Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@mmacko ja som mala Gesslein f6 ale som ho predala 🙂 ja mam Solu Grass, som ju kupila ked bola vo vypredaji ked prisla nova kolekcia..aj mne ju kazdy chvali, musim sa priznat ze ked som ju doma rozbalila bola som trosku sklamana, ale kazdym dnom mi prirastala viac a viac k srdcu a teraz by som ju nedala za nic 🙂 je vyborna a maly sa v nej neskutocne rad vozi 🙂 mne sa taska nesucha ale teda vzdy si skratim popruhy aby bola vyssie 🙂 kosik je uzasny, akurat sa mi zacal parat zospodu asi ako schadzam vysoky obrubnik a mam v nom veci.. ☹
No a snad niekto napise cistiacu skusenost, lebo ten nas by uz potreboval oprat 😀 ale co som si googlila zahranicne stranky tak sedacka len handrickoi sa da cistit.. Teda neda sa prat ☹
No, musim zhodnotit, ze po par dnoch so Solou maximalna spokojnost, ani som necakala, ze mi ten kocik tak sadne. Jedine strecha by mohla mat o 1 dielik (najlepsie rozzipsovatelny ) viac, ale da sa. Inak super kocik a to som mala zopar kocikov, tento mi po mojej srdcovke concorde najviac sedi 😉
ahojte, chcela by som ozivit tuto temu. zaujima ma najma, ci je SOLA dost siroka pre dietatko so zimnym fusakom. mam 1 rocneho krpca a chcela by som ju vyuzivat aj buducu zimu ked bude mat 2 roky... mate skusenosti? v stredu ju idem pozriet do kocikova BA. vdaka
@uhlopriecka podla mna je sola siroka dost, mal by sa ti tam maly zmestit aj o rok. Moj maly ma 2 roky, ale fusak som este nedala, naposledy mal fusak niekedy v marci? to mal rok a pol a bol v pohode.
@aliza dakujem!
@uhlopriecka ahoj, ja mam solu, mala ma tiez rok. Tento rok s fusakom podla mna v pohode, ale ked bude mat 2 roky, tak si to neviem predstavit. Ako sedacka je dost siroka aj dlha, len madlo je dost nizko nad nozkami. Ja si ho urcite nenecham na dalsiu zimu, ale teraz ho milujem, je krasny, prakticky, ale vies co, pozri na mimibazar, je tam jeden par mesiacov pouzivany za cca 220e, cena za novy v obchode je velmi vysoka.
Maminky, mam otazku, ked som dala fusak do soly, tak tie pasy su kratke, neviem malu ked je aj v bunde naobliekana priputat, ako to mate vy?
@mmacko dakujem velmi pekne! dnes bol moj manzel Solu obzriet v obchode a to madlo si hned vsimol - povedal, ze si nevie predstavit ako sa tam maly zmesti. a krpec je madlovy typ 🙂, drzi sa ho celu cestu takze ho nechcem mat odmontovane. nuz, som uz v koncoch. na kazdom nam nieco nevyhovuje...
@uhlopriecka rocne dieta sa tam v pohode zmesti, aj moja drzi madlo. Aj tie pasy som si nastavila a su ok.
ahoj nebudete niekto predavat sportiak m&p solo? pre chlapca
stacil by nam tak vo february marci
@uhlopriecka maly sa v pohode zmesti aj s madlom. Ale treba pri posadzani a vyberani dietata jednu stranu odopnut, ale mne sa da maleho posadit aj bez toho, ak tam nemam ziaden fusak. To madlo je uplne v pohode, maly sa ho pekne drzi, vobec som si nevsimla, ze by s nim mal byt nejaky problem 😒
@aliza dakujem za odpoved. no akurat dnes sme kupili pp book (novy model od pp). tak ak nebudem spokojna, predam a kupim solu 🙂
@uhlopriecka tak daj vediet, ze ako. Prave som pozerala video o pp book a som zvedava, aky je. Ja mam tiez pp, ale starsi, ale solu by som nemenila za ziaden kocik na svete 😀.
Ahojte maminky, mozete mi poradit, ake mate s tymto kocikom skusenosti v zime a na hrbolatejsich povrchoch? A aky nanoznik ku kociku pasuje?
@uhlopriecka ahoj, aj ja si potom prosim referenciu na book, ale aj ja som max spokojna so solou.
@uzu17 ja som mala pred solou vela kocikov a sola patri medzi dva naj. Sedacka priestranna (skusala som tam zo zvedavosti 3,5 rocnu dceru s fusakom a zmestila sa v pohode), otocna, co je super, lahucko sa preklikuje aj s dietatom, pristupny kosik, co je super.Sportak ide do uplneho lahu aj sedu, madlo ma super, ze sa da len odopnut z jednej strany.
Zimu prejde podla mna v pohode, ako keby si s nou isla cez rozbite pole a podobne tereny, tak je to drncacka, ale to asi kazdy kocik okrem tych vyslovene terennych.
K sole vies dokupit taky fusakonanoznik, ale ten ja napr nemam, mam uplne obycajny univerzalny a pasuje tam. Ale pokial nie je minus, tak tam mam len fusak, nanonznik dam az v mrazok.
Ja ju rozhodne odporucam, fakt super kocik
ahojte mam moznost kupit sola sportovy za 150 e s nanoznikom a plastenkou v zachovalom stave za 150e cierny oplati sa ?
@spajky tak toto poznam 😎, kupim a postavim chlapa pred hotovu vec 😝. tak som kupila svoju solu, isla som do M&P len tak a co nevidim, vystavny posledny kus prave mojej oblubenej farby o £100 lacnejsi! no nekup to 😀. A to uz mal maly v tom case hadam aj rok a pol a 2 kociky doma 😖. Ja som manik na kociky, dcera mala asi 5 😔. Ale pri sole som uz skoncila, nemam preco kupovat iny, sola je proste uzasna 😉

@chichinka to by som aj ja rada vedela do buducnosti, snad niekto odpise. Vidim, ze mame rovnako stare deticky, ty mas ktoru solu?
Ja uz mam solu flora, je uzasna, krasna, kazdy mi ju chvali aky krasny kocik a je aj super. Som s nou velmi spokojna, v sedacke mala krasne sedi aj spinka, kosik super pristupny, to velmi ocenujem. Jedine ked na rucku zavesim tasku prebalovaciu, ktora nie je najlahsia, tka mi napravo akoby preskakuje, alebo skor sa sucha koleso, ale neviem o co, lebo nic mu tam nevadi, musim to preskumat 😉. ALe inak max spokojnost. Aj ked nakoniec som si concord nechala, mozno o rok sa zide, ked bude sola uz mala 😉