icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

rhodosbb
24. mar 2011

@marafka, ja si tiez na zltu rada pockam 🙂 sice som ju nazivo nevidela, ale tak dufam, ze nebudem sklamana, ztlu som vzdy chcela na leto 🙂

mau
24. mar 2011

@anezena Ešte si si nebola vyzdvihnúť tvoju? 😉
@exupery No asi nás je viac čo na ňu poľujeme 😀
@marafka Ja som zvedavá ako bude vyzerať tá hnedá a podľa toho sa rozhodnem. Hnedá na mňa pôsobí tak elegantnejšie a žltá športovejšie. MM sa páči viac žltá, tak zrejme ostaneme pri nej a tri týždne už nie sú veľa - začnem si strihať meter 😀

exupery
24. mar 2011

@rhodosbb zlta najskor az o 5 tyzdnov,prisla fialova,hneda a ta seda.

exupery
24. mar 2011

rozpravala som sa z majitelovou zenou,vraj aj set do pocasia by mal pasovat....a tvrdila ,ze ta zlta sa moze aj omeskat,taksa netrebe spoliehat ,ze urcite bude za 4-5tyzdnov.Inak ta fialova mi moc na chlapca nepasuje....

rhodosbb
24. mar 2011

@exupery, @marafka vravela, ze o 3 tyzdne, napisala som im mail, tak uvidim, co odpisu

rhodosbb
24. mar 2011

ozaj este taka otazka, kolieska dufam, ze nie su umele, lebo to by bolo velmi zle 😒

exupery
24. mar 2011

@rhodosbb oni presne ani sami asi nevedia,nakolko zalezi od dodavatela,ale skor to urcite nebude,ak pisali.

anezena
24. mar 2011

@mau este mi nepisali ☹ ☹ ☹
kolieska su pogumovane, ale v podstate umele, len nie su nafukovacie

rhodosbb
24. mar 2011

@anezena dakujem, ak su pogumovane, tak to staci, lebo minule som videla jednu mamicku s golfacoms umelymi kolieskami a hrkotala na celu ulicu 😀

sasajka
24. mar 2011

@anezena Ani mne nenapísali, ale podľa toho, čo tu čítam, čakáme márne... 😒 😒 Ak Nuny došli len k Aladdinovi, tak tieto naše prídu o sto rokov 😖 Úprimne poviem, mám už toho čakania akurát tak dosť 😢 Aj včera sa mi malá už na prechádzke pýtala na ruky...

megi82
24. mar 2011

Ahojte. Nunu už máme doma 🙂. Boli sme ju hneď aj vyskúšať. Je to super kočiarik, krásne sa s ním jazdi 🙂. Malej sa v nune veľmi páčilo aj po byte som ju musela kočikovať 😀. Máme ju vo farbe fialovej. Nunu odporučam .... 🙂

anezena
24. mar 2011

@sasajka no ale chyba bambini to nie je, ale tych dodavatelov v CR 😠 😠 😠 n som fakt zvedava kedy dojde 😕 😕 😕

@megi82 a ty si cez koho objednavala? a myslis uz 2011?

madalah
24. mar 2011

@weirdo No ja som ešte včera bola doplatiť zvyšok za Nunu, tak mne ju posielajú až dnes...zajtra by som ju mala mať...ale včera tiež posielali nejaké, tak niektoré ich už dnes asi aj majú 🙂...kočky a pasuje na Nunu aj nejaká univerzál pláštenka? Lebo keď k ním nie sú pláštenky, a kým budú, niečo budeme potrebovať v tomto nestálom počasí...

megi82
24. mar 2011

objednávala som cez aladina, mám nunu 2011. Mala som k nej objednanu aj pláštenku, ale tie nemaju vraj budu posielať neskor hm

madalah
24. mar 2011

@megi82 ale budeš si musieť za pláštenku doplatiť, však? Lebo také info som dostala aj ja...

sasajka
24. mar 2011

@anezena veď ja viem 😀 Ticho závidím všetkým, ktorým už prišla 😉 😉

nice202
24. mar 2011

nehodite nejake fotky ako vyzera nova nuna?

weirdo
24. mar 2011

@madalah - hej hej, uz ju mam doma 🙂. Mm bol pre nu na predajni 😉

weirdo
24. mar 2011

@nice202 - ja mozem, ale je to len tak ledabolo fotene v bordeli 😀

vickygreg
24. mar 2011

Babenky, mne dnes prisla nova NUNA farba SAND a som max spokojna. Je to nadherna farba, boli sme ju aj hned odskusat, ale som velmi sklamana z koliesok mam pocit ze velmi hrkocu. A to som jazdila po asfalte..... Vy ste ako spokojne s kolieskami? Teraz som pozivala MURU 3 tam boli fukane kolesa a teraz mam pocit akoby som jazdila s hrkalkou... Hodim vam aj fotky....

zajo79
24. mar 2011

@vickygreg no...kolieska hrkocu...

anezena
24. mar 2011

@vickygreg a odkial si objednavala? ano kolieska hrkocu, sme pisali na predchadzajucich stranach. ale kedze ja som uz niekolko golfacov, nuna mi pride celkom v phode - napr. oproti zappovi 😉 😉
tak baby sup sup - hodte fotecky 😉 😉

vickygreg
24. mar 2011
vickygreg
24. mar 2011

@anezena objednavala som cez MMB ale islo to cez ALADINA. Este v pondelok som volala a povedali mi ze v piatok ho mam doma a dnes mile prekvapko .......

weirdo
24. mar 2011

A chcela som sa opytat, ako sa zapoji ta strieska vzadu? Vidim, ze @vickygreg to mas spustene a nezapnute cvocka ani suchy zips. Ked to spravim, tak je to tam tak divoko zrolovane. Ma sa to nejako specialne tam ulozit? Dakujem.
Par foto:

nice202
24. mar 2011

@weirdo Waaaw fialova je super velmi. a da sadat do lahu hej? 🙂

zajo79
24. mar 2011

@vickygreg ta strieska uz je na cvoky? neplanta?

vickygreg
24. mar 2011

@zajo79 nie nieje na cvoky, tie su tam len na to ked si ju dam do lahu tak si ju mozem zapnut. Myslim si ze sa planta aj ta ,, nova,, strecha. Akurat som nad tym spekulovala ako by sa to dalo upevnit ale neda sa len tak visi.

zajo79
24. mar 2011

@vickygreg predtym to bolo na taky mini suchy zips

vickygreg
24. mar 2011

@zajo79 aj teraz tam je taky mini suchy zips ale niet ho kam prichytit. Iba ak si dam striesku nizsie tak to mozem potom zapnut o ten pas co sa zapina ked je lahu.