icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

jorsulova
6. jún 2012

@adenka ja som si akurat objednala 2011, to polohovanie ma 2012, boli sme si to pozriet osobne a je to o nicom, tak ako hovoria mamicky. Dieta do toho kopne a je po polohovani. To len akoze vysunies, vytlacis taku jednu vystuzenu cast aby aby si tam male mohlo polozit nozicky. Jedine to, ze 2012 ma nove pekne farby.

tamichloe
6. jún 2012

@jorsulova novu si objednala??za kolko?

jorsulova
6. jún 2012

Novu ale kolekciu 2011 vo farbe sand, za 159 euro od nas z prievidze z miminkova. Inu farbe v tejto cene nemali. Dnes si idem po nu.

jorsulova
7. jún 2012

A tu je nasa nova nunicka sand, inak krasna farba nazivo, taka strieborno seda. Na porovnanie 4 mesacny a 3 rocny (18kg) chlap 🙂

lubka_to
Odpoveď bola odstránená
rorinka11
8. jún 2012

@jorsulova
A este ich maju?lebo na ich stranke som ich nenasla.Len novu kolekciu.A mozem sa spytat kolko ma chlapcek cm?

jorsulova
9. jún 2012

Neviem, skus im brnknut dnes. Malicky ma 65 cm, ale este ho v nom nevozim, este spinka v hlbokom a ked bdie a potrebujem niekde ist tak nasadim vajicko na kocik, lebo ked nespi tak sa hneva v hlbokom, nechce sa mu lezat. Len som sa uz nevedela dockat, tak som si nunu kupila 🙂

eda28
Odpoveď bola odstránená
lenka1108
10. jún 2012

ja farbu sand mozem len a len odporucit 😉

matidami
10. jún 2012

maminky, kto má záujem o madlo na nunu, predám, bolo raz použité, malá ho nechce, 9€ 🙂

danusica83
10. jún 2012

@jorsulova a ten velky chlapcek je aky vysoky? Inak super foto na porovnanie 🙂

jorsulova
10. jún 2012

danusica83 Ten velky ma 102cm, on uz sa samozrejme v kociku nevozi ale keby treba niekde extra rychly prevoz, tak sa da 🙂 Strieska musi ist dole lebo ju nadvihuje hlavou, ked je vnutri 🙂 Ale inak, ta prva poloha po odzipsovani je velmi poodlna, malickeho tam obcas davam vnutri ked bdie. Chrbatik ma pekne oprety. A ta poloha lezmo je super, podla mna je uplne lezmo je polo. Dala som mu tam podlozku na lezanie a krasne tam spinkal, striesku som dala nizsie aby tam mal tmu a krasne tam spinkal.

myya
10. jún 2012

tiež rozmýšlam že zakúpim nunu no malinký ešte nesedí velmi pevne tak neviem či je vhodná aj pre menšie deti. Akú mate stým skúsenost?

amouramour
10. jún 2012

ja by som mala zaujem o tuto nunu: http://www.babyhit.cz/kocarek-nuna-pepp-2012-ra... Vas neviete ci bude ok aj v zime, predsa len aj mensie kolecka?a bola by vhodna myslite pre 6 mesacne dievcaatko?dakujem🙂

myya
11. jún 2012

ahoj dievčatá chcem sa opýtať hlavne tých čo máte nunu už dlhšie. kedže sú kolieska umelé nehrkajú po asvaltke alebo na zámkovej dlažbe? a čo životnost vydrží mi aspom dva roky. dakujem za názor a odpovede

exupery
11. jún 2012

@myya na zamockej ti hrkoce hned od nova,ale vela bugin sa tomu nevyhne,takze ja som to nevnimlala ako negativum,ja mam nunu uz druhy rok,a teda riadne sme ju drali a stale drzi 😉

exupery
11. jún 2012

@adenka polohovanie na nune 2012 je uplne nanic,akokeby tam ani nebolo 😒 cele zle!

myya
11. jún 2012

@exupery a čo v zime po snehu dá sa alebo neprejdem

exupery
11. jún 2012

@myya neprejdes...ale fusak don narves aj s babom...

danusica83
11. jún 2012

@jorsulova dakujem 🙂

myya
11. jún 2012

dievčatá ešte mi poradte výstelku do nuny pre menšie deti DAKUJEM

niki_lv
12. jún 2012

Uvažujem nad kúpou Nuny, lenže moj maly spava cez den v kočiku 2 krat denne po 1,5 hod. Je to vhodný kočík aj na spanie?

edita84
12. jún 2012

@niki_lv jasne že je vhodný aj mne v ňom malý spáva a je v nunučke asi už 2 mesiac 🙂

lulana79
12. jún 2012

@myya ale NUNA nemá vyslovene umelé kolieska, nie? Ja som mala golfáč s klasickými tvrdými umelohmotnými kolieskami, keďže som nevedela, čo kupujem, tak po dvoch mesiacoch aj išiel preč a kúpila som NUNA-u a bolo to teda neporovnateľné, lebo tie na NUNA-e sú také mäkšie, takže nehrkali tak... ja som vlastne ani nevnímala, či hrkajú alebo nie, lebo som s ňom bola tak spokojná, že ak aj hrkali, prehliadla som to 🙂

kristy03
12. jún 2012

@niki_lv podla mňa je to kočík vhodný na prevoz... moja malá tiež ešte spáva v kočíku, ale nato mám velký kočík, kde sa vyspí pohodlne... nehovorím, že sa tam dieťa nevyspí, ale spinkala tam len v nutnom prípade keď sme niekde vybehli a zaspala... na pohodlné spanie to kočík nie je..to je môj názor, ale moja malá má niečo cez 80 cm tak preto 🙂 🙂

edita84
12. jún 2012

@kristy03 musím nesúhlasiť kamoškina dcérka má niečo cez 81 cm a skoro 8 mesiacov a spinká sa jej tam skvelo niekedy aj 2 hodinky 🙂 miesta je tam dosť ved v kočíku ti dieťa neputuje aspoň nie moje :D kvalitný spánok je aj tak len v postielke
@niki_lv

kristy03
12. jún 2012

@edita84 tak hej neputuje, ale ja to potovnávam s elitom 🙂 a ten je do 35 kg.... takže tak, a v nune má malá hlavičku úplne natlačenú v zadu, tak neviem... mne to na spánok nepríde pohodlné.. ale keď treba a sme niekde tak nehovorím, že tam neprespí 😉

gossipy_girl
Odpoveď bola odstránená
cuki1980
Odpoveď bola odstránená
cuki1980
12. jún 2012

@gossipy_girl a kolko ma maly ked mu je NUNA mala ??? aj my sme na tom podobne ... maly ma 2 roky a zda sa mi tam nejaky napratany, a chceme ist na dovolenku v lete a urcite sa tam nevyspi, co ides kupit ???