Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@stanushqa85 ja som dnes mala lodger v nune a v poho 😉
@luciferova Dakjujem za info 🙂 , ale zistujem že aj ked tie popruhy na nune povytahujem na max. a sedi tam Zara v zimnej bunde +fusak len len to dopne 😒 , vy s tym mate aku skusenost?
@stanushqa85 ja tie horne nezapinam... Nejdu este povolit? To je skor asi otazka pasov, nie fusaku...☹
neviem o tom aby som pisala o nune....kde to je,mozno som sa niekde pomylila...ale neviem 😀
Baby poraďte ktorú farbu k fialovej nune ???? http://www.babybazar.sk/Fusak-cocoon-2010-id278...
@veminka co ja viem, ani jeden...
z tychto asi najskor cierny, alebo sivy ... ale cierny je praktickejsi, nespini sa tak 😉
zdravim,,,chcela by som sa spýtať či sa hodi NUna aj na zimu,,,alebo takto mal ju niekto aj cez zimu?? tu skoro nikdy neni sneh byvam na juhu ale predsa keby nasnezilo prežila by to Nuna?? chcem si ju kupit ale neviem ,,,,chcem predat PP a nechcem mat doma dva kociky lebo aj tak my uz zavadzia trojkombinacia,,ked ju mal niekto aj cez zimu prosim ozvyte sa,,,,,
@ajka222223 my ju mame doma,ale uz od polky sept.ju nepouzivam. zda sa mi ze by malinkej bola v nej zima.ale ja ju budem predavat aj kvoli tomu,ze malinkej je uz mala.
@luciana157 a kolko ma mala že jej je už mala,,,,myslela som ze do troch rokou je kocik,,,,
@ajka222223 no maja malinka ma za tyzden 15 mesiacov.ako na sedenie jej je v pohode,ale na lezmo jej bola mala uz pred 2 mesiacmi.vobec mi v nej nechcela spat vonku.ale inak sme ju vyuzivali cele leto,lebo sa fajnovo sklada do auta a je lahka.
@ajka222223 ahoj my ju tiez mame, no vlastne uz nemame tiez som ju predala kvoli zime lebo moj maly ma 18 mesiacov ale je veliky ma 94cm a NUNA mu je uzka, kym sme v nakupnom centre a je len v riflickach tak super ale akonahle ho poobliekam do hrubej bundy dam deku tak je v nej natrepany a vyzera to smiesne a vobec si neviem predstavit ze by som tam mala dat v januari aj fusak ale keby som mala druhy kociar na zimu tak ju nedam prec lebo je to uzasny kocik, neskutocne lahunky dobre ovladatelny..fakt super..ono je pre deti do troch rokov ale vzrastovo mensie deticky...a podla mna v pohode aj do zimy ked das fusak..vsak ked je plackanica tak mas problem aj s velkymi nafukovacimi kolesami
@marafka no ale teraz ma skor odradilo to ze je mali a dieta sa v tom nevispi,,,no a ja chcem praveze len jeden kocik,,tak to asi kuknem nieco ine aj ked tak velmi som ho chcela,,,,lebo je krasny,,,,ale dakujem za radu...som ale sklamana tak som sa tesila nan,,,ale dve kociky nechcem aj tak mi trojkombinacia zavadzia nie este dve kociky....ale mozno na leto si ho kupim a potom predam,,,uvidim
@ajka222223 ja som ta nechcela odradit :( narpiklad moj maly si v nej v pohode pospal i ked mu uz polovica hlavy pretrcala cez chrbtovu opierku ale jemu to nevadilo, on ani nie je ten kocik maly ale skor uzky velmi, lebo vela kocikov ma kratku chrbtovu opierku ale su sirsie...ja som si teraz objednala espiro magic 4..nie je taky krasny ako nuna ale ked som maleho do neho posadila tak mal kopu miesta okolo seba aj okolo hlavy lebo na magicu je sirokanska strecha a na nune je uzucka....tak ale pokial nemas velke babo tak sa nemusis bat..idealne je odskusat si ju
@marafka no moj ma estelen 9 mesiacov a je asi dost veliky takze asi mu neskor tiež bude mala Nunna...no asi fakt pojdem vyskusat,,,,no mozno na leto si ju kupim ale teraz cez zimu nebudem vymyslat,,,v mojom PP ma kopu miesta a je pohodlny,,,,ale akurat mam zaujemcov na moj kocik tak neviem co im teraz mam povedat,,,,prepačte ale už ho nechcem predat,,,hm budem musiet si moj nechat pocas zimu vselijako...
