icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

rajulko
6. mar 2012

@aliza Jeej to je super, uz sa tesim, ked dame prec vanicku. Aj ked na vanicke je zase super, ze sa da strieska zozadu odostriet a mozem malu opalovat - teraz ked uz sa oteplilo.

aliza
6. mar 2012

@rajulko mala je krasnucka 😉.

rajulko
6. mar 2012

@aliza Dakujem, dnes mame akurat 3 mesiace 🙂

vanesska
6. mar 2012

@aliza jej aky tam je zlatucky 😉 no ja na nu tiez nedam dopustit nasa mala je uz riadne velka a stale tam ma miesta dost aj ked dnes vo fusaku tam spala ako taka mala mumia 😀 ale v lete je to super pohoda... a ten nakupny kosik jedna basen ja sa z neho stale vytesujjem je taky super priestranny a lahko pristupny... akurat ze uz sa mala nechce velmi vozit takze mozno na jesen budeme predavat ale rozhodne mi bude za nim smutno 😢

vanesska
6. mar 2012

@rajulko
@aliza baby a aka je ta hlboka vanicka? dost priestranna? a robia ju aj v inej ako v ciernej farbe? ja len keby nahodou... 😉 😵

rajulko
6. mar 2012

@vanesska No mne sa zdala dost mala-ale mam zimne dieta, tak som to az tak neriesila. V predajni to merala pred nami a bola rovnako siroka aj dlha ako ostatne vanicky-inych kocikov, aj ked posobi mensim dojmom a je aj dost nizko. A myslim, ze sa vyraba len v ciernom-zatial..

aliza
6. mar 2012

@vanesska ja mam fusak este v starom kociku, perego pliko switch, s tym chodim najviac pesi cez den a solu mam v aute, tu naplno vytiahnem na jar, este chcem vytazit co najviac stary kocik, uz sa mi na nom aj tak trha kosik. Ta fotka bola v den, ked sme mali 16 stupnov, takze deka uplne stacila. Ja som vanicku nemala, kedze som solu kupovala az teraz, takze neviem poradit.

aliza
6. mar 2012

@vanesska a moj je lenivy chlap, on sa velmi rad vozi 😀. Ale mozno tvoja mala sa tiez este bude vozit, aj moja dcera mala obdobie, kedy len chodila, kocik ani za svet a potom asi od 2 rokov zase len v kociku chcela sediet a nechcela chodit vobec. Vozila sa takmer do 4 rokov 😝. Ale leniva nie je, prave naopak.

alfa8
10. mar 2012

Ahojte kocky ak by ste niektora predavali Solu tak mi dajte cim skor vediet moje tel.c 0907 264096 dakujem uz dve tie cyklamenove mi vyfukli pred nosom a novu pojdem kupit len ak ozaj nezozeniem ☹

jessicax
10. mar 2012

@alfa8 ale ved pouzivany sa ti neoplati kupovat, pozri si stranku maderna alebo aladdin tam ich momentalne maju v akcii a sportak ta vyjde na 330-340 eur. Jazdene tu predavaju za 299 co je smiesne

alfa8
10. mar 2012

uz som to pozerala v tej maderne je fusak zadarmo a v Hlohovci je zasvtaska na kocik tak silno uvazujem ze si objednam novu dakujem za typ.

boska79
13. mar 2012

aku mate prosim skusenost s koleckami na sole?

rajulko
19. mar 2012

@boska79 No kolieska su prave podla mna na sole jediny "problem" -hlavne nie su velmi do terenu, ale inak je kocik super, len viacmenej mestsky. Som rada, ze je po zime uz a hadam to uz bude len lepsie. Preco sa pytas?

boska79
19. mar 2012

@rajulko uvazovala som nad nim, aj sme skusali v obchode... no nekupila som. Nesedeli mi tie kolesa..

jessicax
19. mar 2012

@boska79 ja som tiez minule skusala solu v obchode, na obrazku sa mi velmi pacila ale v reale ma sklamali tiez kolesa, bola velmi tvrda, vobec neodpruzena

rajulko
19. mar 2012

Je to tak, presne to, ze nie je vobec odpruzeny vadi aj mne. No my sme ho dostali do daru, takze sa nemzoem stazovat 🙂

sissi
22. mar 2012

Ahoj, zkoušela jsem dát v obchodě naše 21měsíců staré dítko do Sola sporťáčku a naprosto v pohodě 😉 to mě překvapilo - zádová opěrka je krásně dlouhá. A to nemáme doma žádné tintítko. Jen by mě taky zajímala ta hluboká korbička - kolik má na délku cm?

