Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@ilona3 este je podobny baby jogger city mini alebo britax b agile bude od septembra, ked das do youtube, su tam videa tiez...
ahojte som tu zase 😀 mala ste niektora silver cross dazzle?uvazujem ze nunu vymenim prave zan.ak mate niektora skusenost prosim poradte ci je lepsi a v com...dakujem 😉
@ilona3 inak uz si videla nove magic 4??? lebo ten ma aj konstrukciu sedu a nazivo to vyzera podla mna super, je to pekna kombinacia tyrkysova a seda, zacinam aj ja po nom pokukovat aj ked s nunou som spokojna ale nakolko ma rovnako vysoku chrbtovu obpierku tak mi je uplne zbytocny 🙂 moj maly ma 1,5 roka a 90 centi takze chlapina riadna a v nune si pospinka kludne aj hodinku a pol a vobec mu neprekaza ze je uzsia 🙂
@marafka podaril sa minulotyzdnovy vylet mimo BB? ja este v okoli som, aj fusak mam so sebou, aj sme ho veru vyuzili...
dievcata mam na predaj potah na zltu nunu 2010.ja som ho mala na 2011.nunu som predala tak posuvam aj potah 🙂
@luciferova ano ano podaril 🙂 a chvalabohu my sme fusak nepotrebovali mali sme sliecko a teplucko 🙂
@marafka tak je dobre, my sme v horach, tak to je ine. 🙂
Ahojte...Tak pomaly vyrastáme z vaničky a obzeráme sa po športovom kočíku.Malá má síce len 4 mesiace,ale radšej dopredu ako sa potom nahánať...Nuna sa mi stráááášne páči.Len neviem si predstaviť v zime...Je k tomu aj nánožník?Máme ešte kočík kombináciu,ale je strašne ťažký,ale v prípade velkej nádielky snehu by som vystačila aj s ním ale nunu si neviem predstaviť v zime.Čo myslíte? A ešte vyspí sa tam pohodlne aj polročné dieťa?
Za vaše rady ďakujem 🙂
@mamusia v pondelok som ju posielala a teraz cakam na silver cross dazzle.ten ma na strieske tasku tak tuto nebudem potrebovat 🙂
tak som zase tu a som spat z dovolenky ☹
@marafka presne medzi magic tyrkysovo sivý a nunou som zvažovala
@newyorkgirl dnes sme si spravili výlet do žiliny a definitívne som sa rozhodla.
mali presne moj vyhliadnutý magic aj nunu tak som ich porovnala na mieste, čo bolo super.
nuna nie je až taká úzka ako som si myslela ale tým že má úzku strechu vyzerá celá užšia. chýbajúce polohovanie nôh, nánožník a madlo rozhodli v prospech magic a aj do snehu bude asi lepší, keďže sa mu dajú zaistiť predné kolieska a navyše malý bol v magicu spokojnejší.
hneď ráno utekám ku nám do obchodu a objednávam magic. v ziline som ho nekupila lebo ho mali o 20euro drahší ako mi ho vedia objednať u nás.
dakujem za všetky rady 😀
cafte baby, tak pridavam aj ja svoju skusenost s nunickou, mam ju cca dva tyzdne a uz absolvovala nasu dovolenku a musim povedat, ze je naozaj super, a to sme ju vobec nesetrili, citala som o nej asi vsetko co sa dalo, takze som vedela do coho idem ale aj tak ma nieco prekvapilo, ale pozitivne, kociarik je uplne odpruzeny, najprv sme sa na tom smiali ked sme citali navod na pouzitie 😀, mysleli sme ze to je nejaka chyba ale pri pouzivani, hlavne ked sa schadza z obrubnika, alebo nejaky tazsi teren, tak citit krasne to odpruzenie, pruzi lepsie ako nas sportacik, takze super, inak my ju mame ako druhy kociarik do auta, nato je podla mna nuna idealna, aspon zatial 😀 a najvacsie plus je to skladanie, vosla sa nam do auta medzi sedacku spolujazdca a autosedacku 😉
@ilona3 nazivo je to najlepsie vyskusat, mne pride ze vacsie dieta by tam bolo v lahu teda namontovane 😀 alebo ked je v zime nababusene...
ja musim povedat, ze som spokojna s oboma aj s magicom aj s nunou, ked ma maly buvat, beriem radsej magic...