@ajka222223 a tak teraz by mala byt aj nuna OK aj s fusakom to by ste sa mali napratat...a ostane ti aj na leto ale dalsiu zimu vam uz bude asi mala....no je to na zvazenie...ja som tiez sportiak teraz predala a aj to lutujem, mohla som ho nechat a mala by som aj nunu este na leto, ale zase na jar by som uz sportiak za taku cenu nepredala lebo by bol zase o rok starsi... :( cim viac je tych kociarov tym je to horsie, clovek potom len vymysla 🙂
@marafka no ved to ja som kupovala trojkombinacie s tym ze budem ju mat tri roky,,no uz po pol roku som mala chut kupit Nunu ale ze neni az taky pohodlny tak som to odlozila az na teraz a teraz sa zas bojim ze neni dost velky....no ale ja chcem aj tak predat 3 kombinaciu lebo mi zavadzia a kupim sportak nejakej ine znacky...
baby rozmyslam tiež o nune ale o tej novej čo sa dá daťdo lahu a ma širši sedák a vacsie kolieska...vy máte tú 2010 ked vsetkym je mala:? Dakujem za radu
@persseffona nie my mame tiez 2011
@persseffona ono ani nie je zevraj vacsia od tej 2010 len ma vacsiu slnecnu clonu trosku vyssie striesku a tie kolieska su trolilinku vacsie a da sa dat do lahu ale tam ide skor o sirku toho kocika ze je dost uzucky, tak ale zavisi ake mas velke babo, moj maly ma 19 mesiacov ale vyzera minimalne na 2,5 roka takze nam je tesna a v zime s fusakom by sme nemohli fungovat ale pokial mas dietatko priemernej vysky a vahy na svoj vek tak v pohode...idealne je vyskusat si ju
Tak a my sme teda nunicku predali :( normalne mi chyba ale dva taketo male kociky by mi boli doma zbytocne a bol by to asi zbytocny rozmar mat jeden kociar v kufri auta a druhy doma odparkovany tak sme kupili espiro magic 4....Co sa tyka pohodlia tak maly tam ma kopu miesta aj okolo hlavy aj na sedaku aj na opierke, normale sa tam vyvalil a vegetil si tam 🙂 co v nune nebolo mozne lebo tam bol pomaly ako sardinka v konzerve hlavne ked som mu obliekla zimnu bundu tak som ledva prepchala po bokoch deku aby som ho zakryla 🙂 Ale co sa tyka manipulacie s kocikom tak magic sa na nunu zdaleka nehrabe...asi je zle vyvazeny alebo neviem co ale s nunou sa mi ovela lepsie manipulovalo, isla sama ked som nadvihovala predne koliecka tak ako keby maly v nej ani nesedel a magic aj citim ze tam mam naklad 🙂 ale co uz...podstatne je pohodlie dietata nie maminckyna radost zo styloveho kocika...ale ak moje druhe babo bude "tabulkove" tak ako buginu si zase kupim NUNICKU 🙂
@marafka ahoj moja je malicka narodila sa predcasne mame rôčik a váhu 8100g skôr si myslím, že nie je ani chudá ani vačšia taká akurát. Ja mám 3kombinaciu teraz pouzivame sportiak, ale chcela som niečo také spratné a lahké vsak to poznáš zas aby to aj vyzeralo a ked nuna sa mi tak velmi páči. Len neviem či to nebude len taký môj rozmar ....chcela by som niečo čo aj pekne vyzerá ale zas nie je krpaté
@persseffona presne ,aj ja chcem nunu,len či to nebudu vyhodene peniaze 😵
@persseffona moj bude mat dva roky, cca 88cm a 12kg a uuuuplnaaaaa pohoda aj s fusakom 😉 mam lodger, ten je poddajny. Na tvojom mieste do neho idem 😉