icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

ellysa
7. jan 2011

@zuzu205 ja som tiež veľmi chcela bee ale potrebujem niečo skladné a to bee určite nie je 😒

angie777
7. jan 2011

Ahojte mamičky,nechcete niektorá predať Nunu,fialovú? 🙂

ellysa
7. jan 2011

baby a kde ste nunu objednávali?

susisus
7. jan 2011

@ellysa Da sa dat jednoducho dolu, je na "gombicky" 😉 Ale cisti sa jednoducho vlhkou utierkou, je to super material.

@zuzu205 Mne zas mala v lahu spat odmieta a spinka len v tej polohe v kociku, takze je mi to fuk, cybex callisto je tiez super a da sa dat do lahu 🙂

zuzu205
8. jan 2011

@susisus dd za radu idem ho pozriet........

zuzu205
8. jan 2011

@ellysa vazne??? bee nie je skladne??? Ja som to s nuna porovnavala iba vahovo a vaha je podobna.....a bee vyhralo lebo ide do lehu...no neviem bee som nazivo nevidela........aby som zase nekupila macku vo vreci🙂)) ale ina sa mi ten bee paci......na drujeh strane keby isla nuna do lehu hned ju kupujem......

ellysa
8. jan 2011

@zuzu205 bee je určite úžasný kočík, ale v aute zabere dosť miesta oproti nune, podľa toho aké máte auto, my nemáme combi a to by beečko zabralo 2/3 kufra, ja mám bgb cameleon, s tým som spokojná, ale chcem niečo na nákupy, výlety... aby sa mi teda do auta ešte aj ten nákup zmestil 😀

ellysa
10. jan 2011

@cherryblossomgirl v enikibeniki som ju videla ale radšej si dopredu zavolaj , či ju tam isto majú

cherryblossomgirl
10. jan 2011

@ellysa dakujem

eis4
11. jan 2011

@ellysa moja bude mať 5 mesiacov a od jari sa už chystáme voziť na nune.doktorka nám dovolila.samozrejme tiež ako 2. kočík.áno dá sa prať 🙂
@cherryblossomgir tiež so ju kupovala cez enikibeniki za 155 aj s pláštenkou

ellysa
11. jan 2011

@eis4 no teraz je v enikibeniki za 169 bez pláštenky 😒 , neviete kde je akcia aj s pláštenkou, fusak zatiaľ nechem

tinnka9
11. jan 2011

Baby, nikde sa nemozem dopatrat, ake rozmery ma sedacia cast, t.j. opierka + sedacka. Mohli by ste ju niektora odmerat, prosim? 🙂

eis4
11. jan 2011

@ellysa http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8948062&tab=0
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9647463&tab=5
sory cez bambini som objednávala ale nasla som aj iný obchod na mimibazare 🙂

ellysa
11. jan 2011

@eis4 je super ďakujem 😉
ešte otázočka, máte ju niekto aj v tej farbe licorice alebo tak nejak, aká je to vlastne farba? čierna, šedá, hnedá? ...

eis4
11. jan 2011

@ellysa ja ju mám je to tmavohnedá farba,podla toho pod akým svetlom pozeráš 🙂 pekná farba.ja som si myslela že to je čierna,ale nevadí ,som spokojná 🙂

ellysa
11. jan 2011

@eis4 veď práve, že ja som čierny nechcela a na českom emimine si ju veľmi pochvaľujú, ja zvažujem túto a fialkovú, ešte si ju potrebujem pozrieť naživo a posadiť tam malú a už sa rozhodnem 😀

julinka2787
11. jan 2011

ahojte! je tu niekto z okolia ZH, ZV, ZC, PD? chcela by som nunu vidieť na živo a skúsiť tam posadiť moju malú. nechcem kupovať len tak na "slepo"...

eimiky
12. jan 2011

@julinka2787 v Pd ju majú v obchode Barbora kočíky.Nuna ale dosť hrkoce.Tie koliečka nie sú dobré.Tak neviem či sa ti oplatí cestovať.A na tvojom mieste by som do neho nedala také malé dieťatko ako je tvoje.