jenny_fer
23. mar 2012

ahojte, uvažujem nad kupou tohoto kočíku, aké mate skusenosti? písalo sa tu niečo o zapichovaní kamienkov do kolies, to sa stáva často alebo len občas? ako sa vám používal kočík v zime? z košíka nevypadavaju veci? zdá sa mi dost otvorený...a kolieska hrkocú moc alebo nie? a na strieške čo je ta sietkovina, nesvieti tadial moc slnko na dietatko ked je strieška natiahnuta?? dakujeeeeeeem 🙂

aliza
23. mar 2012

@jenny_fer ahoj, no mne sa nezapichli kamienky este ani raz, takze neviem 😖, v zime som ho este nemala, takze neviem povedat, kosik je podla mna super, nic z neho nevypadava, ja som spokojna a tie kolieska sme tu uz riesili, ony nehrkaju tak klasicky, ze stale, iba na nerovnom povrchu to tak bucha, ale nic strasne a strieska je tiez v pohode.

jenny_fer
4. apr 2012

baby nemate niekto na predaj Solu športovu cast, najlepsie Denim?

jenny_fer
7. apr 2012

baby prosim vás má niekto chlapca a fialovú solu? či to nie je dievčenská farba. Videli ste ju naživo? ja fialovú môžem len na niektorych foto to vyzera skor do ružova tak toho sa obavam...

tehula
7. apr 2012

@jenny_fer tak podla mna aj orchid aj flora su babske farby. pre chalana by som jedine grass, denim, alebo ten truffle sa mi zda uplne chalansky.

jenny_fer
7. apr 2012

aj ja si to myslim len potrebujem aj ine nazory...

veroni87
9. apr 2012

ahojte, tak ani ja som neodolala tomuto kočíku a máme ho v čiernej farbe, aj vaničku aj šporťák. mne na ostatných vadili trochu tie vzory tak preto sme sa rozhodli pre túto farbu a to že je zvnútra taký bledunko sivý a dá sa kombinovať s inými farbami, či už vložky, fusaky, deky, hračky 🙂 už sa teším, keď ho zachvíľku vyskúšam vonku aj s malým nákladom 🙂

monikusa
27. apr 2012

Dievčence tak ja sa zapojím do diskusie ako majiteľka Soly...momentálne ju predávam, keby boli iné okolnosti určite si ju nechám a do budúcna by som iba dokúpila vaničku... ja som veľmi spokojná, mám viacero kočíkov tak viem porovnať. Mám Truffle, podľa mňa je to úžasná farba, mám syna, ale keby mám dievčatko, určite si kúpim Floru. Kočík sa veľmi dobre ovláda, ľahko sa skladá, má veľkú striešku a sedačka sa dá dať do úpleného ľahu. Veľmi praktické je madlo, lebo keď dávate diaťatko do kočíka, jedným prstom si ho odklopíte nabok, ono zostane z druhej strany visieť a potom sa ľahko naklikne naspäť = s týmto som sa zatiaľ u iných kočíkov nestretla. Tie kolieska - asi ako každé iné penové...ono buď chcete veľké nafukovacie, ktoré sú tažké a môžte dostať defekt, ale viac tlmia nárazy, alebo menšie ale penové, a preto je kočík taký ľahučký, ale je na nich viac vidieť používanie. Ja som chcela ľahký kočík, takže tam nebolo o čom... Nuž...takže v závere - tento kus nechávam na SVK - ak sa predá predá, ak nie tak nie - a keď sa vrátim do USA, hneď si kupujem taký istý. (Neoplatí sa mi tento prenášať kvôli tomu, že cestujem s malým sama čo je dosť náročné z hľadiska batožiny a na letisku vám kočík zničia...a okrem toho je to poplatok za batožinu navyše...) Takže ja určite odporúčam. o)

ellysa
28. máj 2012

ahojte, baby nevŕzga vám sola? na českom fóre som čítala, že takmer každý kus neuveriteľne vŕzga v mieste, kde sa skladá... 🙄

aliza
30. máj 2012

ahoj. ano, vrzga aj moj, ale nie stale, iba niekedy. Ale aj tak na ten kocik nedam dopustit 😀

aliza
30. máj 2012

@monikusa aj ja mam truffle pre syna 😉 a tiez som s nim velmi spokojna, maly ho zboznuje, rad v nom spinka

monikusa
30. máj 2012

@ellysa mne nevrzgal vobec, sice som ho nepouzivala uplne intenzivne - ako kazdy den a kazdy den ho viackrat skladat, ale vzdy ked som ho pouzila tak isiel z auta von a potom naspat do auta ;) Takze skladany bol intenzivne ;)

nickye
13. jún 2012

BABY MÁM NA PREDAJ MAMAS AND PAPAS SOLA V ČIERNEJ FARBE - 180EUR