Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte, mam doma tiez Nunu / inak super kočiar som s nim spokojna/, ale neviete mi poradit nejaku tasku k nemu a kde ju kupim?... Pretoze do kosika sa mi vela veci nezmesti a maly toho uz dost potrebuje...dakujeeem
dnes mi prišla Nunuška, tešim sa velmi. odporúčam predajňu aladdin-kočiky. doniesli mi ho do 2 dni a ani poštovné som neplatila. super takže odporučam 🙂
tu tašku na kočik budem aj ja potrebovat, maju na nete aj Emitex tie su šikovne. mamičky čo maju nunušky odpouručte nam prosim 🙂
jaaaj baby ja neporadim, ja nosim velku kabelku 😀 😀 😀 skor ma stve ten fusak, ze vyzera, ze sa neda celkovo rozopnut, co mi pride take nelogicke, ze by zas napisem vyrobcovi, ze na to mohli mysliet a mohla byt z toho spodku predsa pekne podlozka do kocika 😒
ja mam emitex fusak do stareho kocika ten budem asi aj nadalej pouzivat ak sa zmesti mala do neho. do nuny len deku asi. ale rozmyslam nad tou podlozkou veru
ahojte, chcela by som sa opytat, viete mi povedat ako sa nunou jazdy v zime? byvame na dedine, nie vzdy su cesty poriadne odhrnute, tak mam trochu obavy. Inak sa mi velmi paci 🙂
@zuzanat po velkom snehu s tymi malymi kolieskami isto neprejdes, aj s tym nizkym podvozkom... nedaju sa ani zaaretovat...
Ahojte, tiez som drzitelkou nuny 2011 od maja, tize zhanam tasku na kocik, Nieco malé... urcite nie Pinkie, ta je moc velka
Doteraz mi uplne vystacil kosik zmestilo sa mi tam toho dost, flasa s vodou, nieco pod zub, svetrik v priapde zleho pocasia, penazenka ,kluce, nejaka hracka, mokre utierky velky balik a 1-2 plienky... no ide jesen a deku tam uz nenapcham... 😀
Ahojte, tiez sme sa rozhodli obstarat si Nunu. Vadi mi vsak, ze tam nieje nanoznik a taska. Nasla som na ceskom MMB jednu pani, ktora sije nanozniky, tasticky na akekolvek kociare, aj na Nunu.
@newyorkgirl fusak 2010 sa dá celkom rozipsovať.
wewerka11 tá je úplne úžasná 🙂 Hned by som ju brala,ale asi pôjdeme skôr do fialovej...
baby, ak by bol zaujem, mam na predaj nunu licorice, plastenka + moskytiera...
jeeeeej baby aj ja mám konečne svoju vysnívanú nuničku 🙂)) je to normálne člen rodiny 😀DD marianna222 prosím ťa môžeš mi poslať link na tú pani???
Ahojte babule , chcem sa spýtať či nemáte niektorá fusak lodger bunker a či pasuje do nuny ? Strašne sa mi páči táto farba http://www.babyrenka.cz/kocarky-prislusenstvi/l... myslíte že sa hodí k farbe licorice ( tmavo hnedá )
@kucierka24 ahojte babenky. ja mam zltu nunu a tasku som vyriesila za 0 eur. zavesila som tam tu co bola v kufriku z porodnice. ja siva a celkom sa mi tam hodi. som spokojna.
ahojte,,aj ja by som rada kupila nunnu...a chcem sa spytat ci je pravda ze tie najnovsie 2011 sa daju polohovat do skoro lahu??
@ajka222223 ano da. ale ked ho das na sedenie, ten zvysok strechy tam visi a trci, no vyzera to hrozne 🙂
tak uz aj my mame doma novu Nunu 2011, velmi som vahala, ci ju kupit, ale urobila som dobre, lahucka, ide skoro sama 😀 , s tou strieskou to nieje take hrozne, lahko sa upravi. Celkovo vyzera super, len to, ze pred vchodom mame zamkovu dlazbu a na nej teda kolieska ozaj troska hrkaju, ale je taka uzasna a pekna, ze to prehliadam 🙂 . Nickey posielam na tu pani link.
Dakujem no ta strecha ma neodradila llebo aj na inych kocikoch je to vetsinou tak,,,ale hlavne ze sa tam da spať,,,,
@ajka222223 Ahoj,strecha neni ziaden problem,ked si ju upravis nic nevysí 😉
@ajka222223 áno dá sa úplne do ľahu a je to úplne super, malý mi už nechcel ani sedieť v kočíku nie to spať a do nuny si naskakuje sám a pospí aj dve hodinky 🙂))) Má 14 mesiacov 🙂)
Jay_jay ta strieška sa dá krásne naskladať upraviť a je v poho 🙂) som najprv pozerala, že oooch to čo je 😀
@marianna222 Ďakujeem za link 🙂) my sa stále smejeme keď ideme po zámkovej, aj na námestí ju máme...ale vydáva taký normálne, že rytmus tým hrkotaním...sa smejeme, že hudobná nuna 😀
@nickye hm moj ma len 8 mesiacov ale chcem ho kupit az v januari ked už bude trochu vetsi..koli tým nožičkám že sa nedajú polohovať a on ešte vela spinka,,,ževraj je od 6 mesiacov ten kocik ale myslim ze by mu to bolo nepohodlne,,,,tak preto až od roka ho chcem,,,a cez zimu a po terene je v pohode????
@nickye 😀 😀 😀 presne tak hrka, aj mne je smiesno miestami....ale malemu sa v nej velmi paci. Doma si do nej nasadne a sedi, az kym nenecham domace prace a nejdeme von 🙂.
Neviete o niekom kto predáva originál nuna fusak a plastenku? Mám problém to zohnať,nikde to nemajú skladom...
ahojte.. chcem sa spytat. moja ninka ma cca 13kg a asi 94 cm,
zahladela som sa do tohto kocika a len chcem vediet ci sa mi to podla vas este oplati kupovat.. bojim sa ze jej bude maly..
dakujem
ahojte babenky...môžete mi niekto nafotiť nunu ako je v uplnom ľahu?dakujem,ste zlate
@babulka123 ahoj pozri si moje foto, moj maly ma 15 kil a 94 cm ale musim uprimne povedat ze je nam len tak tak, ale tak ak ju potrebujete len na prilezitostne vozenie ze v nej mala uz nebude velmi spavat tak je este v pohode ale keby som ja do nuny nebola taka zamilovana tak asi zvazujem nad inym kocikom hlavne s vyssou opierkou chrbta a trosku sirsim sedenim...idealne je aby si ju tam posadila a vyskusala 🙂

dakujem 🙂Určite to nájdeme