icon

Kočík na dedinu

jatva
24. jan 2017

Ahojte, potrebujem poradit s kocikom. Nas gesslein uz dosluhuje. Kedze viac satkujem ako vozim, nechce sa mi do to prilis vrazat ;) byvame na dedine, cesty sa neudrzuju a mam radsej prechadzky po poli ako po obci. Mu ale neznasa pevne predne kolesa, takze idealne aby sa dali vymienat 🙂
Z gessleinu mam vloznu tasku, takze nemusi byt korbicka, staci aby som tam tu vloznu tasku nejak vedela pripevnit.
Chcem velku budu, aby nevrzgala a dala sa poriadne zatiahnut a drzala 🙂
Samozrejme nech je dobre skladny do auta a nie je privelmi tazky 🙂
Taka nenarocna som 🙂 mate daky tip? Dakujem.

Strana
z2
jatva
autor
25. jan 2017

@kvetulienka253 fakt? Hmmm, to si ma nepotesila

kvetulienka253
25. jan 2017

@jatva mrzí ma to. Ale radšej nech vieš

ajsha123
25. jan 2017

@kvetulienka253 Dobre vediet o Gessleine, mne ho v obchode chvalili, ze je to najlepsi kocik na svete... ☹

kvetulienka253
25. jan 2017

@ajsha123 ja som bola tiez sklamana, lebo som si ho presadzovala, ze chcem len gesslein. Potom sme pochodili par obchodov. Vsade, ze maju nan vela reklamacii, kamoske sa zmolkovala latka asi po mesiaci pouzivania atd. Jedini, co ho chvalia su ti chlapici v gesslein obchode v ba.

ajsha123
25. jan 2017

@kvetulienka253 chlapici, co mozno ani deti nemaju a nepouzivaju ho dennodenne. A maju zaplatene, ze ho chvalia. Esteze si mamicky vedia poradit 🙂

kvetulienka253
25. jan 2017

😀😀😀

jatva
autor
25. jan 2017

Dnes som drzala v ruke snad 20 kocikov a ziadna laska :(.... a muza najviac zaujal britax go big...neviem no. Nemozem najst ziadne recenzie. Dizajnovo sa mi nepaci, ale bol relativne makky, velke kolesa, lahke skladanie... nemate skusenost?

ajsha123
26. jan 2017

Ahoj, poviem pravdu, ze ani mne sa moc nepaci, teda tento typ kocika a to kvoli tomu, ze vacsinou su sice odpruzene, ale ked chces vyjst napr. na obrubnik, nejde to samo, musis si pomoct nohou - pridrzis nohou tyc, ktora spaja zadne kolesa, nachylis kocik a vyjdes. Skusala si tento pohyb? Kamaratka mala Mutsy Evo, je to podobny styl a po par tyzdnoch ho dala prec, po meste s nim nevedela chodit. Ked mas tlacit babo, pravou-lavou rukou drzat starsieho surodenca a este si pomahat nohou - tak je to poriadna drina. Prave preto hladam kocik (trojkolku, predne nafukovacie kolesa), kde mi tento pohyb odpadne a kocik sam vyskoci na obrubnik. Mala som dakedy Jane Powertwin (dvojkocik) a viem, bolo to perfektne riadenie a po hrboloch, skokoch, chodnikoch to slo perfektne... Lenze teraz dvojkocik nepotrebujem, preto hladam iny kocik, a ten BOB Revolution PRO to vie....
Tento prispevok neber ako negativum k Britax go big, lebo ho nepoznam, ale prever si ten pohyb, co som pisala, lebo na prvy pohlad tak vypada....

jatva
autor
26. jan 2017

@ajsha123 s takym pohybom som sa nestretla. Vzdy iba zatlacim na madlo a predne sa dvihnu... boba som vcera tiez videla, ale do tej sportovej casti novorodenca nedam....neda sa dat narovno. A neviem preco, mam nesympatiu k trojkolkam ... ktoreho to chces?

timikaj1
26. jan 2017

@jatva ja mam na predaj starší Gesslein F1, s otočnými aj s pevnými vymeniteľnými kolesami,poťah na búde som si ušila , nie je to ako od krajčírky, ale poslúžilo🙂..,Funkčne je úplne v poriadku, má vymenené madlo a nový košík na nákupy...Bohužiaľ nemám foto v bazáre...

ajsha123
26. jan 2017

@jatva Ja som sa s tym madlom stretla, ale je to mozno aj tym, ze som raz mala vyborny kocik, kde pri jemnom zatlaceni madlom to vyskocilo na obrubnik samo... Asi som rozmaznana ☹
Chcem Bob Revolution PRO, da sa dokupit adapter na vanicku a vajicko Peg-perego - tieto doma mam, nemusim dokupovat. Do sportaka by som len tak nedavala novorodenca, ale niekedy sa da pouzit aj vlozna taska, aspon ja som mala doma taku, co mala pevny spodok...
Mozno z Boba nic nebude, a najdem este nieco ine, ale ja mam okrem inych kriterii velmi dolezite kriterium - a to, aby bol dobre skladny.

jatva
autor
26. jan 2017

@ajsha123 vloznu tasku mam, preto sa mi zda zbytocna korba. Ten britax vyzeral na to relativne ok...

jatva
autor
26. jan 2017

@timikaj1 trufla si si na tu budu...wow...ja to obzeram zo vsetkych stran a premyslam ci mam alebo nemam odvahu 🙂

timikaj1
26. jan 2017

@jatva 🙂 no, odvážnemu šťastie praje🙂...

