icon

Kočík Mikado Aston. Aké máte názory?

strudlik
19. jan 2011

Ahojte, chcem sa spýtať, či niektorá nemáte skúsenosť s kočíkom Mikado Aston? Neviem k nemu nájsť žiadne recenzie alebo názory od mamičiek. Ďakujem 🙂

pogireni
5. aug 2012

Mamičky, čo poviete na kočiarik Mikado Aston Limited collection? Neviem sa rozhodnúť aký kočiarik si kúpiť..... Ešte som rozmýšlala nad ABC Design 3TEC...

zuzana2325
5. aug 2012

Mikado je väčší ako abc vanicku vyuzijes dlksie podla mna ja som sa rozhodovala tiez medzi abc a camarelom a vyhralo camarelo u mna. 🙂

stabel84
22. nov 2012

Ahojte, Tak po roku, ake su vase skusenosti s Mikadom Aston? Ja tiez nad nim uvazujem? Nie je prilis vysoky?
Dakujem za recnezie.

kiakocikovsvet
22. nov 2012

@stabel84 vysoký určite nieje

ellit
23. nov 2012

Ahojte maminky, neviem ci mi bude, alebo nebude zmazany tento prispevok. Ja mam Mikado Aston a som s nim velmi spokojna. Ale kedze som ho kupovala len pre babulku a uz stvrte babo neplanujeme (zatial 🙂 ), tak ho budem na jar predavat. Este je rok a pol v zaruke. Urcite sa bude pacit. V pripade zaujmu kludne potom poslem fotky a popis 🙂 Sportovu cast pouzivat ani nebudem, nakolko mam dve buginy 🙂

susie25
26. nov 2012

ahojte, prosím ako ste spokojné s používaním kočíka Mikado aston? Predavačka mi dnes tvrdila, že športová časť sa nedá zaklopiť úplne do ľahu. Je to pravda? V ktorých predajniach na Slovensku ho majú? My sme z Mt, ale nemajú ho tu.

stabel84
28. nov 2012

@ellit Ahoj, mozes mi pokojne poslat fotky. Ked budem mat par otazok, tak by som ti napisala. Posli mi, prosím, hlavne, aký je vysoký, čo sa týka rúčky, ja mám 165 cm pri niektorych kocarikoch mam pocit, ze oni ovladaju mna 🙂
mail: stabel84@gmail.com
Dakujem.

kiakocikovsvet
29. nov 2012

@stabel84 k Vašej výške je ideálny

ellit
14. dec 2012

@stabel84 ahoj, prepac, az teraz som sa sem dostala. Nabijem fotak a potom ti poposielam fotky, ale ak by si mala hoc kedy cestu, pridi si ho kludne pozriet osobne. Kedykolvek 🙂

erikams
26. dec 2012

@ellit aj ja by som sa rada pozrela na fotecky,das ten inzerat aj na bazar? akej farby je?

ellit
27. dec 2012

urciete dam, len si idem teraz pozicat fotak, ten moj dostal porazku :(

ellit
27. dec 2012

http://www.e-kociky.sk/?572,aston
zatial as´pon takto....ja mam farbu Avangardo. Vyzera uplne rovnako ako na fotografii. Autosedacku nemam, ale viem potom poskytnut vajicko chicco. Velmi pohodlne pre babatko 🙂

ellit
27. dec 2012

@erikams kocik je v super stave, lebo som snim bola len u nas na balkone. A asi tri krat len vonku a to v lete, takze cez zimu nebol ani v snehu 🙂
Sportovu cast fotit nebudem, lebo tu mam stale zabalenu vo folii este ako mi ju doviezli.

erikams
28. dec 2012

@ellit jej ta farba sa mi strasne paci, budem vediet na buduci tyzden ci cakame dievcatko🙂)potom sa ozvem

ellit
28. dec 2012

@erikams super tesim sa a kludne ak to vyjde si pridite kocik pozriet aj osobne 🙂

erikams
4. jan 2013

bude to dievcatko🙂) za kolko by ste ho predali?

