icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

kristy03
30. apr 2012

@tamichloe že??? aj ja som hovorila, že je to skôr pre chlapca... tá sand je tiež pekná ale taká čo ja viem neupúta ničím smutná mi príde, kamoška ju má...

hviezda22
30. apr 2012

@tamichloe , @kristy03 baby ved vy mate obe Tamarky 🙂 , to je velmi pekné meno

hviezda22
30. apr 2012

@kristy03 mne sa ta modra moc nepači, ja by som ju nekupila ani chlapcovi, keby som mala kupiť dve tak ružovu a čiernu

tamichloe
30. apr 2012

@hviezda22 nadherne meno Tamarka...aj tvoje Ester,Krištof,Teo nezvyčajne

tamichloe
30. apr 2012

@kristy03 ta šeda je taka fadna v skutočnosti..je tmavšia naživo ako na nete

kristy03
30. apr 2012

@tamichloe a to sa nikomu v rodine Tamarka nepáčilo z mužovej strany protestovali, že ruské Mara 😠

hviezda22
30. apr 2012

@kristy03 😀 , to aj mne sestra povedala že Natala, že také ruské, no nech si trhnu, mne sa pači, a Tamarka je krásne

kristy03
30. apr 2012

@hviezda22 jáj sú niektorí mimo.... také mená čo mi hovorili, som sa za hlavu chytala....ááá oni nevedia čo je pekné a moderné, sú ešte 100 rokov za opicami 😀 😀 😀 aj tak som si spravila po svojom 😅

slimme
30. apr 2012

Baby, chcem sa vas spytat je velky rozdiel medzi 2011 a 2012, okrem polohovania noziciek? lebo ja chcem 2012 ciernu ale ta polohovanie nema, ale zaujimalo by ma ci okrem toho je zasadny rozdiel medzi nimi? myslim kolieska hlavne, lebo ja som volala na predajnu a tam mi tvrdili ze rozdiel je v tom je 2012 ma polohovanie a oknicko ale ze kolieska su rovnake a co som tu citala tak aj nieco o odprizeni ste pisali, budem vdacna ak mi poradite, dakujem...

kika87
30. apr 2012

Ahojte babi, kde by sa dala nuna kúpiť podľa Vás za najlepšiu cenu ? 🙂 neviete o niekom, kto by ju chcel predať ? 🙂 mala by som asi záujem 🙂 len sa trošku obávam zimy :/ tak váham medzi nunou a chicco lite way 🙂 poradte prosím 🙂))

kika87
30. apr 2012

nemá niekto za dobrú cenu nunu ? 🙂))

kika87
30. apr 2012

chcela by som sa spýtať, ktorá farba je najkrajšia ? v skutočnosti som videla len žltu...

tamichloe
30. apr 2012

@kika87 nuna nie je na zimu..je to letny kočik

tamichloe
30. apr 2012

@kristy03 my sme dlho mali Nelly,no to bolo už take otrepane,každí to mal...je to moja vec a mužova, ake si dam meno,pribuznych do toho prd 😀 😀 ..par dni pred porodom som sa rozhodla Tamarka,tiež som si hovorila,že ju budu volať Mara...nech skusia 😝 😝 ...ale tu na koni je dosť Tamariek

tamichloe
30. apr 2012

@hviezda22
@kristy03 baby ak budete predavať,vspomente si na mňa 😀 😀 ,važne,ak bude ešte leto

kika87
30. apr 2012

@tamichloe ahoj hej hej aj som si myslela :/ ale aj tak sa mi veľmi páči 🙂)) zime budeme chodiť na sánkach :D 😀 😀

kika87
30. apr 2012

babi a k nune sa da dokúpiť aj madlo ? alebo to vôbec nemá ? to budeme musieť používať iba pásy ? :/

kika87
30. apr 2012

aj mne sa veľmi páči 🙂 nenapísali by ste mi nejaké tie plusy a mínusy ??? napr.nechýbalo Vám tam madielko ? alebo sa dá dokúpiť ? asi ale nie , však ? naša malinká nie je naučená na popruhy :/ a v akej farbe je najkrajšia ? naživo som ju videla len v žltej...a jazdili ste na nej aj v zime ??? Ďakujem za info 🙂)) a ak by ste náhodou vedeli o niekom, kto by chcel predať tuto najnovšou verziu nuny stačí dať info 🙂))

lenka1108
30. apr 2012

ahojte dievcata.aj ja chcem kupit nunu ale naj ciernu.okienko nepotrebujem a tie nozicky neviem, niektore ste pisali ze vam to ani nepride ako polohovanie.... ci??? 😕 😕 😕
chcem sa opytat.mam od pinkie.cz podlozku s bocnicami, tasku a nanoznik.myslite ze to tam bude sediet? hlavne teda ten nanoznik. a chcem sa opytat.od kial ste ju objednali ked ste ju mali niektora na druhy den? dakujem vam velmi pekne za info.pekny vecer 😉

lenka1108
30. apr 2012

@kika87 madlo sa da kupit na MMB tusim LILINKA sa vola ta pani co ich predava 😉

kika87
30. apr 2012

@lenka1108 jeee tak teraz si ma veeeľmi potešila 🙂) už sa len rozhodnúť odkiaľ kúpime nunu zta najlepšiu cenu 🙂)))

kika87
30. apr 2012

aj podľa mňa naj farby sú ružová a tá šedá, tiež sa neviem rozhodnúť 🙂)) možno nejaká tá náhoda rozhodne za mňa 🙂)))

kika87
30. apr 2012

@lenka1108 a aj si videla tú šedú naživo ? Moja polovička ma prekvapila 🙂 myslela som, že bude za šedú ale povedal, že k Sofinke sa viac bude hodiť tá ružová 🙂)) to som nečakala 😉

lenka1108
30. apr 2012

@kika87 nie ja som na zivo videla len ciernu.a ja ju chcem tiez lebo mam doplnky od pinkie v limetkovej farbe 😉

kika87
30. apr 2012

@lenka1108 🙂)) a asi tam potom treba dokúpiť aj originál prislušenstvo , však ? ak mám emitex fusak tak ho môžem asi aj predať :D

exupery
30. apr 2012

@kika87 ja som v nune nosila emitex fusak a v pohode 😉

moniq83
30. apr 2012

@kristy03...ahooooj..je siva ta slnecna clona... 🙂

kika87
30. apr 2012

@exupery tak to je potom fajn 🙂 a jazdili ste aj po snehu ? a chcela by som sa ešte spýtať, nie je moc nízka ? zdá sa mi že dieťatko by bolo odosť nižšie ako v iných, ale asi sa mi to iba zdá 🙂)) naša malinká rada šetko sleduje, tak aby nemala pocit, že je moc nízučko :/

bamb27
30. apr 2012

ahojte, mame nunu uz mesiac, neocakavala som od nej vela, ale pacila sa mi,,,, no je ovela lepsia ako som si myslela,,, a hlavne je ze malemu sa dobre vozi, a to je uz celkom dost velky chlap cca 90cm a +/- 11kg
no, ale hlavne som sa chcela opytat ci niekto nema zaujem o nepouzitu plastenku a moskytieru, v zlom case isto nebudeme nunovat, tak nam netreba, na cene sa dohodneme 😉

@kika87 praveze na kukuckovanie je to idealny kocik, babo je vysunute dost dopredu, vidi vsetko co potrebuje, sedi cca 43cm nad zemou, to je myslim v pohodicke