúsenosti?

zurom
10. jan 2019

Ahojte žienky, veľmi sa mi páči tento kočík. má ho niektorá z vás? ak áno, aké máte skúsenosti? dakujem

Kočík Jane Crosswalk 2018 - skúsenosti?
Strana
z2
evicaveverica
20. feb 2020

@ikonica klasika lesne cesty, kameniste ale teda nie obrovske sutre lebo to by bolo nepohodlne asi pre vsetkych, vinohrad, luky... a boli sme aj v tatrach zima sneh... pohoda

ikonica
Autor odpoveď zmazal
evicaveverica
28. feb 2020

@ikonica fuu myslim ze nie, ja to mam pevne. A odkial si? Ja ho mam tiez na predaj ak chces. Isto sa dohodneme ak by si mala zaujem

evicaveverica
28. feb 2020

@ikonica este pozri akej farby je konstrukcia, tie stare boli sive a take akoby hnede. Nove su strieborne (myslim ze mam striebornu 2019 model) na tych novych modeloch ako mam ja boli roesene aj dake nove loziska na prednych kolieskach.

ikonica
29. feb 2020

@evicaveverica je taka ako hlinikova, strieborna, matna... Je to rocnik 2016... A som z Presova, cize hodne z daleka....

evicaveverica
29. feb 2020

@ikonica u mna jedine co ma volu je madlo, to sa trosicku hybe, ale to robia vsetky nastavitelne madla na tie gombiky co som si odsledovala. A potom aj to osadenie sedaku do tych zapadiek ma volu, akoby sa cely sedak trosku "hompalal" ked je prazdny.

evicaveverica
29. feb 2020

@ikonica este som to dnes pozerala to co si sa pytala, lebo sme sli do vinohradu a teda mne sa to tam nehybe.

ikonica
2. mar 2020

@evicaveverica pozeram, ze si si nechala sit striesku na zakazku.. U koho a kolko to vyslo?

ikonica
2. mar 2020

@evicaveverica a nanoznik si kde kupovala?

evicaveverica
2. mar 2020

@ikonica tu striesku ti pozriem lebo uz neviem, ale dakde v cechach u jednej sikovnej pani a nanoznik nemam k nemu. Mam Pinkie ale ten pouzivam na Valco, na Jane nie lebo sa tam velmi komplikovane upina a pride mi na ten kocik strasne velky. Takze nanoznik nemam ale pouzivam softshelovu nepadaciu deku

ikonica
5. mar 2020

@evicaveverica ahoj, nenasla si info o tej strieske?

ikonica
5. mar 2020

@libulibu
@oslo1
@alzbeta222 baby, ktory nanoznik a fusak mate k tomuto kiciku?

alzbeta222
5. mar 2020

@ikonica mali sme pinkie

evicaveverica
6. mar 2020

@ikonica poslala sim ti spravu

ikonica
6. mar 2020

A naco je toto?

evicaveverica
Autor odpoveď zmazal
evicaveverica
7. mar 2020

@ikonica som si myslela ze je to ine.. ale toto teraz neviem, skusim sa kuknut u seba ci to tam mam isto ma napadne ked to realne zmercim

ikonica
7. mar 2020

@evicaveverica mne to pripomina taky dzindzik na drziak na flase ako mam na druhom kociku... Zajtra to vyskusam, ked sa dostanem von... Inac kupila som ho.. A konecne si uzivam tichu a makku jazdu.. Len mam obcas pocit ako by kolieska mali, vlastny zivot.. Akoby ma to obcas tahalo do stran 🤷‍♀️a nie nepijem alkohol 🤣 kojim...

evicaveverica
8. mar 2020

@ikonica no to je ten problem kocikov spred roku 2018. Mali nejake ine loziska ktore sa lubili zaprasit a tym ze ich ludoa este aj strekli mozno dakym olejom tak sa to zhorsilo. Mna vyslovene v Ja e upozornovali ze kolieska ani oje nicim nemazat len ocistit vlhkou handrou. Mam ho asi rok a mne zatial nic nedrhne a ako som aj pisala vyssie jazdim s nim hlavne teren, luky vinohrad

evicaveverica
8. mar 2020

@ikonica oni nemaju taky drziak, teda aspon co ja viem. Vcera som sa na to zabudla pozriet ale kuknem dnes.

evicaveverica
Autor odpoveď zmazal
evicaveverica
8. mar 2020

@ikonica noo vies co, ja som na to vesala ty stuhu ktorou sa uchytava board ku kociku. Ona sa jedna strana tej stuhy cez slucku naviaze na konstukciu a na druhej strane ma take plastove ocko na ktore ten board ked ho dvihnes zavesis. Ake ked je polozeny a stoji na nom dieta tak ta stuha plence pri kociku tak ja som to ocko chytala prave na ten vystupok. Ale ci je to na to tak to veru neviem

ikonica
8. mar 2020

@evicaveverica ako ja by som nepovedala ze drhnu... No skusime na to kuknut s mm... Je to uplne iny pocit pri kocikovani ako pri starom kociku...

evicaveverica
8. mar 2020

@ikonica to ano, ja ked to porovnavam s inym co este mam tak je to teda uolna lahoda

ikonica
10. mar 2020

@evicaveverica kocik mal prehodene predne kolieska, preto siel ako opity 🤣

evicaveverica
10. mar 2020

@ikonica noo tak super 👍🏼👍🏼👍🏼

Strana
z2