Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@julianna78 predavate ale za kolko stojí? mala by som zaujem kupit,
@gaja krasna,ty mas nunu 2011?Ja som premyslala nad touto http://www.pinkie.cz/detail/81/podlozka-do-koca... a k nej decku tuto http://www.pinkie.cz/deka-yellow-dots.html
áno mám 2011 ale je tam rozdiel len nožičky a okienko v strieške od 2012ky.. inak nič.. a ja som si zobrala 2011 lebo mi asi traja obchodníci povedali, že červenú tú modrú a čiernu a neviem akú že dovážajú aj 2012 ale že žlté nie.. že proste v ponuke ich majú, ale že na slovensko ich zatial vôbec nedoávažjú.. tak možno už hej, ale teda ja som pokukala ten červený 2012ku, mala som vedla seba červený žltý a sivý.. a proste furt som chcela žltý, tak som sa tak nejak motala či 2011 alebo počkať 2012 a porovnávala jak magor.. cez to okienko čierne bolo vidieť pipikinu baču a tie nožičky že polohovanie... no také nič moc.. troška viac dieťa do toho kopne a je to odpolohované... tak som povedala, že nebudem čakať, lež začnú dovážať 2012 kôli dvom detailom... a vzrala som 2011ku
@koc1nka deku som nekupovala, dečiek mám plnú tú.. a mám dokonca jednu zo zobíkovej kravičky čiernu, čo sa mi farebne hodí.. a tá bodkovaná podložka je chutná.. len proste k tej mojej opici som inú an nemohla, jak opicu :D :D :D a rozmerovo je to to isté čo tá žltá.. čo ja mám.. tak si to tak nejak "domysli" podla mna to bude chutné :D :D
@gaja no ved na tej decka ma uputali tie gumicky a ten vzor,ale ked si to tak vezmem,ved mam aj fusak a riesim to tak ze ked je chladno schovan nozicky dnu a ked je akurat tak dam nozicky nan,nejak to dcerku neobmedzuje a netlaci ked ho ma pod sebou,tak este porozmyslam,ale aj ta opicka je chutna,objednavala si len toto&,&ake bolo postovne a kolko si cakala?
no prišlo mi to behom týždna s poštovným ma tá podložka vyšla necelých 25 eur.. oni majú aj slovenské číslo učtu, čiže nepaltíš ani poplatky do čiech... ja som sa namotala ešte na kapsu.. neviem neviem silno rozmýšlam
Chcem sa vas spytat tie ktore ste si objednavali nunu z miminkovo,kedy vam prosim vas prisla od objednavky(do kolkych dni) ? Vopred dakujem.
ahojte.nemate niektora na predaj tento kocik za rozumnu cenu?dakujem velmi pekne za odpoved....
@martina2001 dostala si už odpoved na tie gumičky? ja mám nunu wineberry 2010 a zvazujem kúpiť ten nový poťah,čo tu dal niekto link na úplne nový - pre malého chcem emerald a vraj je uplne do lahu? je to farba taká do tyrkysova? a ešte chcem kúpiť aj tie náhrad.kolieska
@anib ahoj, nie nedostala, táto nuna 2012 je úplne do ľahu, švagriná má ten emerald a je pekná. My sme ich obj, z miminkova, majú asi naj cenu lebo je to aj s krytom do dažďa a mosk. za 180 eur a aj kolieska mám od nich takú cenu. Ja v podstate ani tie gumičky nepotrebujem trká mi to len po zámkovke, ale to mi robilo aj Camko
dnes nám prišla nunička a je supéééér, už sme ju aj vyskúšali! Sa vytešujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
baby, koľko stojí poštovné z toho pinkie?
Taak od dnes mame uz aj my svoju vysnivanu nunicku,konecne doma.Sa velmi tesim.Sikovny kociarik to je 🙂 🙂 🙂
@natalienka12 okolo 4 evri.. neviem už presne...
super, ďakujem.. no šak vymeníš poťah a máš z toh nový kočík.. to je super :D :D a za 55 e 😉
dnes som bola s malou na ihrisku v novej nuničke a to ste mali vidieť tie závistlivé pohľady mamičiek 🙂 🙂 🙂 🙂 krásny kočík je to
@natalienka12 to poznám u nás sú teraz Kn dni a mesto bolo plné mamičiek a my sme sa prevážali v našej nune a každý pozeral 🙂 užívala som si to 🙂
kočky, chcem sa opýtať tá podložka z pinkie plní aj nejaký účel alebo je len na ozdobu, zdá sa mi dosť drahá ak to má byť len dizajnová vychytávka. 🙂
@natalienka12 má účel aspoň u mňa 🙂 môj malý sa dosť potí a ked zapotí podložku pinkie len vyberiem a vyperiem nemusím dávať dole poťah
premýšľam nad tým s mackom strašne sa mi ľúbi
Ahojte, chcem si aj ja kupit tento kocik, len neviem este ci v kamennom obchode alebo cez net.Mohli by ste mi po prip. poradit nejaky spolahlivy e-shop?dakujem, a za aku dobu vam kociky prisli?

čaute, prišlam i podložka.. dobre sedí.. je to chutné :D :D