Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@lenok jasneee,, pranie pohodicka, pri tej prilezitosti sme aj prestrekli "klby" ,,,jediny problem bol narvat potah dnu cez otvor na bubne, ale popasovali sme sa,,, normalne aj celu striesku som tam picla, lebo kvoli nej som ho prala, na clone bol minifliacik, ktory vsak po prani zostal 😀 ..ale este mokry som posuchala handrickou a je to prec
kočky ja budem onedlho ponukat podložky, ako profi predajca, este na tom pracujem, cakam latky, nejaké mam vsak uz posite. ......ja latky vopred predpieram, aby sa to potom nezbehlo, vnutro molitan, nadherne drzia svoj tvar, nejake som nafotila stranu dozadu
baby, da sa k tomuto kociku dokupit madlo?
@michellina áno dá tu je link na pani čo predáva http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13480816&tab=0
kočky aj vám to madlo stojí tak ovisnuto ? vôbec to nedrží tvar jak na tom obrázku už som rozmýšlala či sa do toho nedá dať niečo tvrdé aby to ten tvar madla aj malo
@edita84 dakujem 🙂 ja strasne uvazujem nad tymto kocikom, len urcite chcem aj madlo, takze ty nie si s madlom moc spokojna? A s kocikom ako? 🙂 Myslis, ze budem vhodny aj na zimu ?
aj my ho veľmi chceme, len sa zrazu neviem rozhodnúť nad farbou :( pôvodne sme chceli raspberry, je to 2012, no našla som za dosť lepšiu cenu 2011 len sú tam tie zákl.farby a to night, sand a yellow...tak neviem, mylsíte že medzi 2011 a 2012 je veľký rozdiel ? neviem aké je to polohovanie nožičiek :( či je to lepšie ako tá 2011 kde sa nedajú :/ a aj v tých farbách sa neviem nejako rozhodnúť :( skúste poradiť 🙂 čo tak napr.black ( neviem či nebude na malinkú moc piecť v tom čiernom ), alebo send ? aký je naživo v tejto farbe ?
ak by niektorá maminka mala na predaj nunu tak kľudne napíšte cez IP 🙂)))
baby kde sa da nuna vidiet nazivo v aBA?
@michellina spokojná som len to nestojí tak pevne ale skúsim do toho dať niečo od čoho to bude aspoň trocha pevnejšie
@michellina tak a spravila som to :D z umelohmotnej krabice od Persilu som dala dole tú rúčku a strčila do stredu toho madla a teraz to má tvar :D kuk obrázok
@martina2001 ahoj nenafotila by si prosím tu raspberry ??? aj my ju chceme 🙂 je aj naživo taká peknučká ? 🙂 stále sa neviem poriadne rozhodnúť nad tou farbou :/
@julianna78 ahoooj ja mááám zááujem 🙂)))) ešte voľná ????
@kika87 ja som s farbou a aj celkovo s kočiarom nadmieru spokojná
@cigaretka5 obchod pre deti,alebo babymarket..my sme ho tam skušali
@martina2001 je krasny 🙂 aj ja nad nim uvazujem, myslis, ze je vhodny aj pre 7 mesacne babo? A aj na zimu? Ci je to skor letny kocik?
@michellina my sme ho kúpili hneď ako došli do predaja, tuším to sú 2mesiace, malá mala vtedy 7mesiacov, a nie je len na leto, ale aj na zimu v poho. Ja som ho predtým naživo nevidela, až sme stretli jednu pani a tej som sa všetko opýtala, užíva ho klasicky aj v zime aj v lete. Ja mám aj Cam a malé kolesá, a v zime sme chodili v pohode. Tento ej viac skladný a ani v kufri nezaberá miesto.
@michellina jááj a švagriná ho kúpila asi týždeň po nás a malý je od našej mladší 2mesiace
@martina2001 juj tak to si ma potesila 🙂 lebo som sa bala tej zimy hlavne, lebo ja uvazujem, ze predam moj MUTSY a kupim si tento a budem ho mat aj na zimu 🙂 nechcem si nechat dva kociky, letny a zimny 🙂
@michellina a este mam dve otazocky ak mozem 🙂 je k tomu nanoznik original? ked sa da uplne do lahu, nozicky su ako, hore ci rovno ? 🙂 dakujem

ahojte kocky aj my uz mame nunu emerald farbu len neviem aka taska by pasovala na ten kocik poradte.dakujem