Kočík na splátky
Kedže nie každá z nás má dostatok financí na kúpu 700 alebo viac eurového kočíky chcela by som vás poprosiť o vaše rady a skúsenosti s kúpou kočíka na splátky, viem že kočík by sa nemal kupovať takto skoro ale....... naraz a ked sa bábo narodí to asi nepojde..... Tak milé mamičky ktoré ste týmto prišli máte s tým negatívne či pozitívne skúsenosti?
@anatalia77 ano a nemaloto ani drziak. tie dnesne vymozenosti, nic len marketing, ale aj taki ludia musia byt, inac by kapitalizmus tak nefical a nevyvijal 😎
@jolly84 neviem aký držiak,ale ja som deti dávala do takých popruhov,aby nevypadli,keď už sedeli.Napadajú ma len traky,ale to nie je ono 😀
@anatalia77 na napoje.
hej hej tie traky sa dokupovali zvlast, ze?
@jolly84 aha,tak to mi sme na boku kočíka mali takú kapsu do ktorej sme dali aj flašku 🙂
A volalo sa to ramence?
http://slovenskainzercia.sk/x-sk/inz/1480/14806... to boli mamicky stastne ked mali takyto
🙂 🙂
penny007...ja mam tiez taky zaujem o kupu kocika na splatky...vzdy si nieco beriem na splatky a nikdy nebanujem lebo ked si to nemozem dovolit,preco by som to nemohla mat na splatky...ako niektore tu pisu nazory,az mi je z nich zle.. 😖
Dobry.ja by som sa chcela informovat o detske kociky ale na splatky,,ci sa daju....Dakujem...
poradte?či sa dá na splatki dat 🙂 dáki kočik alé sa mi pačia kočiky pure značká a dalo bi sa to dat na splatki.gde to davaju.ja beriem hmotnú núzu mam 3tie dietá .ták preto sa pítam čí sa to dá bola by som rada. 😉
@nenita21 urcite sa dat a kde?no v obchode!a nehnevaj sa ale namiesto robenia deti,by si mala zacat makat aby si nebola v hmotnej nudzi a hlavne sa ucit!lebo ten text mi skoro oci vypalil!
@petulda333 nechaj tak, taki nepochopia... ze clovek na hmotnej nudzi ziadne splatky nedostane. ze robit si 3. dieta je blbost, ale tak bude rodicak na 3 roky, ale co potom, stvrte?
@majka99999 no a potom piate a vyciciavat stat nech sa stara a da vsetko zadarmo,ide to dole vodou v tejto krajine
Zo zvedavosti som otvorila tuto temu, ze koho by uz napadlo kupivat kocik na splatky. Bud na to mam, alebo nie. Prikryvam sa len takou perinou na aku mam.
A ak som v hmotnej nudzi, tak hladam kocik na bazari za par eciek alebo v sekcii darujem. A nie na splatky, aby mi za chvilu zobral exekutor aj to posledne, co moje deti mali.
@jankastubka ja nesuhlasim s tym ze bud nato mam alebo nie..ako jasne,ak by slo o vyssiu sumu tak ano nebudem riskovat.ale preco by si mamicka nemohla kupit kocik ktory sa jej paci hoci aj za tych 400€?ved asi ona vie ci je schopna ho splatit!ine je uz ta mamicka v hmotnej nudzi,tak tam jasne ze len naco mam,ale taka rodina kde nehladuju si to dovolit mozu
@petulda333 ja som zastanca radsej si tie peniazky kazdy mesiac odlozit a postupne si nasporit. Ale hlavne kupit si nieco, co je v ramci mojich moznosti. Tj nemusi to byt kocik xy za 1000 eur a pod.
Ano pokial na to mam, splatky su mozne ale prerobim na tom (uroky a pod). Tehotna som 9 mesiacov a pokial teda na to mam, tak si za tych 9 mesiacov viem peniazky odlozit a ten kocik za rozumnu cenu kupit. Nehovoriac o prispevku pri narodeni dietata, za ktory sa mi podarilo kupit veskeru detsku vybavu, od kocika, postielky, komody, vanicky, kozmetiky az po oblecenie.
Ale teda najma som vo svojom prispevku narazala na tu pani v hmotnej nudzi. Pretoze brat si v hmotnej nudzy nieco na splatky je zaciatok konca.
@jankastubka ja som skor narazala tak vseobecne,aj ja som zato ze odkladat,ale vies mnoho ludi keby tie pdniaze davalo do obalky,tak by ich aj minulo..a dnes sa da vziat na splatky aj tak ze nepreplatis.osobne by som za kocik 1000a viac nedala,aj 400€ je nehorazne vela,tolko som ani nezarobila,takze keby si mam kupit riesim to splatkami ak nemam hotovost..nastastie ja som kocik dostala,resp kupila za 50€
NEHNEVáJTE SA ALE .JE TO TRáPNE VY STE MA NEPOCHOPíLY RIADNé .VED MEDZí NáMI JE DOBRá RADá . 😢 😢
Akoze nič vzlom baba sa tu pýta rádu o splátky a vy tu riešiteľ či robiť deti alebo nie však každý nech má koľko chce aj šesť
@nenita21 ked beries hmotnu nudzu, tak to sa asi velmi nestara ten chlap, ze?
prestánte riešít .o mojom živote!! nepchájte sa tám de némate píšte to trošku ínak nie uražate aj mojho muža.čo to má známenat to je moja vec kolko dety mám. jásne.!!!
bozee to sa ale starate do druhych ze kolko ma deti (moze mat aj 10 ak chce to neni vasa vec ) a a ci je v hmotnej nudzi alebo nie to je uplne jej vec ona vie co robi a ako ...pani sa pitala ze ci je moznost kupit kocik na splatky a vy nanu vyvalite ze kolko ma deti ...neviem ako vam by sa pacilo keby vam to tak niekto napisal ci by sa vam to pacilo
paulina má pravdu pačí sa mi to. iba som sa spítála a ničoho nič tu pišu blbostí ved vydité ako sa tu správajú.nechápu má.píšu že asi sa nestará moj muž .len zato"?vedia dobré že čákam babo asi lén "?pojdem na matersku.že si kupím .ešte sá nigdy nestálo že bi som kočík némala alebo nékupila.a moj muž roby len ták som sa opítála čí by sa to dálo.ale hned tu uš idu do hádki .mám dve dety a tretie č ákam a jeto moja vec kolko ích mám anie uražaju mojho muza že asi neroby .to néje pravda.to si možu len mislíeť.na moje spravi nemusia odpisát ked nechápu.lebo pišu uš"?ty si ini pripad.
enka ty si tu jedíná čo si má porozumela vo správe .dakujem 🙂
@nenita21 ahoj asi si uz aj olutovala ze si sem pisala. Ako som to tak v rychlosti citala tak. Proste nemam slov niektore zeny su ozaj velmi premudrele a radia a niekedy ani sami nevedia co. A riesia a staraju sa do veci co im netreba taky ludia su pod moju uroven. Ja si myslim ze tie zeny tu len zahanaju nudu alebo si proste potrebuju nieco dokazat.. Vidim ze cakas babetko vsetko dobre ti prajem nech je babenko zdrave ahoj
dakujem moja 🙂

@jolly84 ano,jedno ležalo,a druhé sedkalo pri nožičkách...a vydržali niečo. 😉