Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@malinovka333 aj mne sa zdá podľa tých rozmerov veľmi veľká, preto premýšľam že si kúpim tú menšiu, bola by som rada keby si mi ju odfotila,díky zatiaľ
pre nerozhodne pripajam foto ako to vyzera s tou vacsou taskou od pinkie. Mam este kocik maxi cosi mura a ked som objednavala tasku, tak tie male este neboli. Ale myslim si, ze nie je ziadny problem ani s tou vacsou, len je trosku obtiaznejsia pristupnost do tasky, kedze je zavesena trosku nizsie pod strieskou. Ale vyzera to pekne a taska vobec nezavadzia. Ja som si ale este objednala aj organizer sunshine kids.
baby chcem kúpiť pre malú na leto kočík Nuna pepp 2012 vo farbe malina máte ho niekto? aký je? strašne sa mi páči ako dizajnová vychytávka, ale či je aj funkčný a aká je tá farba malina. Viem, že je tu diskusia na 152 stranách ale nedá sa mi to všetko prečítať, preto budem vďačná ak mi niekto napíšete skúsenosti aký je.
no tak baby prečítala som pár strán dozadu a objednala ju vo farbe rapsberry nie je o čom, už sa strašne teším keď príde, našla som za 171 € na enikibeniki.sk
@tina129
@andrejkobb
@malinovka333
@edita84 baby,všetky tašky su super,každa jedna sa tam hodiiii 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby, zvažujem kúpu Nuny, ale chcela by som sa Vás opýtať, či máte niektorá skúsenosť ohľadom tohto kočíka a trošku vačším dieťaťom, či sa doňho vojde aj 2-2,5 ročne dieťa, či nie je malý. ďakujem za všetky odpovede 😉
@natalienka12 aj ja mám nuničku rapsberry je fakt krásna, parádne sa ovláda určite nebudeš ľutovať
@malinovka333 pasuje ti super a je aj krásna a kde si ju kupovala priamo z čiech alebo niekde inde?
@zarka1 už sa teším, ďakujem
@malinovka333 áno tašku som myslela a nepamätáš si náhodou koľko si platila poštovné?
@malinovka333 díky za info
@zarka1 ja už sa na ňu strašne teším, ako veľkú máš dcérku? myslíš že mi tam vojde cca do tých 2 a pol roka? teraz má rok a 7 mes.
@andrejkobb ahoj skús si tú tašku pripnúť viac hore, ja si ju zapínam až na tú poplastovanú rúčku hore a pekne mi to drží a vyzerá to omnoho lepšie
@andrejecka - moze byt, vyskusam 🙂
@natalienka12 moja má 18mesiacov no výškou je tak na 2 rôčky a v pohode sa zatiaľ zmestí, mám aj veľký športiak Jané slalom no dcérka chce sa voziť iba v nune
@zarka1 jého to je sranda aj ja mám šporťák Jané slalom reverse vo farbe style line (tmavomodrý) to ma nahovoril manžel na tú farbu a teraz som si konečne dopriala ružovú!
@natalienka12 aj ja mám jané slalom 3-kombináciu a tiež zvažujem predať len neviem ako prežijeme zimu s nunou u nás býva v zime aj dosť snehu
@zarka1 ja to beriem tak, že ked bude veľa snehu tak von na prechádzku nepôjdeme na kočíku a k lekárovi prejdem aj s nunou v meste hádam budú chodníky odhrnuté, no neviem, ale mne ten Jané zavadzia
@natalienka12 aj mne zavadzia odkedy máme nunu ani raz som ho nepoužila, my bohužial nemáme vždy odhrnuté chodníky tak stále zvažujem

@tina129 no to som zvedavá.. bo taška zo stokke sa mi farebne nehodí a je to privelké.. vyhrabala som starú tašku čo som mala kedysi pri prvom synkovi na Jané Powertrack.. ta je taká menšia, čiernosivá. farebne sa teda relatívne hodí.. ale tiež s tým šachujem že do lahu a tak.. ale v zásade ja ten kočík zatial moc na buvanie nevyužívam, myslím že na frak aj čo sa spánku týka dostane až na dovolenke...tak neviem.. možno nebudem špekulovať a toľko prežijem aj s tú starú :D