Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@lubka_to akurat som pozerala miminkovo, ako vies, ze je tam zadarmo plastenka a moskytiera, ti pisali? lebo vsak tam je napisane len, ze prakticky darcek zadarmo...na enikibeniky k tomu nic nedostanes, no ked je k hentomu to vsetko zadarmo, tak veru to aj ja radsej zrusim objednavku v enikibeniky a zoberiem ho z miminkova...
Maminky ktoré máte doma NUNU - nechýba vám tam madielko?........Rozmýšľam nad ňou......a pomôže mi každý postreh.Ďakujem pekne 🙂
@enka2 ja ju síce mám len objednanu ale plánujem si doobjednať toto madielko k nej.......
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=53011081
@enka2 Ahoj. Ja mám NUNU objednanú a nemyslím, že mi madlo bude chýbať. Dcérka bude určite pripútaná a tým pádom význam madla nevidím žiadny - akurát by mi zavadzalo a musela by som ho dávať stále hore-dole, keď budem malú vyberať a dávať do kočíka. Čo teda budem určite robiť často, keď začne chodiť. 😉
@enka2 ahoj moj syn bol v sportovom kociku stale preveseny cez madlo tak som sa tiez bala ze mu v nune bude chybat a objednala som madlo co chce aj @lubka_to ..len skoda ze som nepockala lebo madlo malemu vobec nechyba ,priputane ma len nozicky a pekne si v nune sedka ..takze madlo je nam nanic ani ho nepouzivame 🙂
maminky,prosim vas,aka je dlzka a sirka plochy,ked je kociarik nalezato?dakujem moc
ahojte. zajtra sa mam rozhodnut ci kupim nunu alebo nie, ja sa len bojim, ci sa mi s nim podari prebrodit aj cez sneh? planujem uz stary kocik uplne odstavit, tak pre pripad snehu, je pouzitelny tento kocik?
baby neviete poradiť či už majú niekde na slovensku v obchodoch tú novú nunu? nechce sa mi volať do každej predajne, vopred ďakujem 🙂
@andrejecka Teraz cez víkend bude prvýkrát na výstave v Brne, potom sa začne distribuovať do obchodov.
@riamim ďakujem
@andrejecka ahoj, tak mi ju mame objednanu v Bambini v TT. Maju ich dostat po 15.marci 😉

@riamim mne tiez pisali z enikibeniky, ze do 2 tyzdnov...som zvedava...na vystave sa da platit eurami, my sme tam boli pred 2 rokami a v pohode nam eura brali, tusim len u jedneho predajcu sme mali problem...mne zacal mm strajkovat a nechce tam ist 😠 tak ho musim spracovat nejako 😀
@lubka_to ja co som nasla tak najlepsie je na enikibeniky, je sice za 180 ale je tam postovne zadarmo...