icon

Kočík Jane Crosswalk 2018 - skúsenosti?

zurom
10. jan 2019

Ahojte žienky, veľmi sa mi páči tento kočík. má ho niektorá z vás? ak áno, aké máte skúsenosti? dakujem

Kočík Jane Crosswalk 2018 - skúsenosti?
Strana
z2
libulibu
10. jan 2019

Ja ho môzem len odporucit. Mali sme este ten starsí model a vyuzila som ho naozaj maximálne. Velká sportová sedacka, ktorá ide do lahu a kocík sa dá zlozit aj so sedackou, co bolo pre nás velmi praktické, lebo sme vela cestovali. Zvládol aj horsí terén, lebo má dostatocne velké kolesá a je dobre odpruzený. Maximálna spokojnost.

oslo1
10. jan 2019

My mame a je vynikajuci.
Vanicku sme nemali, ale pouzivali sme I matrix na lezato.
Teraz pouzivame sportovu cast, I matrix je uz iba autosedacka.
Sportova cast sa da dat uplne na lezato.
Kostra kocika je odpruzena, kolesa terenne. Kociku ziadne v pohode nase krasne chodniky, udupanu parkovu cesticku.
Za mna, super kociku.

alzbeta222
19. jan 2019

Aj my ho máme. Nevýhoda je len malá vanička, inak je super vo všetkom, dobre sa skladá, zaberie málo miesta, dobre sa manipuluje atď 🙂

evicaveverica
18. feb 2019

@oslo1
@alzbeta222 a realna vaha je aka? Bola som ho dnes okuknut a akoze pacil sa mi len som ho zabudla potazkat. A este otazka, ked je dieta v lahu nieje ra strieska v lete kratka? Dakujem

oslo1
19. feb 2019

@evicaveverica
Neviem, aka je realna vaha, treba pozriet na nete, nechodim s nim do a zo schodov, tak Toto posudit neviem.
Co sa tyka striesky, tak ta sa da este odzipsovat, ked svieti slniecko, tak siaha hlbsie.

evicaveverica
19. feb 2019

@oslo1 vcera som ho bola pozriet, pacil sa mi.. hlavne tie kolesa. Jazdis s nim aj teren? Lesne cesty, makadam alebo nieco podobne?

oslo1
19. feb 2019

@evicaveverica Ahoj,

u nas je dost challenge jazdit po normalnych chodnikoch, ale chodim aj na lesne cesty, po trave, krizom cez obrubnik. Prerabame dom, takze aj schod dole,, potom nejake dreva, kocik prezil.

Ja som s nim velmi spokojna, mame tiez sivy, teraz uz mame aj footmuf (fusak), tie ich su navacsie na trhu.

Kocik sa dobre sklada, rozlozi sa na 2 casti.
My sme vanicku nemali, mali sme Imatrix 2 autosedacku na lezato. Vratko je velke babatko, tak z toho hned vyrastol, plus on nemal rad kocik na lezato. Teraz mame autosedacku iba v aute s isofixom. Je to super, stabilne, otocitelne, tak nemusim zapasit, ked ho tam priputavam.

Co sa tyka tej striesky, tak ked mal este auto sedacku, tak som mu na to este pripinala plienku a tu som z druhej strany pripla o ramenny popruh na taske (takto sa mu tam luftovalo).
Toto iste robim aj s touto strieskou sportovej casti. Da sa to odopnut, ale ked tam dam tu plienku, tak tam ma mentalne aj viac miesta, plus rad chyta tu plienku, takisto aj rad chyta prsiplast na kociku, tak mu ho nechavam otvoreny.

Este ku kosiku na nakupovanie na podvozku. Tusim ma hmotnost do 4 kg, ja som do neho uz narvala aj 10 kg, v pohode uniesol, len potom treba davat pozor, ked ides do obrubnika, cez dverovy prah, lebo sa to sucha a ten zvuk moze zobudit babatko (suchanie mi nevadi, zobudene babatko ano).

Celkovo, za mna 10/10 bodov.

Ak mas otazky este nejake, mozem ti to pofotit a poslat, co by si chcela vediet.

Jaj a kocik je tiez jeden z najvacsiich, nosia ho pre aj 3-4 rocne deti, autosedacka je najbezpecnejsia na trhu (v lezatej forme).

