Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
Baby, chcem sa vas spytat je velky rozdiel medzi 2011 a 2012, okrem polohovania noziciek? lebo ja chcem 2012 ciernu ale ta polohovanie nema, ale zaujimalo by ma ci okrem toho je zasadny rozdiel medzi nimi? myslim kolieska hlavne, lebo ja som volala na predajnu a tam mi tvrdili ze rozdiel je v tom je 2012 ma polohovanie a oknicko ale ze kolieska su rovnake a co som tu citala tak aj nieco o odprizeni ste pisali, budem vdacna ak mi poradite, dakujem...
Ahojte babi, kde by sa dala nuna kúpiť podľa Vás za najlepšiu cenu ? 🙂 neviete o niekom, kto by ju chcel predať ? 🙂 mala by som asi záujem 🙂 len sa trošku obávam zimy :/ tak váham medzi nunou a chicco lite way 🙂 poradte prosím 🙂))
nemá niekto za dobrú cenu nunu ? 🙂))
chcela by som sa spýtať, ktorá farba je najkrajšia ? v skutočnosti som videla len žltu...
@kristy03 my sme dlho mali Nelly,no to bolo už take otrepane,každí to mal...je to moja vec a mužova, ake si dam meno,pribuznych do toho prd 😀 😀 ..par dni pred porodom som sa rozhodla Tamarka,tiež som si hovorila,že ju budu volať Mara...nech skusia 😝 😝 ...ale tu na koni je dosť Tamariek
babi a k nune sa da dokúpiť aj madlo ? alebo to vôbec nemá ? to budeme musieť používať iba pásy ? :/
aj mne sa veľmi páči 🙂 nenapísali by ste mi nejaké tie plusy a mínusy ??? napr.nechýbalo Vám tam madielko ? alebo sa dá dokúpiť ? asi ale nie , však ? naša malinká nie je naučená na popruhy :/ a v akej farbe je najkrajšia ? naživo som ju videla len v žltej...a jazdili ste na nej aj v zime ??? Ďakujem za info 🙂)) a ak by ste náhodou vedeli o niekom, kto by chcel predať tuto najnovšou verziu nuny stačí dať info 🙂))
ahojte dievcata.aj ja chcem kupit nunu ale naj ciernu.okienko nepotrebujem a tie nozicky neviem, niektore ste pisali ze vam to ani nepride ako polohovanie.... ci??? 😕 😕 😕
chcem sa opytat.mam od pinkie.cz podlozku s bocnicami, tasku a nanoznik.myslite ze to tam bude sediet? hlavne teda ten nanoznik. a chcem sa opytat.od kial ste ju objednali ked ste ju mali niektora na druhy den? dakujem vam velmi pekne za info.pekny vecer 😉
@kika87 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13480816&tab=0
tu maju vo farbe sand za 159e ale ja chcem ciernu... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13963235&tab=1
aj podľa mňa naj farby sú ružová a tá šedá, tiež sa neviem rozhodnúť 🙂)) možno nejaká tá náhoda rozhodne za mňa 🙂)))
@kristy03...ahooooj..je siva ta slnecna clona... 🙂
ahojte, mame nunu uz mesiac, neocakavala som od nej vela, ale pacila sa mi,,,, no je ovela lepsia ako som si myslela,,, a hlavne je ze malemu sa dobre vozi, a to je uz celkom dost velky chlap cca 90cm a +/- 11kg
no, ale hlavne som sa chcela opytat ci niekto nema zaujem o nepouzitu plastenku a moskytieru, v zlom case isto nebudeme nunovat, tak nam netreba, na cene sa dohodneme 😉
@kika87 praveze na kukuckovanie je to idealny kocik, babo je vysunute dost dopredu, vidi vsetko co potrebuje, sedi cca 43cm nad zemou, to je myslim v pohodicke

@tamichloe že??? aj ja som hovorila, že je to skôr pre chlapca... tá sand je tiež pekná ale taká čo ja viem neupúta ničím smutná mi príde, kamoška ju má...