icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

astonka
4. nov 2013

@tinushka13 veru suhlasim 🙂

tinushka13
25. nov 2013

Ahojte kočky, prosím vás ako fungujete s tou pláštenkou? Ja som kočík kúpila asi pred mesiacom a tieto dni som použila aj pláštenku ale len provizórne položenú na kočíku. Keby som to zatiahla takako to má byť tak by sa mi tak zadusila 😠 ako to tam dávate? ako tam môžu deti dýchať? 😅

astonka
29. nov 2013

@tinushka13 ono su tam dierky pokukaj poriadne...tak ja som dala len ked ma zastihol dazd..no ked maly spal zarosilo sa to...ale tak aj po boku je tam vola určite sa ti nezadusi...

tinav2
31. dec 2013

Ahojte.Chcela by som sa spytat ako ste spokojne so solou sportova verzia.Chcem si kupit novy tento kocik a bola by som rada keby ste mi napisali jeho negativa.

chichinka
2. jan 2014

@tinav2 u nas velka spokojnost 🙂 negativa - trochu tvrdsie perovanie a keby ta strieska bola vacsia, tak by to v lete ked je dieta v lahu bolo lepsie. Ale tieto negativa nam nevadili, velmi dobre nam Sola sluzila, syn sa v nej velmi rad vozil, sedacku ma vybornu, pohodlnu, da sa dat do lahu a zaroven ma bocnice takze ked maly este sam poriadne nesedel poskytovalo mu to oporu. Aj neskor ked uz sedel v oohode sa tam vedel velmi pohodlne usadit 🙂

tinav2
2. jan 2014

@chichinka Dakujem za odpoved.Este by ma zaujimalo ci je potrebny ten nanoznik na chladnejsie dni a ci slnecnik v lete nepomoze kvoli tej strieske.

cinicka
4. jan 2014

chcela by som kupit zelenu Solu s nanoznikom, nemate ju nahodou niektora na predaj? dakujem

astonka
6. jan 2014

@cinicka mate zaujem len o solu tejto značky?

crystalskye
16. jan 2014

baby, nema niekto na predaj Solu vo farbe pre chlapceka?

astonka
17. jan 2014

@crystalskye tuna v bazare predava jedna mamina modru-ale novu....

ivush
31. jan 2014

Ja mám v ponuke lilavú, krásnu pre dievčatko 🙂 😵

simirek70
31. jan 2014

Aj ja mam na predaj farba dennim,seda s farebnymi pruzkami..

nunu2013
7. feb 2014

A ja mam na predaj vanicku farba cierna aj autosedacku Cybex sk by ste mali zaujem

katarina.banska
11. feb 2014

@ivush
@simirek70 baby a preco predavate? ja mam novy jane slalom pro, velky priestranny no uvazujem o zmene. len sa bojim, ze toto bude ovela mensie a nie take priestranne. ci je dost priestranny aj pre vacsie dieta?

ivush
11. feb 2014

@katarina.banska sola síce nie je veľký kočiar, ale v pohode stačí pre priemerné dieťatko, je veľmi kompaktná. Ja som ju používala na poobedňajší spánok pre dcérku keď mala cez 3r 🙂 😵

simirek70
12. feb 2014

@katarina.banska. Nas 3 rocny sa tiez zmesti v pohode,strieska je super, sice vobec uz nespi v kociku no nozky by uz trcali, mam ho pre mladsieho rocneho,ale potrebujem korytkove sedenie

mayka81
12. feb 2014

@ivush
@simirek70
Ahojte,
vedeli by ste mi pomerat sportovu cast- sedaciu a loznu polochu, sirku a dlzku? Neviete mi poradit, kde sa da vidiet okolie BA, Trnava? Velmi rada by som ho videla nazivo.
Dakujem krasne!

simirek70
12. feb 2014

Urcite pomeram.....poradit neviem.....

simirek70
12. feb 2014

@mayka81. Urcite pomeram....poradit,kde vidiet nazivo neviem......

mayka81
13. feb 2014

@tinushka13
@danuska0302
Ahojte, baby mozhla by som aj vas poprosit o vasu skusenost, pozitiva a negativa tohto kocika? Ake je to pruzenie koliecok? Neviete mi poradit, kde sa da vidiet okolie BA, Trnava? Velmi rada by som ho videla nazivo.
Budem veeelmi vdacna za kazdy nazor.

tinushka13
14. feb 2014

@mayka81 Ahojky, som trochuzaskočená s otázkou o pružení. Môj kočík nemá žiadne pružene 😒 neviem či nové verzie majú, ale moja iste nie. Ale napriek tomu si nemyslím, že by bol kočík tvrdý. Čo sa negatív týka, tak určite ho vidím v strieške. Keď dieťatko leži tak strecha je kratšia . Taktiež v zime je dieťatko v ležiacej polohe príliš otvorené. Ja osm si dala ušiť takú clonu aby malej nefúkal sneh, vietor priamo do tváričky keď spinkala. Na leto som dokúpila dve slnečné clony 😀 ale keď dieťatko sedí tak perfektne tieni strieška. Dá sa sklopiť dopredu k nožičkám. Toto sú moje negatíva. Inak ten kočík zbožňujem.Najviac sa mi páči, že striešku viem sklopiť až celkom dolu a Zarke nebráni vo výhľade ako pri iných kočíkoch. Ono to vyzerá akoby tam potom strecha vôbec nebola 😀 Dá sa dať do úúúplne ležiacej polohy, žiadne vyvýšenie ale celkom rovno. Konštrukcia pevná, mohutná, žiadna hrkalka 🙂 a najlepšie je, že sa dá zložiť vcelku a vlezie aj do menšieho auta 😀 toto sú také moje dojmy. Hádam som pomohla ako tak 😉

pralinkaaa
14. feb 2014

ahojte aj ja by som poprosila miery sedacej časti ak by niekto kto ho ma doma bol tak mily a odmeral? ked sa rozloži na spanie aj sedu? dakujeeem

tehulkake
18. feb 2014

zienky ak by sta mali zaujem predam mamas and papas urbo, velmi priestranny, polohovanie noziciek, v top stave, za 230e,

katarina.banska
18. feb 2014

@tehulkake v akej je farbe prosim ta?

tehulkake
18. feb 2014

@katarina.banska all black, cely cierny, aj konstrukcia,

katarina.banska
18. feb 2014

@tehulkake dakujem, uz som nasla. tak nie

crystalskye
2. mar 2014

baby, keby ste mali záujem, predám našu obľúbenú Solu Orchid - fialová farba, malá mi neobsedí v kočíku, tak nebola dlho používaná, žiaľ :( mám ju v bazáriku

silviaaa21
3. mar 2014

Baby potrebujem poradiť. Dnes mi došla Sola a je naozaj pekná, ale problém mám s aretáciou predných koliesok. Vôbec sa mi nedajú točiť dookola o 360, otočia sa okolo a vždy sa mi tam zacvaknú a už sú napevno, rovno. Ten čudlík na aretáciu mi tam pripadá, ako keby bol dlhší. Máte s tým niekto skúsenosti?

katharynkaa
4. mar 2014

Kočky cena 235 € za SOLU nepoškodenú, používanú mesiac je asi fajn cena, však???

gumkac19
5. mar 2014

@katharynkaa určite 🙂