Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kika87 - ano da sa ta strieska v zadu zasunut, podobne ako v predu ta slnecna clona, cvoky sa odopnu a zasunie sa to do vnutra striesky. Len potom je ta strieska v zadu odokryta a vacsine deti hlavicka trochu presahuje nad operadlo a nie je dobre kryta. My to teda nosime zapnute na cvoky. Ale treba vyskusat a uvidite ako vam to bude vyhovovat 🙂
@andrejkobb Ďakujem 🙂 tak už aby sme ju mali doma 🙂))) neviem sa dočkať 🙂
ahojte, prosím vás maminky, ktoré ste objednávali nunu cez miminkovo, za koľko dní Vám ju priviezli ? Ja som ju obj.v utorok, v stredu ich mali mať na predajni, myslíte, že dnes alebo zajtra by už sme ju mohli mať doma ??? 🙂 Alebo asi čakám až priveľa :/
@jorsulova to nie je originál, nuna originál mádlo nemá, ale mne rovno v predajni povedala pani že niekto predáva prispôsobené pre nunu
@home1 malá má 76cm a v pohode spí
@kika87 ja ho mám tiež od nich v stredu im prišli a piatok som ho mala doma večer
@kika87 strieška sa zdvihnutím pekne zloží, sú tam tie cvoky a no bokoch keď ju spustíš je ešte suchý zips, mne keď ju zložím striešku pekne zapadne
@martina2001 ahoj mne to nejako stále nejde :/ mám ju tam takú zláštnu :( videla som to maminkám pekne upravené 🙂, ak by sa Ti dalo nedala by si nejaké foto prosím ? že ako to máš ? Ďakujem 🙂 a ešte jedna otázočka, nuna sa dá zložiť aj so strieškou, však ? mne to nejde, neviem prečo ale :(nejak sa mi tam nechce zmestiť, keď ju chcem yapasovať do vnútre k operadlu :/ ale inak je nádhernááááááááááááááááááááá a úžasnáááááááááááááááááááááá 🙂 🙂 🙂
@kika87 neviem čo konkrétne ti tam nejde, ja ak ju sklopím k operadlu tak ho sklopím úplne v pohode aj keď mám dole v košíku ten set (kryt - mosk.( a mám ju pripevnenú dole cvokmi a na bokoch keď ju dáš do úplneho ľahu máš suchý zips, jedna časť na strieške z boku a druhá je na opierke na tej látke, tam to mám tiež pripnuté. Potom keď ju skladám tak zipsujem a striešku už len v strede upravím, foto zajtra, keď nezabudnem, ja ju vozím v aute.
@martina2001 idem to skúsiť ešte 🙂)))
ak chcete mám na predaj mádlo aj ja, je raz použité, ale našej princeznej sa nepáčilo, zvykla si už bez neho. Cena je 10eur s poštovným
@kika87 ozaj nie je to zložité, len nato musíš prísť
@lenka1108 niekto tu písal že stredu naskladňovali, tak ak aj tvoju farbu určite ho dnes máš, nosí od nich kuriér pošty
@martina2001 s tou strieškou by to šlo, len nechápem prečo mi nejde zložiť so strieškou :/ nechce sa mi to tam zmestiť :/// a to mám striešku zaklipsnutú najvyššie hneď pod tým čiernym gombíkom....šak hádam sa mi to nejak podarí :D
@kika87 ja tiez neviem zlozit nunu ☹ Neviem kde robim chybu, striesku mam pripevnenu po bokoch na tych cvokoch... sklopim ju uplne dole pozdlz operadla no a potom ked to chcem zlozit, tak to nejde.. resp. len trosku a mam problem to dat i do auta... nehovoriac uz o autobuse 😒 neviem kde robim chybu,, ak by tu niektora mamicka mohla poslat fotky ako to sklapa, velmi by aj mne pomohla. POzerala som videa na youtube, no nasla som len nejake reklamne a tam jasne, ze to slo 😒
@lilliaan ja ani tu striešku nedám úplne k tomu operadlu :D a tým pádom ho ani nezložím :( ale bez striešky to ide super :D takže si to na tom lepšie 🙂)) aj ja som pozerala videá no nejak mi to aj tak nešlo :D zavoláme si ich domov, nech nám to ukážu :D ale sila, pretože nie som nemehlo, spravím hocičo a takýto mini kočík ma dobehne :P
@kika87 skusala som to zlozit bez striesky a ide to lepsie. No striesku pouzime vzdy, ak chcem ist autobusom, musela by som ju nechat doma (bez nej ta nuna uz fakt vyzera ako kociar pre babiky 😀 A staci ze mam par veci v kosiku dole a uz ju nezlozim vobec... 😠 Mas pravdu, taky maly kociar a ako nas dobehol 😀
kto mate nunu bisque ako casto ju periete? Spini sa teda dost 😒 Predtym som mala cierny kociar, takze kupit si nunu v maslovej farbe bola teda odvaha 😅 brala by som modry..keby som si mohla este raz vybrat
Baby strieško sklopiť úplne k operadlu a dávať pozor po bokoch či to istenie na strieške je tiež tam zapadnuté, ak nie tak mu pomôcť trošku a vsunúť ho úplne, ja som to na začiatku tiež robila a teraz to je už pohoda, sklopím, zapadne a skladám,
@lilliaan neperiem ho vôbec, čístím mokrou žinkou a ide všetko pekne dola a predtým povysávam

mamičky, aké vysoké dieťa sa zmesti na ležato do nuny? ďakujem.