Kočík NeoNato Puro
Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂
Ahojte.Kupili sme si kocik Neonato Puro Urban z druhej ruky.No praskol nam skladaci system. Kočik je este v zaruke.Mate niekto skusenosti s reklamaciou tejto casti?Pripadne viete o moznosti dokupenia nahradnych dielov.
Ahojte,budem predavat NEONATO PURO..ak by bol zaujem..
Ahojte chcem sa spýtat že ako ste spokojne s kolesami či sa nestáva často defekt keďže sú nafukovacie... ďakujem
@nany12 mne vobec
Mám.moznost kúpiť tento kočík spod ruky pani udáva že je druhá majiteľka ale moc ho nevyužívala no biojim sa toho čo tu uvádzate že sa kazí ten skladací systém.... človek chce čo najviac ušetriť a aby to nebolo skôr opacne....
@nany12 ani s tymto som nemala ziaden problem...a tiez ho predavam
@karinecka19 môžem vidieť foto ? A cenu? A ešte by som mala otazkocku že kde sa dajú dokupovať doplnky lebo nikde na nete to neviem nájsť ....že originál kúpiť.... A boli ste s kočíkom spokojná? Pekne sa vám tam zmestilo bábätko aj do športové časti?
@nany12 nejako sa mi nedari pridat fotku...skusim neskor. Ja som bola velmi spokojna. Vanicka myslim patri k tym väčšim, ak teda nepocitam tie polske skvosty....teda nepoznam ich, len podla na mna pôsobia velmi robustne a gýčovo...
sportova cast je korytkova, tiez dost velka...ale ja som ho pouzivala 16 mes.Potom som kupila mensi, skladnejsi sportak. Kolesa su uplne super. A myslim si, ze sa kludne moze Puro zrovnavat s ovela drahsimi kocikmi, ako je Joolz alebo Bugaboo
@nany12 ake doplny mate na mysli?
@karinecka19 pláštenka , slnečné clona
@nany12 pláštenka bola origos ku kociku, slnecnu clonu som si ja dala ušit na mieru
@karinecka19 tá pani čo predáva tento kočík nedáva k tomu žiadne príslušenstvo preto sa pýtam kde sa to dá zohnať
@nany12 nejde mi sem pridat foto...poslem Vam IP
Čo sa týka toho skladacieho systému- my sme ho dokupovali v predajni, kde ho kúpila pôvodná majiteľka. Skladací systém som pokazila ja, vlastnou, neodbornou manipulácia - bola som rýchlejšia ako partner, ktorý mi to chcel vysvetliť. Inak sa nekazia. Skúste sa potom opýtať predajcu, kde ho kupoval a aj na číslo faktúry. Dosť to pomôže, kvôli vyhľadaniu modelu a náhradných dielov.
Prosím vás poraďte aké vajíčko pasuje na Neonato Puro Urban mám kočík bez vajíčka a musím dokúpiť len neviem aké hľadať. Alebo ja by ste niektora predávala ponúknite
Ponukam novy cierny predlzovaci pruh na nanoznik k sportovej casti.
Dobrý večer. Nepredáva z Vás niektorá trojkombináciu kočíka Neonato puro? Ďakujem za odpoveď

@08monika08 tak to jedine poskúšať ktorý ti lepšie bude vyhovovať. Moon som nemala ale nevyzerá zle 😉 mne pri korýtkových kočíkoch vadí že sa nedá sedačka zložiť spolu s konštrukciou.