icon

Kočík Mamas&Papas Sola

lodgermaniacka
15. máj 2011

Máte niektora tento kočík? Velmi vážne nad ním uvažujem..napíšte prosím negatíva aj pozitíva kočíka 🙂 hlavne či je vhodný aj na zimu, ďakujem
http://www.mamasandpapas.com/sola/

spajky
30. nov 2012

@mmacko idem kupit solu do tej myslim s nanoznikom

mmacko
30. nov 2012

@chichinka pranie som neskusala, ale ten potah mi pride dobra latka, ked tam mala zaspinila, tak sa to krasne vzdy utrelo vlhciacou. a neda sa fakt oprat?

mmacko
30. nov 2012

@spajky ako podla mna co sa tyka lezania v pohode tam moze ist, pripadne si kup clonu aby mu tam nefukalo velmi nesnezilo, nech je zakukleny 😉. Ale zalezi, kam idete, ak do terenu, kde bude vela snehu, tak to PP bude lepsie, ak niekde do mesta, tak v pohode so solou.

spajky
30. nov 2012

@mmacko ideme do martina na tyzden

mmacko
1. dec 2012

@spajky podla mna by sa to dalo, ak mas taky fusak, co sa do neho vie babo zakutrat, vies ho stiahnut alebo zazipsovat okolo hlavicky tak by sa dalo. Kde ides kupovat solu a ktoru farbu?

spajky
1. dec 2012

@mmacko nasla som pouzitu ciernu v BA vnutri zelena

mmacko
1. dec 2012

@spajky super, oni su vsetky farby soly pekne 😉. Je este v zaruke? A za kolko? Drzim palce aby nesklamala.

spajky
1. dec 2012

@mmacko este pol roka v zaruke nanoznikom za 150e no neviem teraz mali mi prispiet krsny rodicia ale svagrina vravi ze bracho na pouzity neda ze to rasej pojde kupit novy som zvedava jak to nakoniec dopadne teraz musime setrit love koli malemu nevieme ake liecenia bude do buducnosti potrebovat tak sa nemozeme rozhadzovat ale solu chceeeem

mmacko
1. dec 2012

@spajky ono je to dobra cena, vies ho ale pozriet osobne? Ja som tiez bola kedysi vyslovene na nove kociky, ale uz som asi 2 kupila pouzite a uplne super, len asi je idealne, ked sa da kuk osobne. Ale cena super, vyslovene sa spytatj predavajucej mailom (aby si mala evidienciu), ci ma nejake chybicky, vady, aby ked ti pride kocik (ak nemozes ho ist pozriet osobne) a nebol by v poriadku, aby si vedela vratit. Novy je velmi drahy pod 400 ani nekupis

spajky
1. dec 2012

@mmacko ano ide ho kuknut segra v blave vsak vysvetli to brachovi on je taky snob 🙂 len vsetko nove a najma znackove sam gant tommy hilfiger aj detom mojim take kupuje a mala dorasta do siat uz 3 rok 🙂 alle hlavne ze su gant 🙂

spajky
1. dec 2012

poradte kupit radsej novy?viem zohnat aku farbu chcem za 330e teraz fakt neviem ☹

mmacko
1. dec 2012

@spajky no to je super cena za novy, tazke rozhodnutie. Ale ked mas take male babo a tento kocik je fakt do 3 rokov a mas na to peniazky, tak by som kupila novy.

aliza
6. dec 2012

@spajky ahoj, urcite mozes dat maleho do sportiaka soly, preco by si nemohla? ved je vhodny od narodenia, tak 4 mesacne babo musi byt v pohode. Moj maly nemal vobec vanicku, od zaciatku bol v sportiaku.

spajky
7. dec 2012

@aliza dik za radu uz sa nan tesim chcela som novy ale strasne sa mi paci tato kombinacia farieb tak asi kupim pouity koli tomu a este dufam ze za dobru cenu 🙂 😀 😀 😀 😀

aliza
7. dec 2012

@spajky krasna farba 😉, tento som povodne chcela aj ja, ale v akcii mali inu farbu, aj s tou som spokojna, ono vsetky tie farebne kombinacie su pekne. A toto je ten, co ides kupit? ci uz ho mas doma?

spajky
7. dec 2012

@aliza idem kupit

spajky
13. dec 2012

sola uz kupena hadam dojde bud tyzden nakoniec som dostala vsetko na foto za 170e s postou po jednom babatku rok pouzivane super cena nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mmacko
14. dec 2012

@spajky fiha, skvela cena. POtom daj vediet, v akom je to stave, ale vyzera fajne

spajky
14. dec 2012

@mmacko dik ten pan ma dobre referencie tak dufam ze bude ok 🙂 inak v polsku stiji novy sportak 310e a s vanickou za 500 sa da kupit nie jak u nas 🙂 tam je to novinka

mmacko
14. dec 2012

@spajky fak.t? to je dost rozdiel v tom polsku. Daj link, som zvedava

mmacko
14. dec 2012

@spajky zaujimave, ale aj tak je podla mna naj kupit na SK kvoli zaruke 😉

spajky
14. dec 2012

@mmacko ja mam dobre ze to mam od suseda on ma firmu na sprostredkovanie tovaru z allegra ak tak by vyreklamoval novy normalne mas zaruku nato

mmacko
15. dec 2012

@spajky kupila si za supernu cenu, bombovu

spajky
16. dec 2012

@mmacko ja viem sak sa tesim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 teraz nemam love navyse ale solu som chcela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa donej zamilovala

spajky
18. dec 2012

takze sola je doma je uuuuuplne super bomka krasna ma par skrabancov ale tomu sa neda urcite vyhnut len sa chcem opytat mate niektora tu istu farbu chcem vediet ci ta stromcekova aplikacia teda strieska bola ziarivo biela zda sa mi ze je akoby zajdeta biela ale neviem aka bola za nova ci ziarivo biela al nie inak zatial na prvy pohlad max spokojnost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mmacko
18. dec 2012

@spajky fiha, tak super. Skrabance na tej konstrukcii ale nevidno, je to dobry material. Strecha neviem poradit, ja mam zvnutra fialovu. Ale za tu cenu , co si kupila fakt dobra kupa.

spajky
18. dec 2012

@mmacko veru super su iba tam ako sa sklada ale onak sa mi strasne paci :- )

spajky
19. dec 2012

ak y niekto potom chcel budem predavat vanicku ciernu v marci aprili tak za 70-80e ked tak sa ozvite do ip pa

gossipy_girl
28. dec 2012

@spajky ahoj,ja mam tento kociarik na predaj.
sportova cast,vanicka,nanoznik,prsiplast,sietka,plus dva fusaky original mamas and papas a plus aj original tasku.
to vsetko za 340eur. ak by bol zaujem nafotim,no nema ziadne poskodenia,latka je ako nova,nevyblednuta.bezchybny kociarik.