icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

babulka123
23. sep 2011

@marafka no pravdu povediac.. som do nej zamilovana ale asi to budem musiet zmenit.. ta strieska je stasne nizko.. vcera som to skusala v obchode.... ani odist sa mi nechcelo ako sa mi pacila.. heehe

ninka v kociku uz nespava, max raz za cas ked si da pol hod, ked sme na cely den niekde prec ale to je ozaj vynimocne..

stale sa neviem rozhodnut aky kocik iny.. mala som pliko p3 ale 3 komb. a chcem ju predat { aby sa predal komplet} a tereaz neviem aky.. s tymto som bola dost spokojna.. velky kosik, velke operadlo... neviem aky.. pozerala si na nejaky?
ja som rozmyslala este nad tymto http://www.kociky-vydeko.sk/espiro-magic alebo gessline swift

magic08
23. sep 2011

ahojte nunacky
chcem sa spytat, prezil niekto z Vas zimu s nunou, alebo ste mali v zalohe este ine kociky? Ja mam nunu asi od maja, zatial maximalna spokojnost, no zvazujem predaj nasej 3-kombinacie, len sa obavam zimy v nune. Mate niekto skusenost s nunou v zime? Mne pride nuna na zimu neprakticka, tak by ma zaujimali nazory mamiciek ktore maju skusenost?

marafka
23. sep 2011

@babulka123 magic je sirsi ale chrbtovu opierku ma taku istu takze ziadna vyhra a mozno ma vyssie striesku ale mne maly obcas spi v kociku tak mne ide o to aby to malo aj vyssiu chrbtovu opierku aby sa mu pekne oprela hlavicka, ja som rozmyslala aj na PP sí ale nepaci sa mi odzadu ako su tam tie zeliezka to asi sa tym sklada ci co... a este sa mi paci celkom britax b mobile ale tam neviem aka je vysoka ta chrbtova opierka... no ja nunu zboznujem je to uzasny kocik ale na jar budem musiet asi pokukat po niecom inom lebo predsa maly ma len 19 mesiacov a kocik este potrebujeme aj ked je veliky ako trojrocny 🙂 no a este je taka moja srdcvoka quinny senzz ale ten sa mi zda velmi drahy a nechcem tolko penazi vrazit do kocika ktory mozno vyuzijeme uz len pol roka a potom ho predam len za par chechtakov. a este tymto co si spominala je podobny babypoint mark q

babulka123
23. sep 2011

@marafka hej hej mark, lira a wespiro su uplne rovnadke.. len ina znacka.. no uvidime.. dakujem za info..
inak ten britax som kuakala aj ja.. ale je dost drahy aj jazdeny.. tak neviem .. dakujem za info

zuzla80
24. sep 2011

Ahojte baby,
predávam podložku Pinkie za 10,50Eur - ak by ste mali niektorá záujem kuk do môjho albumu
https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-detske/w29x...
prípadne sa vieme aj dohodnúť

zuzla80
24. sep 2011

Oprava ceny 9,90Eur

tamichloe
27. sep 2011

Ahojte,dnes som bola naživo omrknuť Nunu,no a bola som veľmi sklamana 😢 ,chcela som si ju na jar kupiť....je to dizajnovo krásny kočík,ktory uputa,zaujme,je fakt nadherny,manipulacia lahučka,paradička,no ked som tam malu posadila ma 9m a 8kg,mala len teplakovu supravičku...no ..neviem si ju tam predstaviť naobliekanu...strašne maličky,malý priestor na sedenie,uzučky,no strašne...velmi nepraktický kočik,neviem si predstaviť ako tam ešte napracete aj fusak....a kolieska,plastove, no hrozne,ja by som povedala že kočik pre babiky...a ta strieška,strašne labilnááá,malý žltu,trošku menej žiariva ako tu maju baby nafotene a čiernu,ten bol krajšíí...bola som sklamana,a tak sa mi pačila,,,aj pači...

vanesa77
29. sep 2011

@tamichloe ahoj, môj 1.dojem bol rovnaký. Kupovala som Nunu toto leto, napriek tomu, že som ešte mala športiak + 1 iný nový golfáč. Ale tak moooc sa mi dizajnovo páčila. Keď som ju doma rozložila, chcela som ju ísť vrátiť. Strašne mi tam chýbalo madlo. Ale teraz nebanujem a využívam ju vďaka peknej jeseni stále. Lebo je to podľa mňa "letný kočík" a skôr do mesta ako do "terénu" Môj poklad už má 2 roky - zapíname len spodné pásy, tie vrchné by naše žihadlo neznieslo. Že sa tak ľahúčko fakt ovláda - som zistila, keď som obmenila na chvíľu golfáč. Ten sa mi zdal zrazu nemotorný a ťažký a pritom je tiež super. Tak som rada, že sme nakoniec nevrátili 😉
MM skonštatoval, že to bola zbytočná investícia a "mama len chcela hračku" No a čo? Aj som si ju teda užila 😀

tamichloe
30. sep 2011

@magic08 ahojky...a aku mate farbu..naozaj ste spokojná??

