Kočík Mikado Aston. Aké máte názory?
Ahojte, chcem sa spýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s kočíkom Mikado Aston? Neviem k nemu nájsť žiadne recenzie alebo názory od mamičiek. Ďakujem 🙂
Mikado je väčší ako abc vanicku vyuzijes dlksie podla mna ja som sa rozhodovala tiez medzi abc a camarelom a vyhralo camarelo u mna. 🙂
Ahojte, Tak po roku, ake su vase skusenosti s Mikadom Aston? Ja tiez nad nim uvazujem? Nie je prilis vysoky?
Dakujem za recnezie.
@stabel84 vysoký určite nieje
Ahojte maminky, neviem ci mi bude, alebo nebude zmazany tento prispevok. Ja mam Mikado Aston a som s nim velmi spokojna. Ale kedze som ho kupovala len pre babulku a uz stvrte babo neplanujeme (zatial 🙂 ), tak ho budem na jar predavat. Este je rok a pol v zaruke. Urcite sa bude pacit. V pripade zaujmu kludne potom poslem fotky a popis 🙂 Sportovu cast pouzivat ani nebudem, nakolko mam dve buginy 🙂
ahojte, prosím ako ste spokojné s používaním kočíka Mikado aston? Predavačka mi dnes tvrdila, že športová časť sa nedá zaklopiť úplne do ľahu. Je to pravda? V ktorých predajniach na Slovensku ho majú? My sme z Mt, ale nemajú ho tu.
@stabel84 k Vašej výške je ideálny
urciete dam, len si idem teraz pozicat fotak, ten moj dostal porazku :(
http://www.e-kociky.sk/?572,aston
zatial as´pon takto....ja mam farbu Avangardo. Vyzera uplne rovnako ako na fotografii. Autosedacku nemam, ale viem potom poskytnut vajicko chicco. Velmi pohodlne pre babatko 🙂
bude to dievcatko🙂) za kolko by ste ho predali?
dobry den chcem si objednat kocik mikado aston ako ste s nim spokojny?? rada by som si ho objednala velmi sa mi paci len sa mi zda daky lacny .... ci sa mi po pol roku nerozpadne ...ixixixixixi
@lucik18 my sme ich predali niekoľko a zatiaľ okrem defektu sme nič neopravovali
@ellit už si predala ten kočík? Aj ja chcem avangardo, je dobrý , pekný? Odkiaľ si? Prišla by som pozrieť.
@surovaingrid ahoj, nie este som ho neponukla nikde. Chystam sa na to az zanedlho 🙂
Ja som z Marianky ako je Zahorska Bystrica - televizia Markiza.
Je to uzasny kocik, velmi pekny. Mam k nemu sietku proti hmyzu, prsiplast, slnecnik, tasku a aj vanicka aj sportova cast ma ten vrchy kryt, ktory som ja nepouzivala, kedze som s tym kocikom bola dva krat vonku. Inak malinka bola v manduce, alebo spala na balkone, takze kocik je v 100% stave.
Sportova cast je este zabalena v ochrannej folii, tu pouzivat vobec nebudem, lebo ja buginy mam po chlapcoch 🙂
@erikams tak gratulujem 🙂 Ja som dala za kocik 260 eur. Je k tomu prsiplast, sietka proti hmyzu, slnecnik, taska a sportova cast aj vanicka maju ten vrchny kryt zvlast (tie som nepouzivala)
Aspon za tych 220 eur. Je este v zaruke do 4/2014 takze aj ty ho potom mozes super predat ak budes chciet
@ellit ja by som ho potrebovala do dvoch týždňov
Ahoj, ja tento kocik používam od septembra. Zatiaľ iba vajíčka a hlboku vanicku. Som s ním nadmieru spokojná. Mam ho v bielej farbe (kozenka) a čierna konštrukcia. Objednala som si ho cez net. Bez problémov som si ho zlozila. Vanicka je veľká takze mala tam má dosť miesta aj ked je vo fusaku. Dostala som k nemu fusak vo farbe kocika a ten často využívam do vajíčka. Ľahko sa skladá a rozkladá. V snehu tiež super obstal. Je krásny. Nelutujem vyber kociky. Jedine co mi chýbalo, že k nemu nebol prsiplast a stietka proti hmyzu. Dokupili sme. Košik je veľký a zmestí sa tam kopec veci. Nakoľko je z kožený tak sa super udržiava. Som zvedava aká bude športová časť. Na jar ked už bude teplejsie musíme vyskúšať.
@surovaingrid dostala si moju IP?
@ellit nie nedostala som IP, ale rada by som sa s tebou dohodla, kedy by som mohla prísť ho pozrieť. Som z Piešťan, ak by sa dalo aj tento víkend pošli mi tel. čís ak sa ti dá, dohodneme sa.
@surovaingrid ahojcek, poslala som ti IP s cislom namna 🙂
Tak aj mi sme sa rozhodli pre tento kociar aj ked som ho nevidela na zivo, keby tak niekto niekde pridal video na youtube je len velmi kratke a dost o nicom v porovnaní s ostatným kočíkmi. Uz sa tu niekto pytal ale nikto neodpovedal ci aj športová časť sa dá dat už do úplnej roviny na spanie. Dakujem
@cervenakova ahoj aj ja rozmyslam ako kocik funguje este povec dake vychytavky a zapory cim skor dakujem Jana
potamota ahoj ja som velmi spokojna urcite odporucam jedia chyba na mojom bola strieska musela som ju 2 x utiahnut lebo sa uvolnila trosicka , teras som ho pozicala svagrinej ta si ho ties nevie vynachvalit , aj sportova cast ano da sa dat aj do uplnej roviny na spinkajnie zmesti a dobre sa v nej vyspi aj 5 rocne dieta . Kocik je lachky dostatocne veliky lachko sa s nim manipuluje . Velka spokojnost aj s mojej strany aj zo strany deti .
ma niekto kocik teraz aktualne co ste kupovali? 😉 a niekde v okoli zv a bb dakujem 😀

Mamičky, čo poviete na kočiarik Mikado Aston Limited collection? Neviem sa rozhodnúť aký kočiarik si kúpiť..... Ešte som rozmýšlala nad ABC Design 3TEC...