icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 tak sa prihlás, daj si vpravo hore že váš učet a potom pri objednávke rozklikni detaily, mne to tam pekne písalo, že nie je na sklade, potom že dodanie okolo 15.marca a potom že posielame vám NUNU vtedy a vtedy

edita84
15. apr 2012

@lubka_to tak teraz som im písala na mail a odpísali že to v pohode to môžem uhradiť že majú skladom 🙂 huráááá :D

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 a aku farbu si si objednala????

edita84
15. apr 2012

@lubka_to emerald :D

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 ten je perfektny aj ja ho mám

edita84
15. apr 2012

@lubka_to hej super už sa teším a za kolko dní si ho mala doma ? neviem sa ho dočkať 🙂

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 ked im došli tak ich hned v ten den posielali a mala som ich za dva dni doma....

edita84
15. apr 2012

@lubka_to vau no uvidíme kolko to bude u nás 🙂 madlo síce bude až o týždeň ale to nevadí :D

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 ja madlo nemám vobec, najprv som chcela kupovať ale deckam tam vôbec nechýba....

edita84
15. apr 2012

@lubka_to ja ho chcem lebo môj malý sa rád hrá v kočíku a tam mu aspoň viem pripevniť hračky 🙂
jéj teraz vidím že máš dvojičky to máš kočíky nejak spojené?

lubka_to
15. apr 2012

@edita84 nie to používame ked ideme obidvaja s nimi niekam von, ja mám dvojičkovsky za sebou....

edita84
15. apr 2012

@lubka_to jáj ja som si myslela že sa dajú nejak spojiť 😅

gaja
16. apr 2012

ahojte kupovala ste niektorá podložku z pinkie.cz? ako tam sedí?? a s bočnicami alebo len tú rovnú??
inak nás základný kočík je stokke ale sme doplnili nunu na leto a na také rýchle akcie, ale zatial som s ním prevelice spokojná.. a chcem ho brať na dovču, tak som chcela tú podložku aby sa tam mravcovi lepšie spalo napr. na pláži alebo večer v meste.. ak by sa rozhodol zalomiť...

gaja
16. apr 2012

aha už som našla v staršej diskusii že bez bočníc :D :D

moniq83
17. apr 2012

ahojte kde si viem objednat to madlo na nunu..poradi niekto????

lenuska20
17. apr 2012

@moniq83 na mmb napríklad od užívatelky lilinka

edita84
17. apr 2012
moniq83
17. apr 2012

dakujem pekne..🙂

koc1nka
18. apr 2012

@gaja ahoj ides objdenavat z pinkie?

gaja
18. apr 2012

@koc1nka už som objednala... uvidíme čo príde a aké to bude...

koc1nka
18. apr 2012

@gaja co si objednavala ak smiem vediet?

drobcula
18. apr 2012

ahojte, chcem sa spytat, ktora mate cervenu nunu farba Scarlet, akej farby je z vnutornej strany ta strieska, aj ta co sa vyklapa proti slnku....... je seda, alebo biela, na internete som pozerala, sa mi zdala biela, ale neviem........

tehoska
18. apr 2012

@drobcula nie, je svetloseda

tehoska
18. apr 2012

ja by som vas chcela pekne o prosit o link na pani co sije doplnky - nanozniky a pod. na kociky,ale ten kontakt z ceskeho mmb, niekde som to tu videla a neviem to za svet najst.

a este sa chcem spytat,ako je mozne kocky, ze vam na tych kolieskach drzia tie gumicky? my sme to tam uz 3x namotavali, ale zakazdym sa nam odmotaju jazdenim...je to skoda,lebo na to hrkotanie je to naozaj super

martina2001
18. apr 2012

Baby aké gumičky dávate na kolieska? Mne keď ideme po chodníku raz hrkocú kolieska, raz nie. Prosím poraďte, ďakujem

drobcula
18. apr 2012

@tehoska dakujem

gaja
18. apr 2012

my máme tiež tú striešku takú svetlošedú.. zvnútra..

@koc1nka opičku bez bočníc... sa mi lúbila tá opica.. že to celý môj syn :D :D 😝
inak čo sa týka podložiek absolutne nemám skúsenosť, som v živote v kočíku podložku nemala.. kedže ako hlavný kočík máme stokke a to je také "mäkké kresielko" a pri staršom to ešte tak nefičalo.. takže uvidím či budem nat o nadávať alebo si poviem, že škoda aj pri staršom som nemala niečo takéto :D :D

gumičky na kolieska? to počujem prvý krát. HOdte link.. a kolieska sa dajú aj vymnieť či?? akože tento kočík sa mi strašne lubil dizajnovo.. takže som nečítala recenzie nič.. a kedže ho máme len ako doplnkový, tak som neriešila že kolieska na zimu a takéto veci.. som ho proste chcela :D :D ale som rozmýšlala, že ak by sa mi zadarilo skôr do roboty tak že do jaslí by stačil... tak nejké zimné zážitky zo snehom???? 😀 😀

edita84
18. apr 2012

kočky? akú tašku máte na kočíku? ja mám tú z dm nie je naň velká?

malinovka333
18. apr 2012

@edita84 ja mám z pinkie tu mensiu