icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

luciferova
26. júl 2011

@marafka ved potom ho mozes este dobre predat 😉 alebo budes mat pre dalsie dieta/deti 😉 fakt je super, oporucam 🙂

newyorkgirl
27. júl 2011

@marafka mne sa zda ze par stran dozadu tu niekto daval foto s vyse 2 rocnym dievcatkom v tom fusaku v nune, este som sa pytala pod tou fotkou, ze kolko ma ta mala, skus zalistovat...

carmen86
27. júl 2011

@newyorkgirl @marafka tie foto vzadu su moje a moja mala ma teraz 20 mesiacov,ale ona patri k tym mensim detom ma nejakych cca 83cm,ale ten fusak je fakt super vec 😉

newyorkgirl
27. júl 2011

@marafka strana 100 su tie carmenine fotky, ako ja nad nim uvazujem, my budeme mat v zime rok a pol, ale zas mam aj dalsie 2 kociky, tak neviem ci budeme v Nune chodit... 😒

carmen86
27. júl 2011

@newyorkgirl sama sebe pises 😀 😀 😀 😀

newyorkgirl
27. júl 2011

@carmen86 tak ty skor poradis, ked mas osobnu skusenost, ci sa jej oplati ten Nunacky a aky je velky 😉

newyorkgirl
27. júl 2011

@carmen86 uz som to opravila, to je tak v rychlosti pri dvoch detoch 😀

carmen86
27. júl 2011

@newyorkgirl skor by tam trebalo nalozit nejake vacsie dieta do fusaku,lebo hovorim ze nasa je drobec a ona v no je zakryta pekne 😉

marafka
27. júl 2011

@luciferova no to mas pravdu 🙂 a ja kym budem mat druhe tak sa priroda nacisto zblazni a stale bude zima kedze uz teraz mame koncom jula jesen 🙂 tak by som ho potom vyuzila cely rok 🙂 no este to zvázim, lebo mam pocit ze univerzalny nanoznik nunu akurat tak oskaredí 🙂

marafka
27. júl 2011

@newyorkgirl no kukala som to len tam je to tak ze ten fusak je kratsi ako plastenka a moje dieta ma uz nohy zaroven s plastenkou tak asi by mu bol kratky 🙂

newyorkgirl
27. júl 2011

@marafka v obchode, kde predavaju Nuny by sa to teoreticky malo dat vyskusat s fusakom, nie? 🙂

marafka
27. júl 2011

@newyorkgirl ano da ale tu v bb ich nepredavaju nikde 🙂 a kvoli fusaku sa mi veru nechce behat kade tade 🙂 ved tak este mame daky cas a ked nahodou pojdeme do BA tak ho pojdem vyskusat 🙂

luciferova
27. júl 2011

@marafka no to je pravda 😅 s tou prirodou 😅

ak objednas cez net, mas nejaky cas na vyskusanie a ked sa ti nebude pacit, vratis na druhy den naspat 😉 a vratia ti peniaze 🙂

luciferova
27. júl 2011

@marafka inak ja idem na buduci tt do BB, len neviem zrovna, ci beriem aj nunu 😅 by si videla co a ako na vlastne oci 😉 a inak myslim, ze v BB ho vyuzijete fakt celorocne 🙂

marafka
27. júl 2011

@luciferova no a ja zrovna budem buduci tyzden mimo bb 🙂 teda aspon zatial mam taky plan 🙂 ale aj tak by som ta nezatazovala nosenim fusaku v lete 🙂 dako to uz vymyslim 🙂 ale si zlata 🙂

mamusia
28. júl 2011

Ahojte,

tak aj ja idem kupovat Nunu,teda mm som vyslala a dnes by ju mal ist po robote kupit a sa moc tesim 😵 a tak som sa chcela opytat,ze ci pasuje ten sunshine kids clona aj na nunu,lebo ako sme ju boli pozerat,tak strieska je celkom uzka a ze ak hej,ci to nevyzera divne 😖 daujem za odpoved 😉

mamusia
28. júl 2011

Tak manzel pride zachvilku aj s novou nunou,zial fialova uz nebola,tak som zvedava aku prinesie,bud hnedu,alebo zltu,nechala som to na neho - tipujem zltu 😅

marafka
29. júl 2011

@mamusia ahoj ak pojdes od zaciatku a budes listovat touto temou tak tam najdes minulorocnu kolekciu s tou clonou jedna baba to tam nafotila je to niekde zo zaciatku, ta clona tam pasuje a vyzera to v pohode 🙂 ale osobnu skusenost nemam aj ked som uz aj ja nad nou rozmyslala 🙂 a aku teda farbu nakoniec muzicek doniesol ?????

mamusia
29. júl 2011

@marafka praveze som celu temu preluskala,no zacala som az od nuny 2011,tak este kuknem to vpredu. Ale clonu uz nebudeme kupovat,kedze je zlta,cierna by sa tam nehodila a ked sa sedi,tak sa da strieska stiahnut uplne dole,co je super 😉 doniesol zltu 🙂 no som zvedava,ze ako sa bude spinit 🙄 starsej sa tam strasne pacilo,ked som skusala do nej dat mladsiu,tak sa hnevala a plakala a cely cas v nom chcela sediet 😀

Inak som niekde citala,ze tam mate za slnecnym krytom taku cast a neviete co to je,teda ak ste nahodou nato este neprisli,tak to je taky vacok,kde sa napcha ta ovisajuca strieska 😉

alexandrag1
29. júl 2011

Ahojte,plánujem zajtra vyčistiť kočík,asi to pojde len rucne že?Práčka nehrozí? 😝

newyorkgirl
29. júl 2011

vsak odporucaju, ze uplne lahko to ide z toho potahu svedskou utierkou vraj, tak vyskusaj ten zazrak a zreferuj 😀

@alexandrag1

luciferova
30. júl 2011

@alexandrag1 ja som prala v pracke, aj celu strechu, bez zmykania a v pohode, kto by sa s tym babral 😉

alexandrag1
30. júl 2011

@luciferova
@newyorkgirl
akurat som to cele rozobrala,vybrala vystuze umele a uz sa perie...len ci to aj poskladam hehe 😀 😀

newyorkgirl
30. júl 2011

@alexandrag1 ale urcite ano, my sa uz tiez tesime na nunu, v stredu konecne priletime, tak som zvedava ako sa nam bude pacit 😵

alexandrag1
30. júl 2011

@newyorkgirl urcite budete max spokojny,ja ten kocik milujem 😉

newyorkgirl
30. júl 2011

@alexandrag1 mne sa paci, ale maly je zvyknuty na madlo 😒 uvidime no...

alexandrag1
30. júl 2011

@newyorkgirl aj moj v sportaku co sme mali vecne visel cez madlo a tu nic,opretý je a pozoruje celý svet hehe

luciferova
30. júl 2011

@alexandrag1 aj zo strechy ti sli dolu vystuze?

alexandrag1
30. júl 2011

@luciferova strechu som neprala

newyorkgirl
31. júl 2011

@alexandrag1 tak on je este maly, my sme sa este vo vanicke vozili vo vasom veku 😀 nasmu stacilo lezkat, on bol taky pohodak...