jatva
autor
26. jan 2017

@timikaj1 zatial sa mi ani ta konstrukcia nepodarila vybrat :(

tutu_1
26. jan 2017

Nemam britax go big, mam starsiu verziu britax go, a obrubník mi nerobil problem. Ani som zatiaľ nic podobne necitala. Najazdené nemáme vela, babatko je v brušku. Ale hore do domu (mame dom v miernom svahu) mam cca 6 širších schodov do ktorých bolo treba kocik vytlačiť a nebol s tym ziadny problem. Tiez sme ho brali na dedinu. Ovláda sa veľmi ľahko, je celkom spratny do auta, dostatočne velky aj pre väčšie dieta. Uvidim ci najdem nejaké chyby.

maaayka
8. feb 2017

My byvame na kraji dediny a k nasmu domu nejde asfaltka ale len polna cesta. Mam BOB Revolution pro s brzdou a spokojnost. Mohol by byt aj bez brzdy, ale mame k domu naviac aj strmu cestu, takze brzdu naplno vyuzivam. Pokial vsak neprekonavas stupania, brzdu nepotrebujes. V zime je super, ze kocik ma velke kolesa, v lete som maleho povozila hadam po vsetkych kopcoch naokolo 🙂 Popozeraj recenzie na nete, za mna urcite tento kocik.

jatva
autor
8. feb 2017

@maaayka aj pre babo? Ten sportiak sa neda dat do lahu, ze?

starararoha
8. feb 2017

Baby Jogger summit X3 alebo aj ine baby joggere su super. Kolesa sa daju zafixovat aby boli pevne , alebo uvolnit aby sa pohybovali, jednym potiahnutim packy. Sklada sa jednym pohybom ruky, ma velke kolesa idealne aj do lesa a ma rucnu brzdu. Da sa dat aj uplne do lahu pre mensie dieta. Pochodila som s nim po vinohradovh, lesnych cestach a vselijakych terenoch, je to jak traktor😄Akurat stoji okolo 450 e , ale su aj lacnejsie verzie, myslim.

maaayka
8. feb 2017

@jatva Ja som ho pouzivala ako mal maly 5 mesiacov, lebo hlboky kocik sme doma od kamaratov. Ked mu uz ale z hlbokeho kocika zacali trcat nohy, presedlali sme na BOB a to bolo 100 a jedna po dedinskych cestach 🙂
Ale co viem, da sa k tomu dokupit aj vanicka..

jatva
autor
8. feb 2017

@maaayka vanicku nechcem...vlastne som si uz vybrala kocik. Akonahla to ma zvlast konstrukciu a sedaciu cast/vanicku, tak to nedam do kufra :(

sisulia
8. feb 2017

@jatva take pripady poznam aj ja ze sa kocik nezmesti do auta :/ ja som si predo od nervov vydupala od manzela druhy kocik ktory sa mi zmesti.. cize teraz ked ideme manzelovym autom tak bereme vacsi kcoik a ked idem iba j aobehat cez den obchody tak berem mensi ktory sa mi zmesti aj do mojho mini auta :D

maaayka
10. feb 2017

@jatva Ano, poznam. U mna pri hlbokom kociku isla konstrukcia do kufra a vanicka na zadne sedacky – inak by to nevoslo. Preto mi vyhovovalo, ze BOB som zlozila na jeden šup, kolesa rovnako jednou páčkou odopla a bolo 🙂

jatva
autor
10. feb 2017

@maaayka tym, ze budem vozit 3 deti, tak nehrozi dat vanicku inde ako do kufra. Pretoaj ten bob co som videla, tak nechcem, leho ho neviem dat uplne do lahu pre novorodenca :(

marka13
10. feb 2017

Ahoj, ak nechces vela investovat...my sme kupili 3 kombinaciu Touragoo Adventure. Myslim ze ho robia v Polsku vyslovene len pre predajnu Brendon. Kupovali sme pred 3 rokmi pre dcerku a vychytili sme aj zlavu , takze sme sa vosli pod 400 E nejako. Ma nafukovacie kolieska, dost velke a ja ho prezyvam maly traktor...🙂 U nas na dedine je to tak - chodnik poriadny len na hlavnej ceste , inak rozmlatene alebo ziadne a mozes po jarkoch chodit. Casto sme s nim sli aj mimo dedinu po nezpevnenych polnych cestach a v pohode. Defekt sme mali len raz, no duse aj pneu sa dali za par korun zohnat v cyklosope. Nam v pohode pasovali. Mne sa s nim dobre chodilo, nevadila mi ani vaha, kolieska predne sa daju zaaretovat takze na pevno alebo na volno ako treba....Velky kosik aj vanicka. Nevyhody su skladnost v kufry auta, co pri tychto kocikoch je asi vzdy. Jedine na sportovej casti mi vadilo, ze navlek latkovy v casti kde ma dieta nozky sa zacal parat, ked do toho mala kopala silno a stavala sa mi na to. Raz nam to vyreklamovali, dali nam novy navlek, ale stalo sa to znova .- to som potom prisila rucne nitou na dzinsovinu a uz to drzalo....Inak sme boli spokojni s kocim. Akurat caka na nase druhe babo. Inak, vajce sa k nemu kupovat nemusi....nejake extra super nie je, my sme ho vzali, lebo pasuje na podvozok aj bez adapterov....

http://www.brendon.sk/Products/List?searchtext=...

libulibu
22. apr 2017

@jatva ak terenny kocik tak jednoznacne crosswalk http://www.jane.sk/jane/kociky/crosswalk/trojko..., ma dvojite opruzenie a velke terenne kolieska a pritom je lahky

ninai
22. apr 2017

@jatva ano aj ja odporucam Jane crosswalk, mame viac kocikov, tiez sme na dedine ale po vonku jazdime len s nim, ja som velmi spokojna 🙂

Strana
z2