SOrry za dlhu odpoved, drobec spi, tak som sa mohla rozpisat.

evicaveverica
19. feb 2019

@oslo1 jaj ty si strasne zlata, konecne niekto kto ma real skusenosti dlhodobejsie. My byvame pri vinohradoch pod lesom. Cesty tu mame vseliake aj dobre ale hlavne zle, vo vinohrade jazdime polne cesty, blatove kamenne... a kopce mame .. Dnes som tiez bola na prechadzke a strasne som nadavala lebo toe predne kolesa na kociku co mam sa mi zadierali .. Mne staci kupit uz len sportovu cast. Teraz sudake nove ze maju nive loziska v prednych kolesach ze sa vraj uz nezadieraju. Zadreli sa ti niekedy? Lebo som citala dake recenzie a baby to dost hejtovali. Ale ze to vyriesi pravidelna udrzba

evicaveverica
20. feb 2019

@oslo1 mozem sa ta este spytat ktory model si mala 2016 ci 2017? A teda nezadrhavali sa ti tie predne kolieska? Dik

oslo1
20. feb 2019

@evicaveverica
ja mam ten najnovsi, kupovany na jar 2018, mal to byt najnovsi na trhu (kupovany na baby show v Londyne).

O tych zadrhacich kolesach som citala, ale to mala byt iba jedna batch zo starej serie. Mne sa nezadrha ziande koleso a teda udzbu nemal ziadnu (ak neratam vystriekanie kolies zahradnu hadicou).

Inak kocik je tichy, dobre sadne na teren aj chodniky. Teraz, ked nam tu nasnezilo a mrzlo, tak isiel super tiez.

evicaveverica
20. feb 2019

@oslo1 super tak som sa asi rozhodla. Velmi si mi pomohla. Dakujem 😘😘😘

evicaveverica
20. feb 2019

@oslo1 aku mas farbu?

oslo1
20. feb 2019

@evicaveverica

som rada, ze som pomohla.

My mame sivu farbu.

Ked som kupovala, tak som sa rozhovala medzi zelenou, hnedou a sivou. Nakoniec zvitazila siva.

evicaveverica
20. feb 2019

@oslo1 aj mne sa paci ta siva a este som nasla taku akoby ruzovu malinovu a ciernu - len v tej sa bojim ze v lete zhori. Tak neviem teraz ze ktoru.

evicaveverica
22. feb 2019

@oslo1 prosim ta mohla by som ta este velmi pekne poprosit ze by si mi vyfotila strukturu tej latky? Lebo teraz tie nove modely maju krasny ten material tak ci je to rovnake. Stary model som nemala moznost vidiet na zivo. Dakujem 😘 a poslem ti aj srdiecko za to

oslo1
22. feb 2019

@evicaveverica ahoj, jasne, zajtra odfotim 🙂

evicaveverica
23. feb 2019

@oslo1 dakujem

dolynkag
28. mar 2019

@oslo1 prosím ťa a tá autosedačka, to si myslela originál čo je k tomu? nemáš nejaký link na ten test? Ďakujem krásne

evicaveverica
28. mar 2019

@dolynkag apripo ak by si nechcela origo vajce Jane.. tak kludne kup cybex alebo maxicosi.. a adaptery sice jane na to nema ale zozenies od Concordu a tie sedia aj na Jane. Odskusane. Mam ich doma, vajce Mam maxicosi cabriofix a sedi to ako origo.

oslo1
28. mar 2019

@dolynkag nemam original test, treba pokukat. Ona je najbezpecnejsia v tom zmysle, ze tam babatko a hlavne novorodenec lezi rovno. Ziadny polosed ako Vajicka. Autosedacka je I matrix

lenkaaa231
8. sep 2019

Ahojte a nepredavate niektora jane croswalk?

evicaveverica
9. sep 2019

@lenkaaa231 ja zvazujem akurat, mala by si zaujem?

lenkaaa231
9. sep 2019

@evicaveverica pisala som ss

petralili
30. dec 2019

Baby vo videách ku kočíku tá strieška tak cvaka, nevadí to vašim detičkam?

oslo1
30. dec 2019

@petralili nevadi.

petralili
30. dec 2019

@oslo1 lebo na videách je to dosť hlučne a môj maly je citlivý na zvuky momentálne mame kočík ktorého strieška vôbec nevídava zvuky

oslo1
30. dec 2019

@petralili ono to necvaka, len to je taky tlmeny puk puk.

ikonica
19. feb 2020

@evicaveverica ahoj prosim ta ako spatne hodnotis trnto kocik? Vidim, ze si ho asi uz aj predala...

evicaveverica
20. feb 2020

@ikonica ahoj, kocik je super, len uz nam ho netreba, dcerka uz dost chodi tak mi staci taky prirucny. Este som ho nepredala

ikonica
20. feb 2020

@evicaveverica a ake tereny si s nim zvladla?

Strana
z2