icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

tamichloe
29. okt 2011

@persseffona ako si sa rozhodla?jeden napiše ok,dmesti sa aj s fusakom,druhy nie ...no kto sa tu ma vyznať????😵

jessicax
29. okt 2011

@persseffona @tamichloe pokial nie su vase deti nadpriemerne tak by som donho sla. My ho mame len chvilocku, kupovala som ho ako kocik cisto do obchodov, maly ma 10 mesiacov a pomaly 10kg, patri medzi vacsie deti a v nune ma miesta a miesta. V obchode som do nej skusila posadit aj moju vyse trojrocnu dcerku a este sa tam natesnala aj ked striesku uz mala nacapenu na hlave. Do dvoch rokov nam bude dobry urcite len ci dovtedy nenajdem nejaky krajsi, lepsi a nevymenim ho ako je u mna zvykom 😅

tamichloe
29. okt 2011

@jessicax ak možete,nehodite fotku?dakujem

jessicax
29. okt 2011

@tamichloe jasne 😉 inak mam tu polohovaciu

tamichloe
29. okt 2011

@jessicax hm..zlatýý,riadny chlapisko,na 10m...aj moja ma 10m 😵.....ved 2011...ja som zvedava aka bude 2012....či bude opäť nejako vylepšená...ja by som chcela hnedu(licorice) alebo sand...dakujem za foto 😵

jessicax
29. okt 2011

@tamichloe aj ja som rozhodovala medzi sand...nakoniec vyhrala zlta 🙂

tamichloe
29. okt 2011

@jessicax žltu som videla naživo,nepači sa mi ☹

jessicax
29. okt 2011

@tamichloe mne sa zas paci velmi 😵 😵 😵 . Po troch tmavych kocikoch co som teraz posledne mala resp. este mam som chcela nieco zivsie, vesele 🙂 Ale pacil sa mi na nete velmi aj ten fialovy, na predajni ho vsak nemali a objednat som sa ho bala, ze by bol skor dievcensky

tamichloe
30. okt 2011

@jessicax ja mam 3komb.krasny kriklavo zeleny😵,golfky krvavo červene...😵 😵 😵tiež sa mi pačila aj fialova,neviem,tu som naživo nevidela,žltu a hnedu som videla v predajni...inač jedna maminka tu ma aj fialovu pre chlapčeka,...ved dnes je to už jedno.....syn ma toľko červenych veci,a teraz miluje jednu skupinu,tak ma už aj ružove a su suprove 🙂 🙂

marafka
30. okt 2011

@persseffona tak to vam bude nuna uplne v pohode toho sa nemusis bat, moj maly ma 15,5 kila a 94 cm a vojde sa do nej v pohode ale na zimu by nam uz nebol, lebo keby som tam dala fusak tak je tam fakt uz stiesneny...ale je to super kocik nedam nan dopustit....keby bol trosku sirsi tak ho nepredam ani za nic

veminka
30. okt 2011

Baby ktoré máte fusak Nuna hodil by sa aj do iného kočila? ako napr: Casualplay??? Lebo idem si kupovať Nunu, ale myslim, že keď prídu snehy tak u nás po veľkom snehu nevystačí a potrebujem fusak aj do toho kočika .. tak poraďte

persseffona
30. okt 2011

Ahojte kočky tak ste ma potešili, ja si tiež myslím, že ho kúpim. Tiež rozmýšlam medzi farbami sand a yelow a asi vyhrá ten žltý.
@jessicax maličký je rozkošný to je už v polohe na spánok? Sa mi nezdá, že je to úplný ľah
@marafka škoda, že si ho nepredala mne 🙂 ozaj kočky za koľko ho vieme najlacnejšie zonať tuším som videla naj cenu za 159 aj s plastenkou a moskytierou

persseffona
30. okt 2011

@tamichloe asi ho kúpime 🙂

tamichloe
30. okt 2011

@persseffona ja som videla za 150€+set,a kolky to bude Vaš kočik?

persseffona
30. okt 2011

@tamichloe my sme mali 3kombináciu teraz z nej použivame športový kočík, ale chcela som aj niečo spratnejšie ked budem chcieť vybehnut len tak na nakupy

persseffona
30. okt 2011

@tamichloe na tej stránke čo si mi poslala je za 162 aj s plastenkou a moskytierou. Vy ste skadial objednávali?

tamichloe
30. okt 2011

@persseffona prepač,zle som sa pozrela...ale 162aj so setom,je super cena,inač stoji set aj 25€,to je najlacnejšie,čo som našla...ty si našla za 150a set kolko??

tamichloe
30. okt 2011

@persseffona len niekedy sa treba pozreť na cenu poštovneho,tam kde su najlacnejšie je večšinou vyššie poštovne..a tu 162 je aj s dopravou...

tamichloe
30. okt 2011

@persseffona ta cena platí len do 31,10,

jessicax
30. okt 2011

@persseffona nie to je ta druha poloha, taky polosed, na spanok je tretia poloha az ked sa odzipsuju aj tie vnutorne zipsy 🙂

persseffona
31. okt 2011

@jessicax tak to si ma potešila super teda

tamichloe
31. okt 2011

@persseffona aj ste si ju objednali??

tamichloe
31. okt 2011

@persseffona prave som sa dočitala,že maju už len vo farbe žltej a night...a nova 2012 bude až vo februári,má byť až 7novych farieb 😵 😨

marafka
31. okt 2011

@persseffona no keby si dva dni dopredu dala vediet tak je tvoj 🙂 ty si mi pisala aj na mail vsak? ze si zo ZV a ja som ti odpisovala ze som ju akurat predala...sa mi zda ze to si bola ty podla prezyvky na maily 🙂

persseffona
1. nov 2011

@marafka no veru presne škoda teda

persseffona
1. nov 2011

@tamichloe tak asi počkám do februára na tie nové farby teším sa

tamichloe
1. nov 2011

@persseffona Aj ja sa tešim a počkam,hlavne na vylepšenia 😵 😵 😵

dadaka1
2. nov 2011

mate niekto aj nanožnik na tento kocik,odkial?

tamichloe
3. nov 2011

@dadaka1 nanožnik na ňom nie je,ale jedna pani na českom mimibazare šije...mate nunu?