icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

turistka
16. jan 2012

@persseffona my sme si madlo dokupili 🙂

imita
16. jan 2012

Ahojte, mne sa tiež strááášne páči tento kočík, a akurát pozerám, že tu ho majú za akciovú cenu http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... Rozmýšľam nad farbami scarlet a raspberry.... sú úžasné... len sa rozhodnúť.... Ideme tiež v lete na dovolenku a tento mi príde naj, čo sa týka skladnosti...

blondy12
16. jan 2012

caute baby ...o chvilu budeme mat aj my nunu 🙂 sice mala bude mat v aprili 2 roky ale ona je chudulinka 10kg..tak v pohode sa mi tam zmesti a pomaly zacnem chodit do skolky a s tym klasickym kocikom to je uz co vozit ufff 🙂 uz si aj objednavam tasku na nunu a aj nanoznik 🙂..juj sa tesim...dufam ze bude v pohode na nase cesty trosku chodniky su znicene ale nie vsade...
a snad ju uz vyuzijeme aj na cestu do prahy vo februari tam aj tak sneh pomaly ani nie je...
piste mi prosim vase dojmy z nej hoci co citam to je dobre..ale aka je napr na kockovej dlazbe?

persseffona
16. jan 2012

Tak aj my sme už objednali nuničku už sa tešíme na koniec februára ked dorazí...zas vyhrala tá žltá
@turistka ahoj vieš mi prosím ťa poradiť kde si dokupovala madlo a zakoľko dakujem ti.

turistka
16. jan 2012

@persseffona je tam aj odkaz na SK stranku na MMB http://www.lilinka.com/ zda sa mi ikolo 9€ 🙂

slniecko77
17. jan 2012

Dievcata mate niektora Nunu Sand 2011? Potrebovala by som presne vediet aku ma farbu, lebo nasla som dve rozne fotky a farba je rozdielna 🙂 pisu, ze by mala byt sivo-bezovo-hneda 😕
Dakujem 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11880511&ta...

rivatha
Autor odpoveď zmazal
hewletta
17. jan 2012

ahoj, dievcata.Chcela by som spytat ake uchyty dazdnikov vam sedia na nunicku?najlepsie by mi pomohli fotky ak by sa dalo.Nepacia sa mi totiz originaly, lebo maju iba dve farby.dakujem krasne za pomoc 😀

slniecko77
17. jan 2012

@rivatha dakujem ti velmi pekne za reakciu 🙂
...skusim sa popozerat este v teme, ale budem vdacna ak sa mi este niekto ozve, nechcela by som velmi tmavy kocar a uprednostujem vesele farby 😉 takze sa asi popozeram po inej farbe

tamichloe
17. jan 2012

@slniecko77 ahoj ,ja som ju videla naživo v Pd predajni a je velmi pekna,mali vtedy aj licorice,hnedu aj žltu a tato sand bola z nich najkrajšia..aspon mne sa pačila najviac..je to bleda šeda 😵 😵

tamichloe
17. jan 2012

@slniecko77 dokonca sand je najbledšia z farieb roku 2011,okrem žltej ,ta je v skutočnosti taka škaredšia ako na obrazkoch,nie je taka žiariva,ako tu mali niektore pofotene

slniecko77
17. jan 2012

@tamichloe dik 🙂 mne sa ju nazivo nepodarilo vidiet a uz asi ani nepodari
..ja som videla len fialovu, ale my potrebujeme kocar pre chlapca 😉

persseffona
17. jan 2012

@tamichloe čo nie je taká pekná ako na obrázku? to nehovor ani zo srandy už sme objednali 😠

lucik85
17. jan 2012

@slniecko77 ahoj ,my mame sand farbu ,je to taka ani seda ani hneda 🙂 ten link co si dala tak farba sedi aj nazivo vyzera tak isto..

tamichloe
17. jan 2012

@lucik85 ano sedi,je to šeda...hneda farba je uuuplne inááá

persseffona
17. jan 2012

baby zo stredného slovenska neviete mi poradit kde by som mohla vidieť nuna kočíky na živo dakujem 🙂

tamichloe
17. jan 2012

@persseffona nie je taka jasnáá,žiariva ako tu mali niektore maminky..zda sa mi že aj marafka ju ma nafotenu...neboj,budeš spokojna,ked chceš zltu

persseffona
17. jan 2012

@tamichloe hej jej foto som videla...ja očakávam peknú živú farbu tak dúfam, že nebudem sklamaná

slniecko77
17. jan 2012

@lucik85 jeeej diky 🙂 potesila si ma, lebo tato farba nam najviac vyhovuje

luciferova
17. jan 2012

@persseffona
@slniecko77 urcite vam bude zlta vyhovovat, ja mam tiez zltu a je naozaj pekna, ziadna horcicova, ani ziadny iny odtien zltej, je normalne zlta ako ma byt 🙂 nedajte sa zmiast a vystrasit 🙂

persseffona
17. jan 2012

@luciferova si zlata dakujem za povzbudenie...akurat rozmyslam nad nejakou peknou podložkou máte nejaké inšpirácie do žltej?

luciferova
17. jan 2012

@persseffona od pimkie bola taka so zltou opicou, mackom. ja na podlozky nie som, takze neporadim viac 🙂

jessicax
17. jan 2012

@slniecko77 @persseffona ja som mala zltu, hodila som tu fotku na str.111 a aj v albume ju mam odfotenu, je to pekna zlta farba 😉

persseffona
17. jan 2012

@jessicax si zlatá dakujem ti

luciferova
17. jan 2012

@slniecko77 urcite skor zltu ako sedu, na leto duplom 😉

slniecko77
17. jan 2012

@luciferova
@jessicax dik 🙂 premyslala som aj nad zltou len manzela nejak neocarila...no mne sa paci 😉
..aj Mylo, ktory teraz mame je sivo-bezovy..preto ma laka nejaka zivsia farba, premyslala som aj nad novou kolekciou - farba emerald...skoda, ze sa nedaju vidiet vsetky farby nazivo

jessicax
17. jan 2012

@persseffona nie je zaco 😉

kajka100
18. jan 2012

caute baby, aj ja uvazujem o kupe nunicky z kolekcie 2011 lebo ta nova kolekcia je poriadne predrazena len neviem ci nebudem potom lutovat ked tato nova ma aj polohovanie noziciek. prosim poradi mi niektora predajnu na strednom Slovensku, aby som ich videla nazivo?

slniecko77
18. jan 2012

@kajka100 pozri si tuto stranku http://www.nuna.eu/where-to-buy zadaj si krajinu a zobrazi ti vsetky obchody kde sa da Nuna kupit...najdi si ktory ti vyhovuje a zisti si kde ju maju 🙂
..snad som pomohla

kajka100
18. jan 2012

@slniecko77 diky idem to hned omrknut.