Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@sunny161 momentálne je na tento kočík akcia, bližšie info na tel. čísle
@sunny161 ahoj ja predavam v zelenom pre chlapca...teda vnutro je zelene aj doplnky aj fusak na zimu-aj fusakonanožnik,tašaka na kočik,plaštenka,...no my sme zvladli aj u nas rozbite chodniky ked boli v pohode...fakt je perfekny uplne vo všetkom...predavam ho kvoli dovolenke-už nam treba do kufra ničo male.
Ahojte, ak by mala niektora z Vas zaujem o solu (cely set), pozrite moj inzerat.
Dakujem 🙂
Zienky, hlasim sa ze som Solu konecne oprala - pre tie co nad tym uvazujete - ide to a uplne lahko.. Prala som ju v pracke, na 30 C, program rucne pranie a pouzila som tekuty woolite na farebne pradlo. Striesku som nedavala do pracky, tu som vo vani rucne umyla. Vyzera teraz cela ako nova 🙂 vyrobca neodporuca prat, len mokrou handrickou pretriet ale to samozrejme nestaci. Nebojte sa to dat do pracky. 🙂 a teda ta sedacia cast sa pomocou cuciek vzadu da pekne oddelit od "kostry". Drzim palce 🙂
Dievčatá, nemáte niektorá na predaj set Sola?
ahojte, mám na predaj MAMAS AND PAPAS SOLA vo fialovej farbe, športový kočík + pláštenka, keby ste mali záujem, napíšte mi sem alebo IP 🙂
@crystalskye Dobrý, máte ho ešte ? 🙂
@saska145 ahoj,ano,mam 🙂
Ahojte, mám na predaj autosedačku Cybex novú s adaptérmi na kočík Sola a Mylo, farba čierna. Má niekto záujem?
Dobry den, ak to plati, mozem poprosit blizsie info k tej sedacke Cybex? Dakujem
Ahojte dievčata prosím poradte mi kde by som kupila nahradne zadne kolieska na Solu? Mam denim ,som velmi spokojna ale neviem či vela jazdime ale mame take "vyheglane" tie zadne kolieska a neviem ani cez google najst kde by som ich kupila....neviem sa s nou rozlučiť aj ked maly je už asi velky na kočik... v každom pripade vela cestujeme a kočik berieme pre istotu vždy so sebou....dakujem pekne za odpoved, dana
ja som kupila v predeti.sk
Neviete mi prosím niekto poradiť, či adaptér na Solu na vajíčko Maxi Cosi je to isté aj na Cybex? Ďakujem za odoveď. Beáta
@77orchidea Betka ja mam doma adaptery-mala som ich pri kupe kočika no neviem na aky typ sedačky to pasuje kedže ja som použivala iny kočik s vajičkom-ked by som vam hodila foto-pomohlo by to...
@astonka Na kazdy typ kociara Mamas & Papas je iny typ adaptera na vajko. Nakonic sa mi podarilo zohnat tu od jednej mamicky typ, ktory potrebujem. Ale aj tak dakujem velmi pekne. Beata
@77orchidea jaj tak to som nevedela ani som to neriešila,lebo ako som pisala uživala som inu značku..no hlavne že si to vyriešila 😉
Ahojte dievcata, chcem Vas poprosit o radu, najma tie, ktore maju skusemosti so Solou v zime. Neviem aky typ fusaka zvolit do vanicky. Babo sa narodi v januari, takze do najvacsej zimy 🙂. Rozmyslala som nad celorocnym Lodgerom, ale teraz neviem. Vopred dakujem za kazdu radu 🙂. Beata
ahote, asi tu všetky mate tento kočik ,ale keby nahodou - chcem predať Solu denim - fotky by som poslala do mailu aj podrobne info o kočiku 🙂 dakujem pa dana
@danuska0302 Ahoj, aka by bola cena kočíka? a čo je vo výbave? aky je stav? ja zvazujem kupu SOLA.. je to moj favorit 😉
kočky náhodou že by ste niektorá chceli predať SOLU.. tak info sem. 🙂ďakujem
@tinushka13 ahoj ja ponukam svoju v mojom bazare....
@astonka Dakujem , lae medzičasom som už kúpila. 😉 a inak je to perfektný kočík! 😀 som max spokojná 😉

Ahojte nepredáva niekto kočík Mamas and Papas sola v denime či zelenom pre chlapca?????A ešte sa chcem spýátať, píšete že ste s ním spokojné, ale má ho niektorá aj v malom meste, kde sú chodníky a cesty v hororovom stave???Ďakujem za odpoveď🙂