Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
ahojte kupovala ste niektorá podložku z pinkie.cz? ako tam sedí?? a s bočnicami alebo len tú rovnú??
inak nás základný kočík je stokke ale sme doplnili nunu na leto a na také rýchle akcie, ale zatial som s ním prevelice spokojná.. a chcem ho brať na dovču, tak som chcela tú podložku aby sa tam mravcovi lepšie spalo napr. na pláži alebo večer v meste.. ak by sa rozhodol zalomiť...
aha už som našla v staršej diskusii že bez bočníc :D :D
ahojte kde si viem objednat to madlo na nunu..poradi niekto????
@moniq83 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13480816&tab=0 ja som od nej objednávala
dakujem pekne..🙂
ahojte, chcem sa spytat, ktora mate cervenu nunu farba Scarlet, akej farby je z vnutornej strany ta strieska, aj ta co sa vyklapa proti slnku....... je seda, alebo biela, na internete som pozerala, sa mi zdala biela, ale neviem........
ja by som vas chcela pekne o prosit o link na pani co sije doplnky - nanozniky a pod. na kociky,ale ten kontakt z ceskeho mmb, niekde som to tu videla a neviem to za svet najst.
a este sa chcem spytat,ako je mozne kocky, ze vam na tych kolieskach drzia tie gumicky? my sme to tam uz 3x namotavali, ale zakazdym sa nam odmotaju jazdenim...je to skoda,lebo na to hrkotanie je to naozaj super
Baby aké gumičky dávate na kolieska? Mne keď ideme po chodníku raz hrkocú kolieska, raz nie. Prosím poraďte, ďakujem
my máme tiež tú striešku takú svetlošedú.. zvnútra..
@koc1nka opičku bez bočníc... sa mi lúbila tá opica.. že to celý môj syn :D :D 😝
inak čo sa týka podložiek absolutne nemám skúsenosť, som v živote v kočíku podložku nemala.. kedže ako hlavný kočík máme stokke a to je také "mäkké kresielko" a pri staršom to ešte tak nefičalo.. takže uvidím či budem nat o nadávať alebo si poviem, že škoda aj pri staršom som nemala niečo takéto :D :D
gumičky na kolieska? to počujem prvý krát. HOdte link.. a kolieska sa dajú aj vymnieť či?? akože tento kočík sa mi strašne lubil dizajnovo.. takže som nečítala recenzie nič.. a kedže ho máme len ako doplnkový, tak som neriešila že kolieska na zimu a takéto veci.. som ho proste chcela :D :D ale som rozmýšlala, že ak by sa mi zadarilo skôr do roboty tak že do jaslí by stačil... tak nejké zimné zážitky zo snehom???? 😀 😀
@koc1nka tutok som našla link
http://www.pinkie.cz/podlozka-do-kocarku-yellow...
kočky? akú tašku máte na kočíku? ja mám tú z dm nie je naň velká?
@edita84 ja mám z pinkie tu mensiu

@edita84 tak sa prihlás, daj si vpravo hore že váš učet a potom pri objednávke rozklikni detaily, mne to tam pekne písalo, že nie je na sklade, potom že dodanie okolo 15.marca a potom že posielame vám NUNU vtedy a vtedy