Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Ahojte baby, chcela by som sa spytat, ci bezne pouzivate nunu aj na prechadzkach napr v parku? Ako sa spravaju kolieska na inych ako hladuckych sidliskovych chodnikoch? Cisa nezoderu nejak rychlo....
a este maderna.sk za 170 s poštovnym, ale tam to maju na objednavku
ahojky,objednavali ste si niekto nahradny potah na nunna buggy?
@moniq83 ahoj môžem sa spýtať, už týždeň sa rozhodujem medzi farbov scarlet a raspberry... tá strieška je viac do biela či do siva.... strašne sa mi páči tá červená, len by sa mi nepáčilo keby tá strieška je sivá 😒 😒 keby to bolo biele bolo by to fajn ale nemám možnosť vidieť ju naživo tak som z toho mimo ktorú zobrať ☹ ´dakujem
@kristy03 pozri tu maš real foto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55015143&tab=4 podla mna je biela
@hviezda22 takže objednaš si novu?ja som kupila britax verve....pride tento týžden..malu som skušala do nuny a ked ležala,bola tam tak divne skrčena,neprirodzene ☹
@tamichloe ano? tak my už moc nenaspime, ja viem že si ju už dlho neužijem, ale na vyletiky este ano, len musím este jeden kočík splašiť, ale dvojky by sa tam skor mohli vystriedať. Moji su takí krpci, maju 12kg a 90cm, takže ja sa nebojím, mali sme aj nunu 2010 a ta bola asi menšia,........som velmi zvedava na čiernu 😵 😵 😵 , už som si objednala kopec latok, našijem podložky, aj sem potom nejaké hodím na predaj

@tamichloe dakujem, tak to je fain, a este by ma zaujimalo, ta farba night to je cierna? lebo citam diskusiu a baby tu pisu ze je to tmava hneda, tak som z toho debil...