icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

imita
23. mar 2012

@peta131 A ešte ak Vás môžem poprosiť viete mi premerať sedaciu časť a opierku? Teraz máme Casualplay S4 a v nej si malá sedí ako kráľovná, kopec priestoru, ibaže potrebujeme na dovolenku niečo menšie, tak preto chcem kúpiť iný kočík....

malinovka333
23. mar 2012

@persseffona aj ja sa pripájam k pacientke s diagnózou limetková farba 😀 malého izba je tajá plus hlboký kočík sivo limetkový, plus podložka pinkie limetková,baldachýn v positelke a kopa dalsich veci 😀
@andrejecka aj ja to mám presne tak isto zladene modry kocik a podložka zelena 😀 a myslim ze sa to celkom hodí

malinovka333
23. mar 2012

@imita ono v podstate hrkaju skoro vsetky kociky co nemaju nafukovacie kolesa, aj hlboke hrkocu po kamenoch, a to zadne koleso je dost siroke a dute tak podla mna to tak hrkoce.ja som spokojna, maly sa mi tam zmesti musis sa rozhodnut skus si ho niekde pozriet nazivo

andrejecka
23. mar 2012

@malinovka333 tak my sme dnes mali dlhú prechádzku a čo som stretla mamičky kamošky tak im sa práve táto kombinácia neskutočne páčila a vonku na slniečku to bola proste náááádhera

imita
23. mar 2012

@malinovka333 Dajú sa predné kolesá zaaretovať?

gossipy_girl
23. mar 2012

@lilliaan ja som na dnesnej prechadzke obchadzala kocik ked som chcela kuk na maleho 😀 na tu striesku som aj nejako pozabudla ze tam je,taka je malinka 😀

peta131
23. mar 2012

@imita moj maly ma 20 mesiacov, 82cm a 13kg, je gulatejsi ale na sirku je mu akurat ale ta dlzka je mu mala a to je na svoj vek krpaty, jeho rovesnici su od neho o hlavu vacsi a ti by sa tam uz vobec nezmestili...

Ale manipulacia s nim je uzasna, kurnik ma to serie 😠

Baby neviete 2010 a 2011 su presne take iste rozmery ako 2012?

iva564
23. mar 2012

Kočky, kt. máte tú podložku od pinkie: Aký má rozmer? Zaujíma ma dĺzka "opierkovej" časti, sedacej časti a šírka. Rozmýšľam totiž o inej podložke, ale neviem, či budú rozmery sedieť a tá od pinkie tam pasuje ako "... na šerbel" 🙂 . Ďakujem

peta131
23. mar 2012

mne sa pravze ani nezda ze kolieska hrkocu, podla mna su celkom tiche, co som mala Quinny zapp xtra a Chicco multiway tak to hrkotanie sa neda ani porovnat, to nuna je oproti nim v hrkotani limuzina 😎

azarijka
23. mar 2012

@imita ahoj ja som ti uz pisala koment do fotoblogu k fotke 🙂 mne sa velmi pacil britax b mobile, ale ked som ho chytila do ruky ak mi absolutne nesedel, ani som ho dalej neskusala proste som s nim presla 2 metre a nepacil sa mi.... mozno niekomu inemu sa s nim dobre chodi.
nuni predne kolesa hrkocu,ale ako to tu uz bolo vela krat pisane staci namotat snurku a je to ok. zadne kolesa su v pohode, skoda ze tie predne lepsie nedoriesili.
co sa tyka rozmerov tiez som sa bala,ale dcerka mi tam spala donedavna aj vo fusaku a overale 😉 a v pohode, spala jak drevo..... ale ona je z tych chudsich a mensich deticiek + ma rada stiesnene priestory, strasne dlho si vyzadovala balenie do zavinovacky... preto je takyto uzsi priestor vyhovuje 😉 kym neskusis nazivo v obchode nikdy si nebudes ista....

