icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

dadaka1
3. nov 2011

@tamichloe ano mame nunicku a chcela by som aj nanožnik ,teraz ztial nam to nevadilo bo sme mali ešte druhy kocarik ale po zime ho chcem predat a tak by sa mi zisiel....

tamichloe
3. nov 2011

@dadaka1 a kolko ma malička?ste spokojna?aj ja sa chystam predať 3komb.na jar a kupiť nunu 😵

dadaka1
3. nov 2011

1 rok AJ 1 mesiac a sme s nou velmi spokojne aj mala je v nej spokojna,presedi,je v nej viacej miesta,my mame tiež 3 komb.kocika a teraz cez zimu ho ešte využijeme a na jar by som ho predala kedže mame nunicku,len asi dam usit ten nanožnik,bo ked je take upršane pocasie na jar,jesen tak sa určite zide....určite si ju kupte aj vy,je lahucka a neni s nou ziadny problem

tamichloe
3. nov 2011

@dadaka1 a aku mate farbu?kolko važi a meria mala,...?

dadaka1
4. nov 2011

my mame žltu a mala meria 81cm a vazi 8,30kg..

nickye
10. nov 2011

baby nechcete niektorá kúpiť nunu 2011 fialovú aj so setom moškytiéra + pláštenka aj fusak ....je používaná len príležitostne len dva mesiace úplne ako nová .... súrne ju potrebujem predať plná záruka doložím doklad, fusak použitý max 5krát....dajte mi vedieť ak náhodou
Ďakujem

ronie111
15. nov 2011

Babenky, máme na predaj našu Nuničku 2010, viac na mojom linku 🙂

https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/9d1r/nun...

ronie111
15. nov 2011

pridavam aj foto

tamichloe
15. nov 2011

@ronie111 Vaša 3ročna dcerka sa do nej vmestila? 😵

erina11
16. nov 2011

@nickye ahoj mala by som zaujem. Aka cena ? a posles foto? Dakujem 🙂

erina11
16. nov 2011

@nickye ups 😅 😅 😅 nevsimla som si datum. Tak asi uz nic. CI? vdaka

erina11
16. nov 2011

ahojte, ak by mala niektora na predaj nunu 2011. Mam ZAUJEM. Na Farbe az tak nezalezi no mala by sa dat polohovat a dat az do lahu. Prijala by som aj fusak+plastenka+sietka. VDAKA 🙂

tamichloe
17. nov 2011

@erina11 ahoj nickye predava fialovu,ma všetko k tomu...
@nickye

nickye
17. nov 2011

@tamichloe ďakujem 🙂)) zlatá si, že si jej napísala 🙂))

nickye
17. nov 2011

@erina11 ahooj 🙂) odpísala som ti ip 🙂))

eucerin
17. nov 2011

@nickye ahoj chcela by som sa spytat ci mas este tu nunu po com ju predavas?dakujem

tamichloe
17. nov 2011

@nickye za maličko,ked sa da,tak pomožem....ja velmi tužim po nune,no až na jar mam na plane....no ešte neviem ako sa rozhodnem,ked je taka mrnava... 😵 😵

ronie111
18. nov 2011

@tamichloe ano zmesti sa do nej, ale to zavisí od výsky dietatka, myslím, ta nasa ma teraz rovny meter

mis_ka
23. nov 2011

aj nasa nuna je uz doma 🙂

tamichloe
24. nov 2011

@mis_ka a aku ste si objednali?? kolko ma vaše babo??

tamichloe
24. nov 2011

@persseffona ahoj,ešte si si to nerozmyslela s nunou?

mis_ka
24. nov 2011

@tamichloe my sme neobjednavali, boli sme kuknut v kocikove, maleho som do nej posadila a uz som ho nevylozila 🙂 mame ciernu, je krasna 🙂 teraz ju chcem vyuzivat najma do nakupnych centier a na jar vsade. druhy kocik mam xlander xa, s tym prejazdime zimu.

mis_ka
24. nov 2011

@tamichloe jaaaj a maly ma 8 mesiacov 🙂

tamichloe
24. nov 2011

@mis_ka takže si spokojnááá 😵 😵

mis_ka
24. nov 2011

@tamichloe velmi, je to super kocik a lahucko sa s nim jazdi. a hlavne nezaberie nam cely kufor auta 🙂 ty mas ktoru nunu?

tamichloe
24. nov 2011

@mis_ka zatial nemam, 😵 len rozmyšlam 🙂 🙂

jessicax
24. nov 2011

kocky ak by ste mali zaujem tak tiez mam na predaj zltu nunu 2011 s plastenkou a moskytierou 🙂

mumofone
25. nov 2011

Ahojte, dnes som si objednala Nunu pepp v sivo - zelenej kombinacii so vsetkym moznym doplnkom pre synceka... zaujimalo by ma, ci sa oplatilo? Ste so svojim spokojne? dakujem, Marta

marafka
25. nov 2011

@mumofone ahoj sivo-zelenu? ale to si kupovala z druhej ruky? ci normalne cez e-shop?

mumofone
25. nov 2011

ahoj, novy v krabici, rozbaleny iba pre fotky... 🙂