lucik18
19. jan 2013

dobry den chcem si objednat kocik mikado aston ako ste s nim spokojny?? rada by som si ho objednala velmi sa mi paci len sa mi zda daky lacny .... ci sa mi po pol roku nerozpadne ...ixixixixixi

kiakocikovsvet
20. jan 2013

@lucik18 my sme ich predali niekoľko a zatiaľ okrem defektu sme nič neopravovali

surovaingrid
26. jan 2013

@ellit už si predala ten kočík? Aj ja chcem avangardo, je dobrý , pekný? Odkiaľ si? Prišla by som pozrieť.

ellit
28. jan 2013

@surovaingrid ahoj, nie este som ho neponukla nikde. Chystam sa na to az zanedlho 🙂
Ja som z Marianky ako je Zahorska Bystrica - televizia Markiza.
Je to uzasny kocik, velmi pekny. Mam k nemu sietku proti hmyzu, prsiplast, slnecnik, tasku a aj vanicka aj sportova cast ma ten vrchy kryt, ktory som ja nepouzivala, kedze som s tym kocikom bola dva krat vonku. Inak malinka bola v manduce, alebo spala na balkone, takze kocik je v 100% stave.
Sportova cast je este zabalena v ochrannej folii, tu pouzivat vobec nebudem, lebo ja buginy mam po chlapcoch 🙂

ellit
28. jan 2013

@erikams tak gratulujem 🙂 Ja som dala za kocik 260 eur. Je k tomu prsiplast, sietka proti hmyzu, slnecnik, taska a sportova cast aj vanicka maju ten vrchny kryt zvlast (tie som nepouzivala)
Aspon za tych 220 eur. Je este v zaruke do 4/2014 takze aj ty ho potom mozes super predat ak budes chciet

surovaingrid
28. jan 2013

@ellit ja by som ho potrebovala do dvoch týždňov

calpurnia
28. jan 2013

Ahoj, ja tento kocik používam od septembra. Zatiaľ iba vajíčka a hlboku vanicku. Som s ním nadmieru spokojná. Mam ho v bielej farbe (kozenka) a čierna konštrukcia. Objednala som si ho cez net. Bez problémov som si ho zlozila. Vanicka je veľká takze mala tam má dosť miesta aj ked je vo fusaku. Dostala som k nemu fusak vo farbe kocika a ten často využívam do vajíčka. Ľahko sa skladá a rozkladá. V snehu tiež super obstal. Je krásny. Nelutujem vyber kociky. Jedine co mi chýbalo, že k nemu nebol prsiplast a stietka proti hmyzu. Dokupili sme. Košik je veľký a zmestí sa tam kopec veci. Nakoľko je z kožený tak sa super udržiava. Som zvedava aká bude športová časť. Na jar ked už bude teplejsie musíme vyskúšať.

ellit
30. jan 2013

@surovaingrid dostala si moju IP?

surovaingrid
30. jan 2013

@ellit nie nedostala som IP, ale rada by som sa s tebou dohodla, kedy by som mohla prísť ho pozrieť. Som z Piešťan, ak by sa dalo aj tento víkend pošli mi tel. čís ak sa ti dá, dohodneme sa.

ellit
30. jan 2013

@surovaingrid ahojcek, poslala som ti IP s cislom namna 🙂

kellnerova.s
31. jan 2013

Tak aj mi sme sa rozhodli pre tento kociar aj ked som ho nevidela na zivo, keby tak niekto niekde pridal video na youtube je len velmi kratke a dost o nicom v porovnaní s ostatným kočíkmi. Uz sa tu niekto pytal ale nikto neodpovedal ci aj športová časť sa dá dat už do úplnej roviny na spanie. Dakujem

potamota
29. mar 2013

@cervenakova ahoj aj ja rozmyslam ako kocik funguje este povec dake vychytavky a zapory cim skor dakujem Jana

cervenakova
29. mar 2013

potamota ahoj ja som velmi spokojna urcite odporucam jedia chyba na mojom bola strieska musela som ju 2 x utiahnut lebo sa uvolnila trosicka , teras som ho pozicala svagrinej ta si ho ties nevie vynachvalit , aj sportova cast ano da sa dat aj do uplnej roviny na spinkajnie zmesti a dobre sa v nej vyspi aj 5 rocne dieta . Kocik je lachky dostatocne veliky lachko sa s nim manipuluje . Velka spokojnost aj s mojej strany aj zo strany deti .

potamota
31. mar 2013

ma niekto kocik teraz aktualne co ste kupovali? 😉 a niekde v okoli zv a bb dakujem 😀