icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

lulu1981
16. okt 2014

@mia. Ahoj ja mam na predaj 3 kombinaciu vo farbe denim mam ho aj tu na bazari.

77orchidea
17. nov 2014

@mia. Ak este mas zaujem, budem mam na predaj Solu Denim, model 2012 v plnej vybave, vyborny stav

veronikahel
15. dec 2014

nebudete niekto predavat solu len sportovy kocik?

zmonika
4. jan 2015

@vanesska este ho nemate na predaj ? 🙂

natia
4. jan 2015

Baby čo ste vyššie (ja mám 180cm) je tento kočík pre vás v pohode? Netreba sa k nemu zohýbať?

vanesska
7. jan 2015

@zmonika nie bohuzial uz je daaavno predany.... a s odstupom casu mozem len potvrdit ze ak by som mala druhe mimi urcite sa k nemu vratim.... je to skvely kocik.... 😉

veronikahel
11. jan 2015

ake mate prebalovacie tasky?

lilly808
17. jan 2015

baby mate niektora aj sola2 s nafukovacimi kolesami?nehrka kocik ??velmi sa mi zapacil,no bojim sa toho podvozku,neznesiem hlucny kocik :-/

77orchidea
19. jan 2015

@lilly808 ja mám solu 2 MTX od decembra, ide super ľahučko, akurát po čase mi začala vŕzgať vpredu konštrukcia ako je zlom pri skladaní, ale manžel tam dal silikónový sprej a už je to ok, maximálna spokojnosť, určite doporučujem 🙂

lilly808
19. jan 2015

@77orchidea ahooj 🙂 dakujem za recenziu 🙂 a nehrka teda na tych dlazdickach v meste ci ako to nazvat ?🙂

77orchidea
19. jan 2015

@lilly808 urcite nehrka 🙂

lilly808
19. jan 2015

tak to si ho asi vezmem, dufam ze nebudem sklamana 🙂

simik22
27. jan 2015

@stastnamaminka Ahoj, ty mas solu na predaj?

simik22
27. jan 2015

Baby, prosim vas, aky je rozdiel medzi MP Sola a Sola City?

veronikahel
29. jan 2015

@simik22 napr. sola ma polohovatelnu opierku sedacky a sola city sa polohuje cela sedacka..

marianka3
18. feb 2015

Ahojte maminky, veľmi sa mi páči sola-športová časť. Ale môj syn má už vyše 2 roky. Myslíte, že by sme sa ešte zmestili do športovej časti, nepretrčali by mu nožičky?

tinushka13
22. feb 2015

Ahoj.. ponukam sola v zelenom prevedení .. bližšie info v bazare. cena DOHODOU 😀

miba2013
21. apr 2015

Ja budem mat na predaj Solu vo farbe Plum. Dvojkombinacia - vanicka a sportova cast, k tomu fusakonanoznik, plastenka a prebalovacia taska. Este som sa nedostala k tomu ju nafotit, ale coskoro sa k tomu dokopem🙂 Keby mal niekto zaujem, kludne mi napiste a pofotim co najskor.

weronese
19. máj 2015

Ahojte dievcata, ak si chcete vyskusat urbo, solu, armadilo alebo silver cross viem kde si ich mozete pozriet 🙂 A solu maju krasnu velmi. Pripajam fotky ak by to nahodou niekoho zaujalo 🙂

blondik85
24. máj 2015

@weronese kde? 🙂

weronese
24. máj 2015

Ahoj 🙂 Na stefanikovej 24, nedaleko jakabovho palaca. Kludne sa prid pozriet. Manzel tam bude uz od 8.00 a ja tam vacsinou chodim poobede. Zavolaj na 0949 400 439 🙂

tinushka13
7. jún 2015

na FB skupina: Burza kočíkov UK/ Zarkina burzička.. dovážam kočíky z UK. prevažne SOLA a URBO.. ale aj iné .. super ceny 😉

weronese
7. jún 2015

@tinushka13 Mozem sa spytat ako je mozne, ze dovazate kociky z UK ked nam oficialna distributorka povedala, ze z UK nie je mozne dodavat mamas a papas? (ma tuto oblast velmi dobre prejdenu) Len mi to nedava zmysel a tiez mi nedavaju zmysel ceny. 🙂 Mozete mi to nejak vysvetlit?

tinushka13
7. jún 2015

@weronese ja pracujem ako second hand 😀

spagetka5
5. júl 2015

@weronese Dobry den, my by sme mali zaujem o Armadrillo XT Pushchair- Lemon Drop. Pisali ste, ze mate obchod, kde sa daju kupit tieto kociky? Mate prosim aj tento v ponuke? Dakujem pekne za odpoved 🙂

weronese
6. júl 2015

@spagetka5 Pozdravujem 🙂 Jasne Armadilo XT mame a mame ho aj v tejto farbe v ponuke. Fungujeme na www.mojanjelik.sk, ale teraz som si vsimla ze kolegynka nenahodila vsetky produkty tak teraz akurat listujem v cenniku. Mame Armadilo XT, Flip, Flip XT, City cize vsetky co su v ponuke 🙂 Je to velmi sikovny kocik a teraz mame taku akciu, ze jedno vybrane prislusenstvo (slnecnik, UV clona, sietka proti hmyzu a pod.) mate za polovicu. Doba dodania je 4 pracovne dni. (Ak maju farbu, alebo kocik na sklade). Ak by ste s kocikom neboli spokojna (co si myslim ze sa asi nestane 🙂) zo zakona nam ho do 2 tyzdnov mozete poslat naspat 🙂 Ak mate este nejake otazky kludne mi napiste.

spagetka5
6. júl 2015

@weronese Dakujem velmi pekne za odpoved, poslala som vam IP. 😉

spagetka5
7. júl 2015

Dakujem vam velmi pekne za info, aj cenovu ponuku, este cakame na nejake cenove ponuky, tak potom sa rozhodneme.

Zelam pekny dnik

Petra

orovka
12. aug 2015

Ahojte. Zmerali by ste mi niektora na sole vnutornu dlzku sedacky? Ďakujem

blondik85
20. aug 2015

@weronese Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte u vás dostupný aj 2-kombi Sola city black,ak áno aká je cena a či by bolo možné aj naživo ho pred kúpou pozrieť 🙂 🙂 🙂