icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

martina2001
6. máj 2012

@michellina ja mám Cam nechaný len kvôli synovcovi keď prídu k nám s malou, aby nemuseli prenášať svoj. manžel keď sme kupovali trojkombináciu hovoril že už žiaden kočiar nekúpime, no do nuny sa zamiloval 😀 ak bude aj malá ako bol syn tak v zime už kočiar budem užívať strašne málo, on keď začal chodiť kočiar prestal existovať 😀 dúfam že malá bude opačná, lebo s nunou je radosť chodiť

tamichloe
6. máj 2012

@kika87 v skutočnosti je najkrajšia ružova a po nej červená 😵 😵

kika87
7. máj 2012

@tamichloe aj nám sa najviac páči ružová 🙂)) aj ju zoberieme 🙂))

kika87
7. máj 2012

ahojte tak pochybujem o tom že zoženiem novú 2012 použitú, to by sme museli asi do neviem kedy čakať :/ tak ideme kúpiť nový 🙂)) rozhodli sme sa pre farbu raspberry 🙂 no aj keď by som si vedela asi každú jednu farbu predstaviť 🙂 všetký sú pekné 🙂 prosím poradťe, máme ju kúpiť niekde v obchode alebo cez net ??? Kde ju zoženieme najlacnejšie ? pozerala som akurát miminkovo, majú ju tam za 180 + darček a doprava zdarma 🙂 ak by ste vedeli o niečom lepšom šup šup poradte 🙂)) Ďakujem

edita84
7. máj 2012

@kika87 ja som ju kupovala z miminkova podla mňa sa odtial oplatí lebo máš pláštenku a sieťku zadara a aj dovoz máš zadarmo 🙂

kika87
7. máj 2012

@edita84 tak si asi aj ja odtiaľ objednám 🙂 a koľko trvalo kým ti prišla ?

edita84
7. máj 2012

@kika87 objednávala som v sobotu a v piatok som ju mala doma 🙂

kika87
7. máj 2012

A máte k nuničke aj slnečníky ? využívate ich ?Nechce niektorá maminka náhodou predať ?

andrejkobb
7. máj 2012

@kika87 - na kociku je celkom vydarena strieska aj so slnecnou clonou, takze slnecnik by bol len na ostaru 🙂

kika87
7. máj 2012

@andrejkobb super ďakujem 🙂 aspoň ušetríme 😝

kika87
7. máj 2012

@tamichloe ahoj a vy už máte nuničku doma ? 🙂

kika87
7. máj 2012

Tak práve som objednala nuničku 🙂)))) už aby sme ju mali doma 🙂)) a už len predať PP pliko P3 :-P

tamichloe
7. máj 2012

@kika87 zatial o nej len snivam 😵

lenka1108
8. máj 2012

ahoj baby.idem si uz objednat nunicku len som chcela mate niektora farbu sand? mam limetkovo zelene doplnky od pinkie tak chcem nejaku farbu do ktorej sa hodia.prosim poradte.dakujem.
tu je napisane ze maju sand uz aj s polohovanim
http://www.bambini.sk/sk/7121/27/nuna-pepp-2012...

edita84
8. máj 2012

@lenka1108 inak to polohovanie nožičiek je na nič :/ na to by som na tvojom mieste nekukala a ani to okienko nie je nejak extra použitelné :/ 🙂

kristy03
8. máj 2012

@edita84 ahoj môžem sa spýtať ako si to spravila, to madielko je na zips, alebo ako si to tam prepchala, lebo objednala som aj ja to madlo a tiež vymýšlam čo a ako, ked všetci hovoria, že nie je moc pevné 🙂 🙂 🙂 🙂

edita84
8. máj 2012

@kristy03 je to na suchý zips, takže som ho rozobrala a v ton je taká pena ktorou sa obalujú rúrky 🙂 a to je prerezané napol a to navlečieš na tú úchytku z kýblika 🙂

slimme
8. máj 2012

Ahojte, vcera mi prisla nuna 2012 cierna, je uplne paradna, nic lepsie som v ruke nedrzala co sa tyka golfaca, nejake madlo mi absolutne nechyba, to rozkladanie a skladanie je super vymyslene, jednoduchy, lahko ovladatelny a prakticky kocik 🙂 🙂 🙂

kika87
9. máj 2012

Ahojte prosím poradte mi 🙂 obj.som nunu 2012 raspberry skúste nahodiť nejaké linky na tie podložky a tašky na nuničku, ktoré by sa mohli najviac hodiť 🙂 nech ich obj. 🙂)) Ďakujem 🙂

edita84
9. máj 2012

@kika87 ja by som kukla tieto https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/bhem/pod...
má ich viac farieb 🙂 a sú do našej nuničky 🙂

kika87
9. máj 2012

@edita84 idem hneď pozrieť ďakujem 🙂

tamichloe
9. máj 2012

@kika87 je to veľmi šikovna mamina
@edita84 😵 😵

lenculka55
9. máj 2012

Ahojte tiež zvažujem že kupime tuto buginu, velmi sa mi pači. Prosim vas a kde kupujete tie pinkie doplnky? Dakujem

lilliaan
9. máj 2012

ahoj holky, mate niektora slnecnik na nunu? aky je? Ma sice striesku s malou clonou, no nam to moc nestaci... najma ked maly spi, tak na nho svieti..

lilliaan
9. máj 2012

@lenculka55 objednas si ich sem: http://www.pinkie.cz/

lilliaan
9. máj 2012

@lenculka55 jeeeee, prave pozeram, maju novy vzor - podlozky so zajacikom 😎

edita84
10. máj 2012

@lilliaan ja zvknem štipcom prichytiť plienku na tú clonu a je OK ja z dážnikmi nemám dobrú skúsenosť :/

kika87
10. máj 2012

Neviem sa rozhodnúť akú tašku zavesím na nuničku :(((( prosím poradťe 🙂

evelyin
11. máj 2012

Ahojte, baby co uz pouzivate nunu, ake ma nedostatky? Strasne mi padol do oka, povodne som hladala golfky
co sa skladaju do dazdnika len tak do auta, na vylety a podobne, ale ako tak rozmyslam, tak by som chcela taky letny kocik do mesta, tak som zvedava ako sa jazdi po kockach a ako prechadzate cez obrubniky, nakolko sa mi zda trosku nizsia. Tiez ma zaujima, ake "stare" dieta v nune vozite. Ci ho vyuzijem aj v 2 rokoch.
Moja mala je trochu vacsia, tak preto sa pytam, aby som ho nekupovala na jedno leto.
Dakujem 😉

kika87
12. máj 2012

ahojte 🙂 myslíte že by sa nejaká takáto taška hodila na nunu ? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...