tamichloe
23. mar 2012

@lilliaan nič tam nie je

lubka_to
23. mar 2012

tak už máme doma aj my nuničky

lubka_to
23. mar 2012

baby prosím vás vo vnutri pod strieškou je okrem tej clonky ešte niečo podobné a ja neviem na čo to je a kde to má správne byť....

eda28
23. mar 2012

@lubka_to krasne su, moja este stale nie je doma. Asi trci niekde na poste, skoda, uz sme mohli na vikend jazdit v novom. 😢

koc1nka
23. mar 2012

dievcence nasla som dobru cenu,len nechapem preco 2011 a 2012 maju rovnaku cenu http://www.predeti.sk/mainform.aspx?rowfilter=t...

lubka_to
23. mar 2012

@eda28 no ved aj mne hodil poštár iba lístok a bola som ich zobrať až teraz večer na pošte, a pritom v obchode mi povedali že mi kurier zavola, že má aj moje číslo a vôbec mi nevolal....

eda28
23. mar 2012

@koc1nka Ja ked som tam bola vcera, staru kolekciu uz davno a nemali a novu este nemali. Len nechapem, preco maju na stranke aj tie tri nove, co by u nas ani nemali byt.

lubka_to
23. mar 2012

@koc1nka a tam dole na tej stránke je napísane aj prečo je taká istá cena 2011 a 2012

eda28
23. mar 2012

@lubka_to ja som pozerala na nete kde sa nachadza moja zasielka, podla cisla co mi poslali z miminkova, tak je uz na nasej poste od obeda, nechapem preco. Ani listok som nemala v schranke a cele poobede som sa na postu nedovolala 😠

lubka_to
23. mar 2012

@eda28 mne ju doviezli hned ráno o 9 ale nebola som doma, tak mi nechali lístok, ale na pošte som ich mala až o 17h takže som musela čakať, taka som bola najedovaná že mi nezavolal, lebo manžel je preč, takže som z pošty trepala sama dva kočiky....

tamichloe
23. mar 2012

@lubka_to su nadherneeee

koc1nka
23. mar 2012

@lubka_to ;- nechapem ani ja

lubka_to
23. mar 2012

@koc1nka v tých farbach vyrobili akože 2012 ale má vlastnosti 2011, nemá vobec tie vylepšenia ako 2012 ale predávajú ich ako keby to boli 2012

koc1nka
23. mar 2012

@lubka_to zda sa mi ze ti ludia su vyscani a myslia si ze sa im na to nepride

zrzoska11
24. mar 2012

@lubka_to ja som ten zadný "šilt" preklopila dozadu a zastrčila som tam zadnú časť striešky (trochu som ju zrolovala) takto mám velké okienko a ked nebude fúkať je to ideálne...malú budem mať ako na dlani 🙂 pozri moje fotky na predchádzajúcej stránke je to tam vidieť

lubka_to
24. mar 2012

@zrzoska11 aha, no vyskúšam to tak, lebo ja som už na to pozerala, že kde máš tu zadnu striešku,že mne to tu nejako inak vypadá....

lubka_to
24. mar 2012

@zrzoska11 a ešte prosím ťa ako prehodím tie popruhy hore vyššie??? vôbec mi to nejde nijako vytiahnuť z tých dierok...

malinovka333
24. mar 2012

@azarijka prosim ta kde a ako sa montuje ta snurka, niekde som tu o tom citala ale nemozem to najst .dakujem

lilliaan
24. mar 2012

@lubka_to ahoj, aj ja som mala problem prehodit popruhy vyssie... chce to len silu 😝 , treba tu plastovu ciernu cast vzadu na opierke chrbta otocit a proste to prepchat.. vytlacit von... Na jednej strane mi to slo ako-tak, na druhej som to ozaj tahala a tlacila silnoooo kym sa to podarilo 😅 A potom ich len opat zastrcis do vyssej diery na chrbtovej opierke. 😉