Kočík Mamas&Papas Sola
Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/
@mmacko este pol roka v zaruke nanoznikom za 150e no neviem teraz mali mi prispiet krsny rodicia ale svagrina vravi ze bracho na pouzity neda ze to rasej pojde kupit novy som zvedava jak to nakoniec dopadne teraz musime setrit love koli malemu nevieme ake liecenia bude do buducnosti potrebovat tak sa nemozeme rozhadzovat ale solu chceeeem
@spajky ono je to dobra cena, vies ho ale pozriet osobne? Ja som tiez bola kedysi vyslovene na nove kociky, ale uz som asi 2 kupila pouzite a uplne super, len asi je idealne, ked sa da kuk osobne. Ale cena super, vyslovene sa spytatj predavajucej mailom (aby si mala evidienciu), ci ma nejake chybicky, vady, aby ked ti pride kocik (ak nemozes ho ist pozriet osobne) a nebol by v poriadku, aby si vedela vratit. Novy je velmi drahy pod 400 ani nekupis
poradte kupit radsej novy?viem zohnat aku farbu chcem za 330e teraz fakt neviem ☹
sola uz kupena hadam dojde bud tyzden nakoniec som dostala vsetko na foto za 170e s postou po jednom babatku rok pouzivane super cena nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
takze sola je doma je uuuuuplne super bomka krasna ma par skrabancov ale tomu sa neda urcite vyhnut len sa chcem opytat mate niektora tu istu farbu chcem vediet ci ta stromcekova aplikacia teda strieska bola ziarivo biela zda sa mi ze je akoby zajdeta biela ale neviem aka bola za nova ci ziarivo biela al nie inak zatial na prvy pohlad max spokojnost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ak y niekto potom chcel budem predavat vanicku ciernu v marci aprili tak za 70-80e ked tak sa ozvite do ip pa
@spajky ahoj,ja mam tento kociarik na predaj.
sportova cast,vanicka,nanoznik,prsiplast,sietka,plus dva fusaky original mamas and papas a plus aj original tasku.
to vsetko za 340eur. ak by bol zaujem nafotim,no nema ziadne poskodenia,latka je ako nova,nevyblednuta.bezchybny kociarik.

@mmacko idem kupit solu do tej myslim s nanoznikom