anicka26
1. okt 2011

Ja som s nuničkou spokojná...Ovláda sa jednoducho,je ľahučký,skladný a to najdôležitejšie malá je v nom spokojná.Máme ešte velkú 3-kombináciu a väčšinu času som ju nosila na rukách,lebo plakala.Teraz iba kuká a je ticho hodiny.A keď je jej dlho aj si tam zdriemne a vôbec nevyzerá,žeby jej tam bolo nepohodlne.Ale zas pravda,že je maličká,lebo má iba 6 mesiacov a 7 kíl.No keby chce,tak sa tam natrepe aj 4ročný synovec,takže toho sa nebojím.Jediná nevýhoda,drncá na zámkovej dlažbe 😒

magic08
1. okt 2011

@tamichloe ahoj, máme farbu licoricu - tmava hneda. Ja osobne na nunu nedám dopustit, aj ked... ked mi ho kurier priniesol domov, ostala som trosku zmatena, zdal sa mi maly... no uz po prvej prechadzke vsetky moje obavy opadli. Je to fantasticky kocik, lahucky, super sa ovlada, moja mala ma 18 mesiacov a 14 kg a vzdy ma kopec miesta. Skusala som aj fusak zimný a super... Len si myslim, ze ho v zime vyuzijem jedine, ak bude zima bez snehu. Inak, mam k nemu komplet vybavu, tiez max. spokojnost, az na to ze moja mala nechce byt vo fusaku od nuny, takze mam na predaj, kto by mal záujem

nickye
1. okt 2011

baby predávam na nunu set moskytiiera plus plastenka za 20 eur nepoužitá nová !!! a fusak vo farbe licorice, ktorá sedí ku každej farbe.......takisto novučký nepouitý za 35 eur....ak má niekto záujem napíšte IP 🙂

marafka
2. okt 2011

@nickye ahoj prosím ťa a koľko meria fusak? a koľko cm má tvoja malá? ja zháňam fusak ale mám pocit že nám bude krátky nakoľko môj malý má 94 cm...nemáš foto malej vo fusaku?

nickye
2. okt 2011

@marafka zajtra ti ho odmeriam, prípadne sfotím malého v ňom, ho vybalím na sfotenie 🙂 ale nemyslím, že by bol krátky, no uvidíme 🙂)

marafka
2. okt 2011

@nickye ok dakujem 🙂

tamichloe
3. okt 2011

@silvuska79 ahojky,chcem sa spýtať,vidim že ste z PD,ste spokojna stale s nunou?rozmýšlam nad ňou..dakujem

silvuska79
4. okt 2011

@tamichloe Ahoj. Som s nou maximalne spokojná 🙂 , lahko pratelny potah, perfektne spratny kocik, akurat asi nie na zimu. Ma male koliecka.

tamichloe
4. okt 2011

babenky,nebudete niektora na jar predavať nunu?Mám zaujem o všetky farby okrem žltej a fialovej... 😵

luciferova
4. okt 2011

@tamichloe preco nie tie farby? Ja budem predavat prave zltu 😀

tamichloe
4. okt 2011

@luciferova ☹( tu som videla naživo a ta sa mi nepači....za kolko?

luciferova
4. okt 2011

@tamichloe ak sa ti nepaci tak je bezpredmetne bavit sa o cene 😅

tamichloe
4. okt 2011

@luciferova chcela som byť v obraze,že asi aka je cena za použitú 😀

luciferova
4. okt 2011

ja som este nad konkretnou cenou neuvazovala, trh sa moze do jari xkrat zmenit 🙂 ty si asi musis stanovit hranicu, za aku sumu si ochotna max kupit, ked si to porovnas s novou... 🙂

marafka
6. okt 2011

zvazujem ze predam zltu nunu, sice nerada ale nevidim to ruzovo na zimu nakolko maly dako cez leto velmi narastol a akosi si ho neviem predstavit v kombineze a fusaku ked uz teraz sa tam ledva naprace 🙂 a sportiak som prave predala :( ak by ste niektora vedela o niekom kto by mal zaujem tak mi dajte prosiiim vediet 🙂

tamichloe
6. okt 2011

dnes som bola v predajni s kočikmi, a odhovorili ☹ ma že nuna nieje dobrý kočik ☹,že su moc male kolieska,jedine len do mesta!!!!! 😨 😕

tina129
6. okt 2011

@tamichloe a neponukali ti nahodou nejaku inu znacku? lebo tak to v predajniach s kocikmi chodi 😀 my mame nunicku dva mesiace, kupovali sme ju hlavne na dovolenku a prekvapil, lebo zvladol kazdy teren, samozrejme okrem kamienkovej plaze, tam sme ho nosili, ale ani to nebol problem, kedze je lahky, ale my ho mame ako druhy kocik do auta, na nakupy, k doktorke, skratka rychlobezka, a ked idem na prechadzku s manzelom, ten stale len nunu vytahuje 😀

tamichloe
6. okt 2011

@tina129 😵 našťastie neponukali...s predavačkou sa poznam,kupila som tam oba kočiky... 😀 ,nie si prva čo spominaš že manželovi sa pači 😵 ...ved aj ja by som ho mala ako druhy kočik do auta a sem tam sa popíšiť aj pri dome... 😀 😉

tamichloe
7. okt 2011

@hviezda22 ahojky,vy ste mali nunu v 3farbach? 😵

tamichloe
7. okt 2011

@anezena ohladom nuny,to ste kde pisali aky delfinek?mňa by zaujimalo aka bude nuna2012

hviezda22
7. okt 2011

@tamichloe v dvoch, hnedy a fialovy 😉