icon

Kočík Neonato Piuma

78lenka
22. sep 2012

ako sa Vam s nim kočikuje-manipuluje,dakujem za odpovede

slavvicek
22. sep 2012

Ahoj, Lenka, mam tento kociar asi model z 2010 roku, kupovala som v bazare. JE lahucky, rychlo sa sklada, dobre vojde do auta, v cene celkom do ra vybava-nanoznik, plastenka, slnecnik, da sa sklopit operadlo i na lezanie a co pre mna bolo dost podstatne, dieta v nom uplne sedi -opierka mu podopiera chrbatik .. Moj sportovy sa nedal dat uplne do sedu.Jedinou nevyhodou je ze sa neda dat hore cast na nohy ,ale mne ro nevadi az tak, lebo d erka nevie spat v kociari. Mozno uz novsie modely maju tento nedostatok odstraneny.A este vyhoda -velky kosik, takze ideal na nakup -zmestia sa 2 mensie tasky, co na bezny nakup staci.... Som s nim spokojna-dobre sa ovlada rucka sa da nastavit na cloveka normalnej vysky.Slavka

danadany
28. sep 2012

ja som ho teraz kupovala, som spokojná,jediné čo mi vadí je, že sa nedostanem do košíka keď malý spí, ale inak je super, ľahký, spratný, treba si však uvedomiť, že to nie je kočík do terénu ale do mesta a na ten účel som ho ja aj kupovala

majcidlo
11. okt 2013

@danadany pisete, ze nie je vhodny do terenu, ale ma odpruzene kolieska, aspon tak pisu, byvame na dedine, klasicke cesty a chodniky ako zvlada a sem tam nejaky teren, napr. do zahrady a tak?