Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
1 rok AJ 1 mesiac a sme s nou velmi spokojne aj mala je v nej spokojna,presedi,je v nej viacej miesta,my mame tiež 3 komb.kocika a teraz cez zimu ho ešte využijeme a na jar by som ho predala kedže mame nunicku,len asi dam usit ten nanožnik,bo ked je take upršane pocasie na jar,jesen tak sa určite zide....určite si ju kupte aj vy,je lahucka a neni s nou ziadny problem
my mame žltu a mala meria 81cm a vazi 8,30kg..
baby nechcete niektorá kúpiť nunu 2011 fialovú aj so setom moškytiéra + pláštenka aj fusak ....je používaná len príležitostne len dva mesiace úplne ako nová .... súrne ju potrebujem predať plná záruka doložím doklad, fusak použitý max 5krát....dajte mi vedieť ak náhodou
Ďakujem
Babenky, máme na predaj našu Nuničku 2010, viac na mojom linku 🙂
ahojte, ak by mala niektora na predaj nunu 2011. Mam ZAUJEM. Na Farbe az tak nezalezi no mala by sa dat polohovat a dat az do lahu. Prijala by som aj fusak+plastenka+sietka. VDAKA 🙂
aj nasa nuna je uz doma 🙂
@persseffona ahoj,ešte si si to nerozmyslela s nunou?
@tamichloe my sme neobjednavali, boli sme kuknut v kocikove, maleho som do nej posadila a uz som ho nevylozila 🙂 mame ciernu, je krasna 🙂 teraz ju chcem vyuzivat najma do nakupnych centier a na jar vsade. druhy kocik mam xlander xa, s tym prejazdime zimu.
kocky ak by ste mali zaujem tak tiez mam na predaj zltu nunu 2011 s plastenkou a moskytierou 🙂
Ahojte, dnes som si objednala Nunu pepp v sivo - zelenej kombinacii so vsetkym moznym doplnkom pre synceka... zaujimalo by ma, ci sa oplatilo? Ste so svojim spokojne? dakujem, Marta
ahoj, novy v krabici, rozbaleny iba pre fotky... 🙂

@tamichloe ano mame nunicku a chcela by som aj nanožnik ,teraz ztial nam to nevadilo bo sme mali ešte druhy kocarik ale po zime ho chcem predat a tak by sa mi zisiel....