@newyorkgirl suhlasim že naobliekany a vo fusaku by sa tam ledva zmestil Nuna mi príde ideálna na leto 🙂. Dnes som si bola objednať v obchode tyrkysovy Magic tak dúfam že do piatku ho budem mat 🙂 😀 😀 😀
Ahojte baby,
moja mala ma len 4 a pol mesiaca, ale nechce sa mi uz vozit v hlbokom kociari, mame casualplay S4 a presedlali sme uz do sportaku, hoci samostatne este nevie sediet, ale aspon moze kukat po svete. Zial, musime vsak S4 reklamovat a aj tak sme chceli nahradny kociar. Nuna sa mi velmi paci - myslite, ze teraz v lete aj taketo male baby mozem v nej vozit, kedze ide 2011 do lahu?
No a spominali ste v diskusii pred par mesiacmi aj madlo na sedenie - to ste kupili nejake ine a da sa namontovat na to alebo ako?
aha, uz som si precitala o tom madle.
a este by som sa vas chcela spytat: bola spominana slnecna clona, ktoru ste si dokupovali. ta vec, co sa vytiahne zo striesky, ten silt alebo ako to nazvat, to je ono alebo to uz je sucastou striesky?
vdaka 🙂
nuz a potom vsetkom, co som si o nunicke precitala sa mi zda, ze ma riadny fanklub 🙂 len neviem, ci to nie je ako s nasou CP S4, do ktorej sme sa sice hrozne zamilovali, ale je tam toho na nej dost, co jej treba prepacit 😉 no a kedze nunicku chceme na dalsiu jar a S4 musime reklamovat, tak som myslela, ci by sa nuna nedala pre malu vyuzit aspon na ten cas reklamacie. par tyzdnov v lete teraz.
@kanhwa aj ja mam CS4 🙂 a teraz nunicku presne to tak bolo ako si pisala ze som sa do neho zamilovala a potom kadeco prehliadala 🙂 ale aj tak som s nim bola max spokojna 🙂 a to iste je s nunou 🙂 je nadherna ale ma svoje nedostatky ako asi kazdy kocik 🙂 ale tiez som v podstate spokojna a moj maly bol tiez od styroch mesiacov v sportiaku lebo bol taky velky ze sa mi do vanicky uz nezmestil a davala som ho na lezato a pacilo sa mu a myslim ze tak isto mozes dat malu aj v nune, ked ju das uplne do toho lahu tak by aj mohla len nuna nema taku pevnu chrbtovu opierku ako CS4 ja ked dam maleho do lahu tak sa to pod nim tak prehne ak vies co myslim lebo tam nie je az taka pevna vystuz ale to je asi aj tym ze moj dubak uz ma 15 kil 🙂 idealne je vyskusat v obchode 🙂
@marafka tak to mame rovnaky vkus, zda sa 🙂 🙂 🙂 nuz u nas je to prave tak, ze mala sa sice do vanicky zmesti, ale ona uz nechce lezat a cumakovat na oblohu, lebo ju to nebavi 😉 takze ja by som ju davala do nuny do sedu a len keby prisiel cas spanku, tak do lahu - kedze ma len nieco cez 6 kil, tak ta opierka by sa asi pod nou nemala prehybat. len mi ide o to, ze kedze este sama nesedi a nie je tak pevna ako starsie dieta, ci sa mi tam nebude "plandat" v tej nune.
a ten silt proti slnku je teda sucastou striesky?

@ilona3 napr. ho maju v babymarkete, da sa objednať aj lacnejšie, napr. na stranke mall