Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
no tak strieska sa da dokupit, stoji 20e, nie je to az take hrozne, ale nunicka musi na reklamaciu, kvoli tej nestastnej brzde, ale cakame este na nahradny kocik, kym sa uvolni
teta v obchode al epovedala, ze nemam striesku zbytocne objednavat, ak by mi nahodou pri reklamacii vymenili kocik za novy 😉
chcem sa spytat,kto objednaval z pinkie.cz ,ako to mam uhradit?Tu pladbu zo slovenska,alebo to m bank?Poradi mi niekto prosim.Chcem objednat podlozku do kocika,ale neviem,ci mam najskor poslat peniazky,alebo tu objednavku...?Vopred dakujem za radu
@katka3012 v prvom rade pošli objednávku, následne ti prídu podklady k platbe. Pre platby zo Slovenska majú zriadený účet v Tatra banke, nebudeš tak platiť žiadne poplatky 🙂 .
mne sa velmi pacil, ale kedze som na neho pocula negativny nazor po uzreti nazivo, som to zamietla a ostala verna peg perego...mame uno a spokojnost🙂
@amouramour mne sa paci, aj som ho uz mala, ale raz si ho kupim znova...aj ked ma svoje muchy, kupim si ho asik znovu 😀
uz len kvoli tomu skladaniu a do auta
@boska79 lenze do auta mi pride, ze poskladas kazdy🙂aj my zatlacime dve poistky, preklopime a je🙂ale nuna je aspon vizualne ozaj pekna, uznavam🙂
@amouramour ona je taka, ze ju v kufri nieje ani vidiet :DD
a to skladanie- to take ja potrebujem pre svokru a mojho muza. moj muz ten kocik mal strasne rad
i ked je pravda, ze mne vadil zlty potah, nafigu strieska, nebol polohovatelny do lahu - teraz uz je! tak mam dovod ho kupit znova... tak do obchodakov by bol super.
@ninka09 ahoj, ja som este neobjednavala ale kontaktovala som obchod kde som jukupovala - v kamennej predajni Miminkova - pani povedala, ze by mala prist rychlo, lebo uz takto objednavali, strieska stoji 20e, ale potah neviem, ja mam kolekciu 2012 - raspberry
ja ju idem davat na reklamaciu, lebo mi strasne tazko ide brzda, tak pani povedala, ze mam pockat ci mi ju nevymenia celu 😉
Kočky dnes chcem vyprať moju nuničku nič sa jej nestane? streišku som už prala ale sedaciu časť sa bojím to všetko ako je dám do práčky?
zienky,ak by ste niektorá mala záujem o madielko na nunnu, ozvite sa. Ja som si robila madlo na quinny senzz, len by sa mi hodilo trochu širšie, ale na sestrinu nunnu pasuje super. o kočík sa pripína suchým zipsom. Na cene sa dohodneme. prikladám aj foto.
baby ktore mate nunu pepp 2012, mam na vas prosbu......prave sa rozhodujem a zvazujem jej kupu no a mam otazku ci nemate niektora kocik vyskusany v zime... priatel ma odhovara, ze co s tym hrackarenskym kuskom chcem robit v zime 🙂
@niki_lv na foto máš nožičky polohovatelné, to polohovanie je o ničom, je to len vystrčené - tá časť kde by mali byť nožičky, ak dieťa do toho prudšie kopne je hneď po polohovaní nožičiek 😀 😀 😀 😀 každý má velké očakávania od toho polohovania, ale ja to ani ako "polohovanie" nepovažujem..... tak ale 2012 musela byť v niečom iná nooo 😝 asi tak
@maskaa No ja mam Nunu ale mam ju este len par mesiacov, takze neviem ako by sa snou chodilo v zime, na zimu mam iny kocik, ale podla mojho nazoru, to nebude taka super jazda ako v lete ci na jesen, v zime budes musiet mimi obliect, zalezi kolko bude mat kg v zime, on je ten kocik uzsi oproti inym sportiakom, treba ti potom dokupit aj nanoznik, a co sa tyka koliesok, tie do snehu nebudu urcite 🙂
neviete v ktorej predajni v BA alebo v NR je vystavena???

@mimi21 najdi si cislo na tomasa šilera, majitela predajne kocikov Barbora v prievidzi, on vybavi a zozenie aj čerta. Opytaj sa ho ci sa da kupit len samostatna strieska, zisti ti to a da ti vediet. Oni nunu maju tiez na predajni.