icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

andrejecka
23. mar 2012

@gossipy_girl takže môžem isť von a čakať kedy mi zavolá 🙂

lilliaan
23. mar 2012

@gossipy_girl jeeee, super!! 🙂 a ja som objednala tiez z miminkova a nic! nechapem 😖 potom posli fotky, co si usila 🙂 🙂 🙂

lilliaan
23. mar 2012

@lubka_to ja mam tiez z miminkova a stale nic 😒 ani mi nikto nevolal

gossipy_girl
23. mar 2012

@andrejecka tak ja som povodne cakala ze pride dnes,lebo tak mi povedala pani z miminkova v telefone. a tak sme vcera mali prekvapko vecer ze dosiel 🙂

gossipy_girl
23. mar 2012

@lilliaan jasne poslem,len cakam na tu latku dino.doma mam tyrkys a svetlomodru medzi tymi dvoma sa rozhodujem a na druhej strane bude ta dino. z toho usijem podlozku aj deku. ale uz uvazujem ze by som dnes skocila do obchodu a mozno kupim tu nejaku peknu bavlnu s detskym motivom,lebo pani mi prave pisala ze dino latka bude az okolo 27meho a este kym mi to posle. tak dlho fakt uz cakam na nu.uvidim,ale isto foto poslem 😉

andrejecka
23. mar 2012

už prišla 😀 😀 😀 😀

tamichloe
23. mar 2012

@andrejecka chceme foto!!!!!!!! 😀 😀 😀

tamichloe
23. mar 2012

@gossipy_girl odkial objednavaš latku?

zrzoska11
23. mar 2012

@persseffona tak doplnky dorazili...hned som to "nainštalovala" a pripájam fotečky...deku som nakoniec uchytila o ušká tašky....malá sa skoro zbláznila z tej opičky...tak teda všetkým šťastné "kilometre" 😀

tamichloe
23. mar 2012

@zrzoska11 naadhernááááááááááááááá

tamichloe
23. mar 2012

@zrzoska11 kollko ma mala?neviem či som sa ta to už aj nepytala...mesiacov,vyšku vahu...diiiiiiiiiiiiiik 😀 😀

zrzoska11
23. mar 2012

@tamichloe zajtra budeme oslavovať prvý rôčik 🙂 váži 10kg a má 74 cm

abika26
23. mar 2012

dievcata poradte odkial mam objednat nejaku tasku pre veci babatka vhodnu na nunu?

abika26
23. mar 2012

@sartira das mi link na to madlo?

zrzoska11
23. mar 2012

@abika26 pinkie.cz doporučujem 😉

gossipy_girl
23. mar 2012

@abika26 teraz objednavaju najviac zeny pinkie.no sadne aj od znacky emitex. a ja osobne mam iba organizer,ten mi staci a ten mam z mimibazaru.

gossipy_girl
23. mar 2012

@tamichloe z mimibazaru.tam maju na vyber nadherne latky

lilliaan
23. mar 2012

@zrzoska11 jeeeeee,, to je kraaaasne!!! Mna to tak tahaa k tej zelenej farbe..., no uz som mala teraz bielo-zeleny fusak Lodger bunker, tak som chcela modru... len neviem ako by ta modra vyzerala nazivo... tiez budem mat bisque nunu 🙂 A taska je super,, len je ozaj velka ze,, ale naaaadherna 🙂

tamichloe
23. mar 2012

@gossipy_girl pošli mi link do IP,prosim,dakujem a su aj lacnejšie ako v obchode?a nemusiš brat cely bal?

lilliaan
23. mar 2012

@zrzoska11 a na spodku tu deku ako prichytis, aby tak pekne stala a neospinila sa o kolieska? 😝 Pri chodzi do tej tasky nebudes buchat kolenami? ja sa uz tej svojej nuny neviem dockat a nie a nie prist 😒

andrejecka
23. mar 2012

prikladám foto s limetkovou sadou

tamichloe
23. mar 2012

@andrejecka je to kraasne,no farebne sa to nehodi,moj nazor 😉

seba1
23. mar 2012

@andrejecka mne sa to zdá pekné, aj farebne dobre zladené 🙂 🙂 🙂

andrejecka
23. mar 2012

@tamichloe ono ja som mala povodne objednanú tu šedú nunu, ale keď spravili ten odrb tak som preobjednala na modrú a doplnky od pinkie mám doma už týždeň a inak na živo to nevyzerá zle

andreah25
23. mar 2012

Ahoj, chcela by som sa spýtať, či na nunu sedia aj tie nánožníky od pinkie.cz? A aký typ tej tašky od nich je na nunu najlepší? Nám predvčerom dorazila červená tak hľadám, čo ako by bolo dobré ju doladiť a uvažujem, že najlepšia farba by bola čierna na doplnky, len z toho ohľadu ma zaujíma, či sú výrobky od nich kvalitné, či sa nemusím báť vyblednutia farieb a pod. Díky za všetky rady. 😀

tamichloe
23. mar 2012

@andrejecka tam by to bolo super..ale fotky v skutočnosti niekedy ukažu inač,takže sa to tažko posudzuje

zrzoska11
23. mar 2012

@lilliaan pri chôdzi do nej nebúcham...mám vytiahnutú rúčku vyššie, lebo som vyššia a plus štekle 😀 dole deku nebudem prichytávať, vôbec sa nedotýka koliesok...tak držím palce nech už ju máš doma aj Ty 😉

zrzoska11
23. mar 2012

@andrejecka podľa mňa farebne perfektné...také veselé 🙂 .... ja som mala tiež pôvodne zarezervovanú žltú, ale zmenila som na bisque....a som spokojná

eda28
23. mar 2012

@andrejecka mne sa prave tato kombinacia velmi paci 🙂 😉 . A kurier ti aj predtym volal, ze pride? Neviem, zas nechcem zbytocne sediet doma a cakat. Uz sa len mykam ked zazvoni mobil. Inak to je riadna mania, tato nunamania.

tamichloe
23. mar 2012

@andrejecka kolko ju maš doma?do 7dni ju možeš vymenit za inu....kedže tie vylepšenia su nič moc..