icon

Kočík NeoNato Puro

ellicka
19. jan 2016
Používateľ ellicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ellicka.

Ahojte 🙂 Veľmi sa mi zapáčil tento kočík, no je to vraj teraz len novinka, nemáte s ním niekto už skúsenosti? Poprípade neviete o niekom kto ho má a vedel by mi zhrnúť, či sa oplatí ho kúpiť alebo sa radšej poobzerať po inom? Ako som už vravela, tento sa mi veľmi páči a čo som čítala tak je vraj dobrý aj na prechádzky a prenášanie, nerada by som sa potom sklamala 🙂

Strana
z5
baja15
25. apr 2019

@08monika08 tak to jedine poskúšať ktorý ti lepšie bude vyhovovať. Moon som nemala ale nevyzerá zle 😉 mne pri korýtkových kočíkoch vadí že sa nedá sedačka zložiť spolu s konštrukciou.

suarelita
24. jún 2019

Ahojte.Kupili sme si kocik Neonato Puro Urban z druhej ruky.No praskol nam skladaci system. Kočik je este v zaruke.Mate niekto skusenosti s reklamaciou tejto casti?Pripadne viete o moznosti dokupenia nahradnych dielov.

baja15
24. jún 2019

@suarelita Ricobaby majú náhradný diel ak by Vám to nevyreklamovali. Nám sa to tiež stalo ale už nebol v záruke. Stojí okolo 35eur a vymenený je za 5 min 😉

suarelita
25. jún 2019

@baja15 ďakujem za odpoveď.Pozerala som stránku ricobaby.sk no nemajú ho tam☹.Vy ste ho našli v ponuke, či ste ich oslovili?Ďakujem za odpoveď

baja15
25. jún 2019

@suarelita nemali ho ani vtedy v ponuke, ja som písala asi do všetký internetových obchodov s kočíkmi a z dvoch mi odpísali že mi ho vedia dodať ale len ricobaby ho mali skladom.

suarelita
26. jún 2019

@baja15 Reklamacia nakoniec dopadla úspešne.Aj keď "servis" dôvod reklamácie zamietol, z dôvodu nadmerného tlaku a nedostatočného uvolnenia poistky internetový obchod nám to vyreklamoval😍Ďakujem Vám za odporúčanie a pomoc.Teraz môžeme najazdiť kopec km v pohode🍀Už sa teším

baja15
26. jún 2019

@suarelita super, tak ste aspoň ušetrili 😉

marika1165
Autor odpoveď zmazal
marika1165
2. júl 2019

Ahojte,budem predavat NEONATO PURO..ak by bol zaujem..

nany12
26. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtat že ako ste spokojne s kolesami či sa nestáva často defekt keďže sú nafukovacie... ďakujem

karinecka19
26. aug 2019

@nany12 mne vobec

231ivana
26. aug 2019

@nany12 nie. Vozime v ňom 16 mesiacov a zatial ziaden defekt.

nany12
26. aug 2019

Mám.moznost kúpiť tento kočík spod ruky pani udáva že je druhá majiteľka ale moc ho nevyužívala no biojim sa toho čo tu uvádzate že sa kazí ten skladací systém.... človek chce čo najviac ušetriť a aby to nebolo skôr opacne....

karinecka19
27. aug 2019

@nany12 ani s tymto som nemala ziaden problem...a tiez ho predavam

nany12
27. aug 2019

@karinecka19 môžem vidieť foto ? A cenu? A ešte by som mala otazkocku že kde sa dajú dokupovať doplnky lebo nikde na nete to neviem nájsť ....že originál kúpiť.... A boli ste s kočíkom spokojná? Pekne sa vám tam zmestilo bábätko aj do športové časti?

karinecka19
27. aug 2019

@nany12 nejako sa mi nedari pridat fotku...skusim neskor. Ja som bola velmi spokojna. Vanicka myslim patri k tym väčšim, ak teda nepocitam tie polske skvosty....teda nepoznam ich, len podla na mna pôsobia velmi robustne a gýčovo...
sportova cast je korytkova, tiez dost velka...ale ja som ho pouzivala 16 mes.Potom som kupila mensi, skladnejsi sportak. Kolesa su uplne super. A myslim si, ze sa kludne moze Puro zrovnavat s ovela drahsimi kocikmi, ako je Joolz alebo Bugaboo

karinecka19
27. aug 2019

@nany12 ake doplny mate na mysli?

nany12
27. aug 2019

@karinecka19 pláštenka , slnečné clona

karinecka19
27. aug 2019

@nany12 pláštenka bola origos ku kociku, slnecnu clonu som si ja dala ušit na mieru

nany12
27. aug 2019

@karinecka19 tá pani čo predáva tento kočík nedáva k tomu žiadne príslušenstvo preto sa pýtam kde sa to dá zohnať

karinecka19
27. aug 2019

@nany12 nejde mi sem pridat foto...poslem Vam IP

suarelita
2. sep 2019

Čo sa týka toho skladacieho systému- my sme ho dokupovali v predajni, kde ho kúpila pôvodná majiteľka. Skladací systém som pokazila ja, vlastnou, neodbornou manipulácia - bola som rýchlejšia ako partner, ktorý mi to chcel vysvetliť. Inak sa nekazia. Skúste sa potom opýtať predajcu, kde ho kupoval a aj na číslo faktúry. Dosť to pomôže, kvôli vyhľadaniu modelu a náhradných dielov.

dominka245
6. sep 2019

Prosím vás poraďte aké vajíčko pasuje na Neonato Puro Urban mám kočík bez vajíčka a musím dokúpiť len neviem aké hľadať. Alebo ja by ste niektora predávala ponúknite

kukikukikuki
2. apr 2020

Ponukam novy cierny predlzovaci pruh na nanoznik k sportovej casti.

lucky10000
2. jan 2021

Dobrý večer. Nepredáva z Vás niektorá trojkombináciu kočíka Neonato puro? Ďakujem za odpoveď

Strana
z5