Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@peta268 my máme tú jasno krikľavo ružovú a máme fialovú nunu. Mať chlapca beriem tyrkysovú, vôbec sa to nebude biť, bude to fantastické😀😀😀 závidím😀 Mne tú značku poradila švagriná, oni majú čiernu nunu a tyrkysovú podložku s čiernou taškou 😀 len škoda, že som sa jej nespýtala skôr, tak som kúpila 4 tašky zbatočne☹
@miska_zv tak ked bude nová predajna nech mamina vybaví nejakú zamestnaneckú zlavu nech tam rozbijeme tú almužnu čo nám dáva štát 😀
@persseffona :D naša almužna-to je katastrofa
ja som si vás tu trocha počítala a ďakujem
@lubka_to za stránku pinkie.cz, už som si objednala do nuny podložku, tatšku aj deku, krásne opičkové kolekcie tam majú 🙂
a tie tasky od pinkie.cz pasuju na nanu? nezosmykuju sa? su ozaj krasne,, len som citala, ze na nunu sa nema nic vesat, lebo sa moze prevratit... a ked drobec lezi, tak vlastne taska tam prekaza... 😒 objednam odtial vlozku do kociara... Ta tyrkysova farba nie je az prilis kriklava? (ak ste ju niektora videli nazivo 🙂
Ahojte baby, pouzivali ste Nunu aj cez zimu? Dalo sa s nou ist aj po snehu alebo ako sa ovlada v tazsom terene, napr. hradza... Premyslam kupit si ju no vela chodime do prirody a neviem ci by to Nuna zvladla. Dakujem🙂
@katkaaalex ešte ju nemám, ale nemyslím, že je do snehu a veľkého terénu to by asi fakt nezvládla. Aspoň kočky čo ju majú ti to určite potvrdia.
@katkaaalex do snehu a tazkeho teranu urcite nie, kolesa su dost male a okrem toho sa predne nedaju zaaretovat a s tym sa v tazkom terane teda nepohnes.
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou kočiara nuna peep, chcem Vás poprosiť ktorá ho máte o odmeranie sedačky z vnútra šírku, a ako sa dá polohovať opierka chrbta? Nemám momentálne možnosť vidieť ho naživo. Ďakujem veľmi pekne za info a ochotu
baby, dnes mi doslo madlo na Nunu, ale ked som ho tam namontovala, maly mi ho skoro od nervov vytrhol, proste si v Nune zvykol byt uz bez madla. takze ak by mala niektora zaujem, rada ho podam dalej. 10e s postovnym 🙂
Ahojte kočky, po prečítaní pár stránok tohto fóra som sa tak namotala, že som si nunu hneď objednala 🙂 🙂 🙂 . Stále ale premýšľam, či si nekúpiť aj ten fusak/nánožník. Objednávali ste si to tiež? Poraďte pls!

@persseffona No to je super, tam maju najlacnejší výber 🙂