icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

miska_zv
12. mar 2012

@persseffona No to je super, tam maju najlacnejší výber 🙂

alenah31
12. mar 2012

@peta268 my máme tú jasno krikľavo ružovú a máme fialovú nunu. Mať chlapca beriem tyrkysovú, vôbec sa to nebude biť, bude to fantastické😀😀😀 závidím😀 Mne tú značku poradila švagriná, oni majú čiernu nunu a tyrkysovú podložku s čiernou taškou 😀 len škoda, že som sa jej nespýtala skôr, tak som kúpila 4 tašky zbatočne☹

peta268
12. mar 2012

@alenah31 ja zavidim tu kriklavo ruzovu 🙂 tasku urcite ciernu a nad doplnkami este porozmyslam...dakujem za cenne infosky 🙂

persseffona
Odpoveď bola odstránená
persseffona
12. mar 2012

@miska_zv tak ked bude nová predajna nech mamina vybaví nejakú zamestnaneckú zlavu nech tam rozbijeme tú almužnu čo nám dáva štát 😀

miska_zv
12. mar 2012

@persseffona :D naša almužna-to je katastrofa

tamichloe
Odpoveď bola odstránená
tamichloe
12. mar 2012

@alenah31 a ešte sa Vaša babika v pohode mesti do nuny??

andrejecka
12. mar 2012

ja som si vás tu trocha počítala a ďakujem
@lubka_to za stránku pinkie.cz, už som si objednala do nuny podložku, tatšku aj deku, krásne opičkové kolekcie tam majú 🙂

lilliaan
12. mar 2012

a tie tasky od pinkie.cz pasuju na nanu? nezosmykuju sa? su ozaj krasne,, len som citala, ze na nunu sa nema nic vesat, lebo sa moze prevratit... a ked drobec lezi, tak vlastne taska tam prekaza... 😒 objednam odtial vlozku do kociara... Ta tyrkysova farba nie je az prilis kriklava? (ak ste ju niektora videli nazivo 🙂

riamim
12. mar 2012

@peta131 Ahoj. Prosím ťa, tie podložky do kočíka sú načo??? Mám to kúpiť, nestačí používať Nunu tak, ako je?

lubka_to
12. mar 2012

@riamim dá sa používať kočiar aj bez podložky, ta podložka je aby sa neničil poťah a v lete je to dobre ked sa dieťa potí, ta podložka dobre saje a pekne to oživí kočiar....

sartira
12. mar 2012

@tamichloe my sme boli,ale taku trznicu som davno nezazila na vystave :-/ a nunu som tam nikde nenasla ☹ chceli sme ju vyskusat, kazdopadne tiez uz mame objednanu z miminkova

alenah31
12. mar 2012

@tamichloe nuna je jeden z mála kočíkov určených pre deti do 18 kg, resp. 4 rokov😀😀 krásne sa zmestí aj s fusakom, často cestujeme takže kebyže mám malú nosiť asi by to môj chrbát dlho nevydržal 😉

tamichloe
12. mar 2012

@sartira to bola taka hrozna ta tržnica? 😕

tamichloe
12. mar 2012

@alenah31 nemala som ten pocit,ked som ju videla naživo 😨

sartira
12. mar 2012

@tamichloe no ten sortiment, bolo tam par dobrych znaciek kocikov,ale nic moc, vsetko ostatne zle, oblecko, hracky... fakt biedny sortiment a malo tam toho bolo

tamichloe
12. mar 2012

@sartira

jessicax
12. mar 2012

@sartira jeeej takze nunicka objednana? A aku farbu si vybrala?

sartira
12. mar 2012

@jessicax hej hej 🙂 ruzova samozrejme 🙂 concord si nechame, budeme ju mat do auta, sa velmi tesiiiim, a ty nerozsirujes stajnu kocikov o nejaky?

jessicax
12. mar 2012

@sartira ale ano rozsirujem stajnu o cameleona a na ceste mam beecko 🙂 A zajtra co robite? Nepojdeme von 😅 ?

alenah31
13. mar 2012

@tamichloe ona na to nevyzerá😀😀 keď dáte dolu strechu je z neho golfáč so spojenou rúčkou a krásne sa dá voziť jednou rukou čo mne vyhovuje nakoľko druhú mám vždy obsadenú nejakou taškou😀😀😀

tamichloe
13. mar 2012

@alenah31 😀 😀 aha,tak super

katkaaalex
13. mar 2012

Ahojte baby, pouzivali ste Nunu aj cez zimu? Dalo sa s nou ist aj po snehu alebo ako sa ovlada v tazsom terene, napr. hradza... Premyslam kupit si ju no vela chodime do prirody a neviem ci by to Nuna zvladla. Dakujem🙂

persseffona
13. mar 2012

@katkaaalex ešte ju nemám, ale nemyslím, že je do snehu a veľkého terénu to by asi fakt nezvládla. Aspoň kočky čo ju majú ti to určite potvrdia.

azarijka
13. mar 2012

@katkaaalex do snehu a tazkeho teranu urcite nie, kolesa su dost male a okrem toho sa predne nedaju zaaretovat a s tym sa v tazkom terane teda nepohnes.

martina2001
14. mar 2012

Ahojte, rozmýšľam nad kúpou kočiara nuna peep, chcem Vás poprosiť ktorá ho máte o odmeranie sedačky z vnútra šírku, a ako sa dá polohovať opierka chrbta? Nemám momentálne možnosť vidieť ho naživo. Ďakujem veľmi pekne za info a ochotu

lebonka
14. mar 2012

baby, dnes mi doslo madlo na Nunu, ale ked som ho tam namontovala, maly mi ho skoro od nervov vytrhol, proste si v Nune zvykol byt uz bez madla. takze ak by mala niektora zaujem, rada ho podam dalej. 10e s postovnym 🙂

iva564
15. mar 2012

Ahojte kočky, po prečítaní pár stránok tohto fóra som sa tak namotala, že som si nunu hneď objednala 🙂 🙂 🙂 . Stále ale premýšľam, či si nekúpiť aj ten fusak/nánožník. Objednávali ste si to tiež? Poraďte pls!

azarijka
15. mar 2012

@iva564 podla toho ci mavate v zime sneh alebo nie, lebo ak hej tak v snehu nunu nevyuzijes a tym padom ani fusak. ja som si fusak do nuni nekupovala a to v BA ju mozem aj v zime pouzivat kedze tu sneh ani nieje.