Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
a este ze velmi prijemne som bola prekvapena strieskou a slnecnou clonou,, parada
@tamichloe ano, cenovo je jogger isto drahsi, mne osobne sa tiez velmi lubi,,, kocik dokonaly pre kazdeho neexistuje, treba zvazit individualne potreby, ale myslim ze nuna neni nejak brutal draha zalezitost a za tu cenu ponuka toho celkom dost, ovladanie a skladanie je jedinecne ..mne slo hlavne o to ovladanie, a potrebovala som hlavne na kratke presuny, no uz sme absolvovali aj par dlhsich prechadzok uplne v pohode, malemu sa v nej vazne lubi, vobeć neprotestuje, co som ostala paf, sam si chce zapnut pasy ked ideme, sedi si ako grof, na vsetko vidi a co uz polroka nespal v kociku tak aj zalomit sa mu podarilo,,, ono to je aj celko pruzne, nie ledajaky hrkotac 😉
@tamichloe ja som vobec neriesila kocik na spanie, kedze tam maly nespava, to sa mu asi fakt omylom len podarilo ze zalomil,,, polohovanie noziciek ma ani netrapilo, mam aj tak 2011 verziu, lebo pri 90cm, by tie nozky asi dost dopredu vytrcali ako baranidlo 😀 ...no kazdopadne, to mi zaspal kustok od domu, cize doma som ho pekne prelozila do postele a ani si to nevsimol
@tamichloe no ved to som sa zasmiala ked som videla,,, len neriesila som to absolutne, holt vyrobca sa snazi prisposobit co najviac roznym poziadavkam mam pocit,, len toto akosi nevyslo ...myslim ze povodna myslienka bola urobit kociarik pre vacsie dietky co nastupia, vystupia, preto aj chyba madlo, co teda mozem povedat ze nam absolutne nechyba lebo dieta je tak "v centre diania" ze nema potrebu sa cez madlo prevesit, aby lepsie videlo,,aspon u nas teda
jedine co ma stve ze som nunu nekupila uz pred rokom, kedy ma tiez velmi drazdila ale dala som sa na chicco multiway, ktore po mesiaci slo z domu 😀
@bamb27 mys me doteraz na elite nepouživali madlo a pravdupovediac ani by nechybalo..ja som kupila britax verve,pride mi ,tak uvidim,či si nakoniec kupim vysnivanu nunu..ale maš ešte hlavny kočik??
ahoj baby tak už aj my máme doma nunu nakoniec sme vybrali vo farbe raspberry 🙂 chcela by som do nej nejakú podložku, tuším sadne pinkie bez bočníc, ale čítala som na nete, že nie sú bohvieako kvalitná v porovnaní s tým aké sú drahé... že jednej pani sa po jednom praní rozpadla tak že ju rovno vyhodila... a písali tam aj ďalšie, ktoré neboli spokojné... len potom neviem, že akú podložku tam dať, keď mne sa tá pinkie páči najviac 😒 šité mám všetky podložky chcela som zmenu 🙂
Krásna farba, kebyže mám dievčatko určite by som volila túto 😉. Ale pre chlapčeka som zobrala tú modrú a podložku mám tiež Pinkie 🙂

@bamb27 tak potom neni o čom :D len sa mi ešte páči Baby Jogger City Versa , tak uidíme 🙂 asi sa rozhodneme podľa toho ktorý zoženieme lacnejšie 🙂 ale rada príjmem rady 🙂)))