Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@mia. Ak este mas zaujem, budem mam na predaj Solu Denim, model 2012 v plnej vybave, vyborny stav
nebudete niekto predavat solu len sportovy kocik?
Baby čo ste vyššie (ja mám 180cm) je tento kočík pre vás v pohode? Netreba sa k nemu zohýbať?
ake mate prebalovacie tasky?
baby mate niektora aj sola2 s nafukovacimi kolesami?nehrka kocik ??velmi sa mi zapacil,no bojim sa toho podvozku,neznesiem hlucny kocik :-/
@lilly808 ja mám solu 2 MTX od decembra, ide super ľahučko, akurát po čase mi začala vŕzgať vpredu konštrukcia ako je zlom pri skladaní, ale manžel tam dal silikónový sprej a už je to ok, maximálna spokojnosť, určite doporučujem 🙂
@77orchidea ahooj 🙂 dakujem za recenziu 🙂 a nehrka teda na tych dlazdickach v meste ci ako to nazvat ?🙂
@lilly808 urcite nehrka 🙂
tak to si ho asi vezmem, dufam ze nebudem sklamana 🙂
@stastnamaminka Ahoj, ty mas solu na predaj?
Baby, prosim vas, aky je rozdiel medzi MP Sola a Sola City?
@simik22 napr. sola ma polohovatelnu opierku sedacky a sola city sa polohuje cela sedacka..
Ahojte maminky, veľmi sa mi páči sola-športová časť. Ale môj syn má už vyše 2 roky. Myslíte, že by sme sa ešte zmestili do športovej časti, nepretrčali by mu nožičky?
Ja budem mat na predaj Solu vo farbe Plum. Dvojkombinacia - vanicka a sportova cast, k tomu fusakonanoznik, plastenka a prebalovacia taska. Este som sa nedostala k tomu ju nafotit, ale coskoro sa k tomu dokopem🙂 Keby mal niekto zaujem, kludne mi napiste a pofotim co najskor.
Ahoj 🙂 Na stefanikovej 24, nedaleko jakabovho palaca. Kludne sa prid pozriet. Manzel tam bude uz od 8.00 a ja tam vacsinou chodim poobede. Zavolaj na 0949 400 439 🙂
na FB skupina: Burza kočíkov UK/ Zarkina burzička.. dovážam kočíky z UK. prevažne SOLA a URBO.. ale aj iné .. super ceny 😉
@tinushka13 Mozem sa spytat ako je mozne, ze dovazate kociky z UK ked nam oficialna distributorka povedala, ze z UK nie je mozne dodavat mamas a papas? (ma tuto oblast velmi dobre prejdenu) Len mi to nedava zmysel a tiez mi nedavaju zmysel ceny. 🙂 Mozete mi to nejak vysvetlit?
@weronese ja pracujem ako second hand 😀
@spagetka5 Pozdravujem 🙂 Jasne Armadilo XT mame a mame ho aj v tejto farbe v ponuke. Fungujeme na www.mojanjelik.sk, ale teraz som si vsimla ze kolegynka nenahodila vsetky produkty tak teraz akurat listujem v cenniku. Mame Armadilo XT, Flip, Flip XT, City cize vsetky co su v ponuke 🙂 Je to velmi sikovny kocik a teraz mame taku akciu, ze jedno vybrane prislusenstvo (slnecnik, UV clona, sietka proti hmyzu a pod.) mate za polovicu. Doba dodania je 4 pracovne dni. (Ak maju farbu, alebo kocik na sklade). Ak by ste s kocikom neboli spokojna (co si myslim ze sa asi nestane 🙂) zo zakona nam ho do 2 tyzdnov mozete poslat naspat 🙂 Ak mate este nejake otazky kludne mi napiste.
Dakujem vam velmi pekne za info, aj cenovu ponuku, este cakame na nejake cenove ponuky, tak potom sa rozhodneme.
Zelam pekny dnik
Petra
Ahojte. Zmerali by ste mi niektora na sole vnutornu dlzku sedacky? Ďakujem

@mia. Ahoj ja mam na predaj 3 kombinaciu vo farbe denim mam ho aj tu na bazari.