icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lilliaan
24. mar 2012

@tamichloe jaj, dala som blby link, sorry 😒 Na MMB som nasla len tieto 2 inzeraty:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13547291&tab=7
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13625082&tab=7
dufam, ze sa tie linky zobrazia..

azarijka
24. mar 2012

@malinovka333 ked sa kuknes z blizka na tie predne kolesa tak tam kde sa pripajaju k stredu trosku vidno take kovove tak to kovove som omotala Aby to nebolo vidno, preto to hrkalo lebo to koleso malo miesto a preskakovalo tam,ta snurka to utesnila a uz to nema kam skakat, poslem ti aj obrzok co tu niekto dal na MK ak ho nemlzes najst ale pisem terz z mobilu na kompe budem az zajtra

malinovka333
24. mar 2012

@azarijka dakujem budem rada aj fotke ak budes mat cas,a to normalne ze nejaky spagatikom?

azarijka
24. mar 2012

@malinovka333 uz som to nasla, na str 102 tejto diskusie je fotka kolesa aj s popisom ako to omotat 😉

zrzoska11
24. mar 2012

@lubka_to no nešlo to úplne ľahko, zozadu musíš pootočiť tie čierne spony a na silu to prestrčiť cez otvor, dnu do kočíka, dať vyššie a zase bokom dnu do otvoru a vzadu dať do pôvodnej polohy...trošku som sa s tým potrápila 🙂

malinovka333
24. mar 2012

@azarijka dakujem pekne zajtra skusim nieco poriesit,

peta131
24. mar 2012

Tak my sme dnes zase boli nunicku vyvencit a uz sa mi nezda taka mala pre maleho, mozno len sila zvyku, ze predtym som mala vacsie kociky, aj ked hlavku ma nadoraz, tak kaslem na to, je to laska na prvy pohlad a neskutocne super sa s nou ide, dokonca aj mm skonstatoval, ze je to nas najlepsi kocik a to podotykam je uz nas 7-dmi 😅 a mne sa praveze nezda, ze by nejako moc hrkala, podla mna ide celkom potichu oproti inym golfacom 🙂

peta131
24. mar 2012

Baby len mam otazku, zrusila som objednavku z enikibeniky a objednala z miminkova, este mi aj z enikibeniky napisali, ze mi aj objednavku zrusili, no a oni mi aj napriek tomu nunu poslali...ked mi kurier doniesol nunu, tak som si ju otvorila a az potom ked som si nenasla plastenku a moskytieru som zistila, ze to je zasielka z enikibeniky....v pondelok im tam chcem volat...myslite, ze by mi ju mali bez problemov zobrat naspat? a co zaplatim kuriera alebo postu to pojde na ich naklady, ci na moje? nikdy sa mi nic podobne nestalo...a este jeden problem, ci im nebude vadit, ze som otvorila krabicu....
tak som sa tesila na nunu, ze ich mam teraz nakoniec 2 😝

tamichloe
24. mar 2012

@lilliaan dik si zlata,ešte počkam na šedu 😵

tamichloe
24. mar 2012

@peta131 do 7dni maš narok zo zakona tovar nepoužity vratiť

peta131
24. mar 2012

@tamichloe a nevadi, ze som otvorila krabicu? a nevies ako je to s tym postovnym?

eda28
24. mar 2012

Konecne uz aj my mame doma nunicku, zatial odskusanu len po byte. Je super, este doladime podlozku a deku.

tamichloe
24. mar 2012

@peta131 ja som tak chcela jeden kočik vratit,lebo sa mi v skutočnosti nepačila farba,na nete bola ina....tak mi povedali že mam narok na vymenu alebo vratit.....skus......povedz im normalne ako to bolo,predtym im zavolaj...ale to poštovne tam budeš určite platit,ale to ked išla k tebe,to už neviem..pozri ich podmienky...kde to bolo enikibeniky?

tamichloe
24. mar 2012

@eda28 je náádhernááá 😵 😵 😵 😵 😵

peta131
24. mar 2012

@tamichloe hej enikibeniky

eda28
24. mar 2012

@tamichloe najprv sme chceli sedu, ale tu novu, minulorocna sa mi moc nepacila. Ale teraz nelutujem ze je to cervena, sme spokojni, aj ked tie vylepsenia su asi trapny vtip.

tamichloe
24. mar 2012

@eda28 je fakt nadherna...ja som mala šedu objednanu,no zrušila som to asi 3t dozadu,lebo som kupila elite,no chcela by som ju do auta, no mm nechce ani počut....skusim aspon použitu asi...nepripada ti taka mrňava??

eda28
24. mar 2012

@tamichloe Vyzera mala, ale nie je. Nohy este nema ani polozene, len jej visia a opierka jej trosku este aj precnieva a ked ju aj prerastie, tak este strecha je dost vysoko. Sedi si tam v pohodke, jak kralovna. 🙂

tamichloe
24. mar 2012

@eda28 je ako kralovnička 😵 😵

tamichloe
24. mar 2012

@peta131 pozri si podmienky a maš to v bode 10.......a ty si platila obidve nuny?najskor ti prišla z eniki... a potom z miminkova?Mala si ju hned obratom poslat...v pondelok tam zavolaj,že im ju posielaš..neboj....vratia ti peniaze....možeš vratit bez udania dovodu!!!

persseffona
25. mar 2012

@eda28 ahoj tak čo spokojná s červenou? malinká je zlatá

ellysa
25. mar 2012

môžem sa spýtať aké najväčšie dieťa máte v nune? myslím výškovo, moja má skoro 2 roky,ale je dosť vysoká cca 92 cm a skoro 12 kg,vošla by sa tam?

eda28
25. mar 2012

@persseffona dakujem, hej spokojni sme s farbou, len dnes sme boli vonku vyskusat a predne, vonkajsie koliesko sa nam nejak netocilo, len obcas. Nechapem preco, mysleli sme ze len na nerovnom terene, ale robilo to aj v obchode. Myslis, ze si to nejak este sadne?

miska_zv
25. mar 2012

@zarka1 Ahoj, prepáč zabudla som ti napísať, takže na predajni vo Zvolene majú tú čerevnú a tú šedu, tá červená je s vylepšeniami a tá druhá tuším nie

zahara
25. mar 2012

ahojte, nedavno som sem pisala, ze zhanam licorice nunu, uz sa mi aj nieco podarilo, no v popise je okrem ineho aj to, ze obcas zavrzga.. tak by som sa chcela spytat, ci aj vam tie pouzivanejsie nuny uz "obcas vrzgaju"... vdaka 😀

zarka1
25. mar 2012

@miska_zv ahoj, nevadí už nepôjdem do ZV-predajne už som to nevydržala tak som si objednala cez net tú ružovú nunu tak už len čakám kedy dorazí.

miska_zv
25. mar 2012

@zarka1 Však aj tak je dovoz zdarma 🙂

zarka1
25. mar 2012

@miska_zv áno je.

mau
25. mar 2012

@ellysa náš malý je o málinko mladší, má niečo vyše 14 kíl a 89 cm. Máme minuloročnú kolekciu, jazdíme na nej rok a sme maximálne spokojní. Jemu striešku sklápame, lebo mu vadí vo výhľade, ale výškovo sa tam ešte zmestí. Viem, že minulý rok to niektoré baby riešili aj tak, že striešku presunuli vyššie na tie klipsy a tým získali pár centimetrov.
@zahara Pokiaľ vŕzga v mieste kĺbu, pomôže prestriekať WDčkom.

zahara
25. mar 2012

@mau dakujem za info, asi ju uz rovno idem vyplatit a snaaaaad ma nic nemilo neprekvapi 😅