Kočík Jane Crosswalk 2018 - skúsenosti?
Ahojte žienky, veľmi sa mi páči tento kočík. má ho niektorá z vás? ak áno, aké máte skúsenosti? dakujem

@ikonica fuu myslim ze nie, ja to mam pevne. A odkial si? Ja ho mam tiez na predaj ak chces. Isto sa dohodneme ak by si mala zaujem
@ikonica este pozri akej farby je konstrukcia, tie stare boli sive a take akoby hnede. Nove su strieborne (myslim ze mam striebornu 2019 model) na tych novych modeloch ako mam ja boli roesene aj dake nove loziska na prednych kolieskach.
@evicaveverica je taka ako hlinikova, strieborna, matna... Je to rocnik 2016... A som z Presova, cize hodne z daleka....
@ikonica u mna jedine co ma volu je madlo, to sa trosicku hybe, ale to robia vsetky nastavitelne madla na tie gombiky co som si odsledovala. A potom aj to osadenie sedaku do tych zapadiek ma volu, akoby sa cely sedak trosku "hompalal" ked je prazdny.
@ikonica este som to dnes pozerala to co si sa pytala, lebo sme sli do vinohradu a teda mne sa to tam nehybe.
@evicaveverica pozeram, ze si si nechala sit striesku na zakazku.. U koho a kolko to vyslo?
@evicaveverica a nanoznik si kde kupovala?
@ikonica tu striesku ti pozriem lebo uz neviem, ale dakde v cechach u jednej sikovnej pani a nanoznik nemam k nemu. Mam Pinkie ale ten pouzivam na Valco, na Jane nie lebo sa tam velmi komplikovane upina a pride mi na ten kocik strasne velky. Takze nanoznik nemam ale pouzivam softshelovu nepadaciu deku
@evicaveverica ahoj, nenasla si info o tej strieske?
@libulibu
@oslo1
@alzbeta222 baby, ktory nanoznik a fusak mate k tomuto kiciku?
@ikonica mali sme pinkie
@ikonica poslala sim ti spravu
@ikonica som si myslela ze je to ine.. ale toto teraz neviem, skusim sa kuknut u seba ci to tam mam isto ma napadne ked to realne zmercim
@evicaveverica mne to pripomina taky dzindzik na drziak na flase ako mam na druhom kociku... Zajtra to vyskusam, ked sa dostanem von... Inac kupila som ho.. A konecne si uzivam tichu a makku jazdu.. Len mam obcas pocit ako by kolieska mali, vlastny zivot.. Akoby ma to obcas tahalo do stran 🤷♀️a nie nepijem alkohol 🤣 kojim...
@ikonica no to je ten problem kocikov spred roku 2018. Mali nejake ine loziska ktore sa lubili zaprasit a tym ze ich ludoa este aj strekli mozno dakym olejom tak sa to zhorsilo. Mna vyslovene v Ja e upozornovali ze kolieska ani oje nicim nemazat len ocistit vlhkou handrou. Mam ho asi rok a mne zatial nic nedrhne a ako som aj pisala vyssie jazdim s nim hlavne teren, luky vinohrad
@ikonica oni nemaju taky drziak, teda aspon co ja viem. Vcera som sa na to zabudla pozriet ale kuknem dnes.
@ikonica noo vies co, ja som na to vesala ty stuhu ktorou sa uchytava board ku kociku. Ona sa jedna strana tej stuhy cez slucku naviaze na konstukciu a na druhej strane ma take plastove ocko na ktore ten board ked ho dvihnes zavesis. Ake ked je polozeny a stoji na nom dieta tak ta stuha plence pri kociku tak ja som to ocko chytala prave na ten vystupok. Ale ci je to na to tak to veru neviem
@evicaveverica ako ja by som nepovedala ze drhnu... No skusime na to kuknut s mm... Je to uplne iny pocit pri kocikovani ako pri starom kociku...
@ikonica to ano, ja ked to porovnavam s inym co este mam tak je to teda uolna lahoda
@evicaveverica kocik mal prehodene predne kolieska, preto siel ako opity 🤣
@ikonica noo tak super 👍🏼👍🏼👍🏼

@ikonica klasika lesne cesty, kameniste ale teda nie obrovske sutre lebo to by bolo nepohodlne asi pre vsetkych, vinohrad, luky... a boli sme aj v tatrach zima sneh... pohoda