julinka2787
12. jan 2011

@eimiky ďakujem ti. kde to tam v pd je prosím ťa?? ja ho plánujem až tak od roka. a v pd som často, mám tam rodinu, takže to nejako skĺbim s návštevou. 😉

eimiky
12. jan 2011

@julinka2787 http://www.azet.sk/firma/69524/dana-sillerova-b...
skús si overiť či ho tam ešte majú ale asi pred dvoma týždňani tam bol, majú ho aj na MMB na stránke tak by ho mali mať 😉

julinka2787
12. jan 2011

@eimiky vďaka! na námestí to musím nájsť. veď dáme s malou prechádzku po PD a uvidíme či ho nájdeme... 😉

eimiky
12. jan 2011

@julinka2787 to je tak na rohu tak to nájdeš a keď sa opýtaš prievidžanov určite ti budú vedieť povedať kde to je 😉

ellysa
12. jan 2011

@eimiky a ty si mala nunu?

zuziatko
12. jan 2011

Ahojte. Neviete či niekde v KE sa dá vidieť Nuna ??

Ešte by som sa chcela opýtať, že aká je maximálna výška kočíka/rúčky ?? Lebo s mm sme dosť vysoký.

eimiky
12. jan 2011

@ellysa nemala skúšala som ju na predajni ale viem o nej z recenzíí iných báb čo ju mali

ellysa
12. jan 2011

@eimiky no ja som už pre ňu bola skoro rozhodnutá , má to byť druhý kočík do auta
sičko nehrkoce?

eimiky
12. jan 2011

@ellysa podľa mňa z kategórie golfáčov minimálne, ja nikoho nepresviedčam aby ju nekupoval, ale keď môžem poradím. strieška na nune je malinká.Do košíka zlý prístup.napíš niekomu kto ju mal, nech ti poradí.

eimiky
12. jan 2011

@ellysa z českých diskusíí hned pár prvých príspevkov je ich tam viac http://www.emimino.cz/diskuse/nuna-buggy-42595/... ak sa ti to chce čítať
nuna
Tato diskuze o Nune me prinutila se tez registrovat a sdelit sve dojmy.Tez jsem se na nej velmi tesila aa mela jsem ho diky eprckovi do druheho dne ted stoji tady vedle me a je krasny opravdu- odpruzeny, zajimavy,lehounky a pri jizde po byte vypada i bytelne.ALE nevim pro jake dite je vlastne navrzeno,na sportak pro malicke se neda polohovat ani zada ani nohy,do kosiku se vejde tak balicek kapesniku,striska ho moc neochrani pro mensi jsou opravdu pohodlnejsi kocarky a ty vetsi co by golfky potrebovaly se do neho proste nevejdou,je VELMI MELKY pouhych 20cm!!!!! a na to uz je podlozka pod nohy moc blizko,tak se diteti kolem 95cm a vyse sedi dost nepohodlne navic jsou kratka zada!!!??Zkratim to jdu ho rano vratit…Nechci nikoho odradit a myslim si ze ten zpusob nechat si ho poslat domu a vyzkouset si ho v klidu s vlastnim ditetem je nejlepsi ackoli jsem to tak nezamyslela ve vysledku jsem to vlastne praktikovala sama.MOC VAAAAS PROSIM poradte jak sezenu RYCHLE BEE+.DIKY

Odpovědět

madamecrazy

Kecalka
10.06.10 00:14
Ahoj,
no krásně jsi to shrnula
V podstatě s tebozu ve všem souhlasím. Kočárek je opravdu krásný a navšední a jistě všude vzbudí pozornost, ale tím to také končí
Já mám právě Bee a je to nejlepší kočárek, co jsem kdy měla

ellysa
12. jan 2011

@eimiky no tú diskusiu na emimino som preštudovala celú, tie prvé stránky sú takto skeptické a potom 10 strán už len chvála samá, to isté na koníkovi, tak ja neviem, ja mám normálne bgb cameleon, s tým som spokojná, takže potrebujem nejakú druhú naozaj skladnú buggy

ellysa
12. jan 2011

@eimiky si sa mi tiež páči ale ja sa neuveriteľne bojím golfových palíc, ďalší favorit je zapp xtra, ale ten sa neskladá v celkou a to je pre mňa nevýhoda