icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

peta131
6. mar 2012

@riamim mne tiez pisali z enikibeniky, ze do 2 tyzdnov...som zvedava...na vystave sa da platit eurami, my sme tam boli pred 2 rokami a v pohode nam eura brali, tusim len u jedneho predajcu sme mali problem...mne zacal mm strajkovat a nechce tam ist 😠 tak ho musim spracovat nejako 😀

@lubka_to ja co som nasla tak najlepsie je na enikibeniky, je sice za 180 ale je tam postovne zadarmo...

lubka_to
6. mar 2012

@peta131 a je tam aj niečo zadarmo k tomu???? lebo na miminkove stojí tiež 180 a tiež je poštovné zdarma ale je tam grátis moskytiera a pláštenka, čo inak stojí 18eur, takže lepšie už asi nezoženiem nikde.....

peta131
6. mar 2012

@lubka_to akurat som pozerala miminkovo, ako vies, ze je tam zadarmo plastenka a moskytiera, ti pisali? lebo vsak tam je napisane len, ze prakticky darcek zadarmo...na enikibeniky k tomu nic nedostanes, no ked je k hentomu to vsetko zadarmo, tak veru to aj ja radsej zrusim objednavku v enikibeniky a zoberiem ho z miminkova...

lubka_to
6. mar 2012

@peta131 volala som tam dneska a povedala mi to tá papni.....

lubka_to
6. mar 2012

@peta131 povedala mi že by ich mala dostať ale za 2 týždne

peta131
6. mar 2012

@lubka_to tak to by bolo super 🙂

enka2
9. mar 2012

Maminky ktoré máte doma NUNU - nechýba vám tam madielko?........Rozmýšľam nad ňou......a pomôže mi každý postreh.Ďakujem pekne 🙂

lubka_to
9. mar 2012

@enka2 ja ju síce mám len objednanu ale plánujem si doobjednať toto madielko k nej.......
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=53011081

riamim
9. mar 2012

@enka2 Ahoj. Ja mám NUNU objednanú a nemyslím, že mi madlo bude chýbať. Dcérka bude určite pripútaná a tým pádom význam madla nevidím žiadny - akurát by mi zavadzalo a musela by som ho dávať stále hore-dole, keď budem malú vyberať a dávať do kočíka. Čo teda budem určite robiť často, keď začne chodiť. 😉

lucik85
9. mar 2012

@enka2 ahoj moj syn bol v sportovom kociku stale preveseny cez madlo tak som sa tiez bala ze mu v nune bude chybat a objednala som madlo co chce aj @lubka_to ..len skoda ze som nepockala lebo madlo malemu vobec nechyba ,priputane ma len nozicky a pekne si v nune sedka ..takze madlo je nam nanic ani ho nepouzivame 🙂

evitaa777
9. mar 2012

maminky,prosim vas,aka je dlzka a sirka plochy,ked je kociarik nalezato?dakujem moc

enka2
9. mar 2012

@lubka_to
@riamim
@lucik85 ......ďakujem babule za odpoveď........ 🙂

melanche
9. mar 2012

ahojte. zajtra sa mam rozhodnut ci kupim nunu alebo nie, ja sa len bojim, ci sa mi s nim podari prebrodit aj cez sneh? planujem uz stary kocik uplne odstavit, tak pre pripad snehu, je pouzitelny tento kocik?

jessicax
9. mar 2012

@melanche do snehu urcite nie je

melanche
9. mar 2012

@jessicax no skoda. tak predsa len ten stary kocik nepredam, asi tazko najdem nejaky lahky sportovy kocik na leto co by bol vhodny aj do snehu 😒

jessicax
9. mar 2012

@melanche je dost otvoreny, ma plytku striesku, male kolieska a tie predne sa ani nedaju zaaretovat takze v snehu by si sa nepohla. Ale uz na jar ju isto vyuzijes, je to fajn kocik 😉

melanche
9. mar 2012

@jessicax diky, este stale nie som rozhodnuta. mne sa paci len ta nova kolekcia, ale k tomu asi nedavaju aj plastenku a nanoznik. potom sa mi to zda uz moc drahe. ale na leto je ozaj ako stvoreny 🙂

riamim
9. mar 2012

@melanche Tento rok už určite nenasneží a na budúcu zimu, ak vôbec, tak použiješ sánky! 🙂

lubka_to
9. mar 2012

@melanche ja som si objednala z miminkova, a tam je ako darček pláštenka a moskytiera...nánožniky originál ani na to nevyrábaju....

andrejecka
9. mar 2012

baby neviete poradiť či už majú niekde na slovensku v obchodoch tú novú nunu? nechce sa mi volať do každej predajne, vopred ďakujem 🙂

riamim
9. mar 2012

@lubka_to Vyrábajú - fusak/nánožník. 😉

riamim
9. mar 2012

@andrejecka Teraz cez víkend bude prvýkrát na výstave v Brne, potom sa začne distribuovať do obchodov.

jessicax
9. mar 2012

@melanche jedna kocka tu par riadkov vyssie pisala, ze na miminkove ju maju za 180 eur, zadarmo plastenku a moskytieru a aj postovne gratis tak si over ci to je naozaj pravda. Nanoznik k nej zadarmo nedavaju asi nikde

lubka_to
9. mar 2012

@riamim ano to viem že fusak predávaju, ale len taky nánožnik na to nie je....

andrejecka
9. mar 2012

@riamim ďakujem

alex1983
9. mar 2012

@andrejecka ahoj, tak mi ju mame objednanu v Bambini v TT. Maju ich dostat po 15.marci 😉

adam07
10. mar 2012

@evitaa777 ked je rozzipsovany na dlzku ma ca 66 cm a na sirku ma v najuzsom mieste 23 cm a postupne sa rozsiruje na 42...

evitaa777
10. mar 2012

@adam07 dakujem pekne 🙂

azarijka
10. mar 2012

@enka2 ahoj, ja mam nunu 2tyzdne a tiez som vahala ci mi tam to madlo nebude chybat,ale nechyba, co som v obchode skusala kociky dcerka sa mi aj tak z kazdeho co mal madlo zosuchla popod neho dole na zem, takze aj tak by som ju musela priputat a madlo by mi bolo zbytocne.

peta131
10. mar 2012

@lubka_to tak pisala som aj ja do miminkova ci naozaj je k nemu zadarmo plastenka a moskytiera a fakt, tak sa tesim, hned som pisala do enikibeniky, ze rusim objednavku a objednala ho z miminkova 🙂 15 marca by im mali prist 🙂