Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@mia. Ak este mas zaujem, budem mam na predaj Solu Denim, model 2012 v plnej vybave, vyborny stav
Baby čo ste vyššie (ja mám 180cm) je tento kočík pre vás v pohode? Netreba sa k nemu zohýbať?
baby mate niektora aj sola2 s nafukovacimi kolesami?nehrka kocik ??velmi sa mi zapacil,no bojim sa toho podvozku,neznesiem hlucny kocik :-/
@lilly808 ja mám solu 2 MTX od decembra, ide super ľahučko, akurát po čase mi začala vŕzgať vpredu konštrukcia ako je zlom pri skladaní, ale manžel tam dal silikónový sprej a už je to ok, maximálna spokojnosť, určite doporučujem 🙂
@77orchidea ahooj 🙂 dakujem za recenziu 🙂 a nehrka teda na tych dlazdickach v meste ci ako to nazvat ?🙂
@simik22 napr. sola ma polohovatelnu opierku sedacky a sola city sa polohuje cela sedacka..
Ahojte maminky, veľmi sa mi páči sola-športová časť. Ale môj syn má už vyše 2 roky. Myslíte, že by sme sa ešte zmestili do športovej časti, nepretrčali by mu nožičky?
Ja budem mat na predaj Solu vo farbe Plum. Dvojkombinacia - vanicka a sportova cast, k tomu fusakonanoznik, plastenka a prebalovacia taska. Este som sa nedostala k tomu ju nafotit, ale coskoro sa k tomu dokopem🙂 Keby mal niekto zaujem, kludne mi napiste a pofotim co najskor.
Ahoj 🙂 Na stefanikovej 24, nedaleko jakabovho palaca. Kludne sa prid pozriet. Manzel tam bude uz od 8.00 a ja tam vacsinou chodim poobede. Zavolaj na 0949 400 439 🙂
na FB skupina: Burza kočíkov UK/ Zarkina burzička.. dovážam kočíky z UK. prevažne SOLA a URBO.. ale aj iné .. super ceny 😉
@tinushka13 Mozem sa spytat ako je mozne, ze dovazate kociky z UK ked nam oficialna distributorka povedala, ze z UK nie je mozne dodavat mamas a papas? (ma tuto oblast velmi dobre prejdenu) Len mi to nedava zmysel a tiez mi nedavaju zmysel ceny. 🙂 Mozete mi to nejak vysvetlit?
@spagetka5 Pozdravujem 🙂 Jasne Armadilo XT mame a mame ho aj v tejto farbe v ponuke. Fungujeme na www.mojanjelik.sk, ale teraz som si vsimla ze kolegynka nenahodila vsetky produkty tak teraz akurat listujem v cenniku. Mame Armadilo XT, Flip, Flip XT, City cize vsetky co su v ponuke 🙂 Je to velmi sikovny kocik a teraz mame taku akciu, ze jedno vybrane prislusenstvo (slnecnik, UV clona, sietka proti hmyzu a pod.) mate za polovicu. Doba dodania je 4 pracovne dni. (Ak maju farbu, alebo kocik na sklade). Ak by ste s kocikom neboli spokojna (co si myslim ze sa asi nestane 🙂) zo zakona nam ho do 2 tyzdnov mozete poslat naspat 🙂 Ak mate este nejake otazky kludne mi napiste.
Dakujem vam velmi pekne za info, aj cenovu ponuku, este cakame na nejake cenove ponuky, tak potom sa rozhodneme.
Zelam pekny dnik
Petra

@mia. Ahoj ja mam na predaj 3 kombinaciu vo farbe denim mam ho aj tu na bazari.