Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@anezena Ešte si si nebola vyzdvihnúť tvoju? 😉
@exupery No asi nás je viac čo na ňu poľujeme 😀
@marafka Ja som zvedavá ako bude vyzerať tá hnedá a podľa toho sa rozhodnem. Hnedá na mňa pôsobí tak elegantnejšie a žltá športovejšie. MM sa páči viac žltá, tak zrejme ostaneme pri nej a tri týždne už nie sú veľa - začnem si strihať meter 😀
rozpravala som sa z majitelovou zenou,vraj aj set do pocasia by mal pasovat....a tvrdila ,ze ta zlta sa moze aj omeskat,taksa netrebe spoliehat ,ze urcite bude za 4-5tyzdnov.Inak ta fialova mi moc na chlapca nepasuje....
ozaj este taka otazka, kolieska dufam, ze nie su umele, lebo to by bolo velmi zle 😒
Ahojte. Nunu už máme doma 🙂. Boli sme ju hneď aj vyskúšať. Je to super kočiarik, krásne sa s ním jazdi 🙂. Malej sa v nune veľmi páčilo aj po byte som ju musela kočikovať 😀. Máme ju vo farbe fialovej. Nunu odporučam .... 🙂
@weirdo No ja som ešte včera bola doplatiť zvyšok za Nunu, tak mne ju posielajú až dnes...zajtra by som ju mala mať...ale včera tiež posielali nejaké, tak niektoré ich už dnes asi aj majú 🙂...kočky a pasuje na Nunu aj nejaká univerzál pláštenka? Lebo keď k ním nie sú pláštenky, a kým budú, niečo budeme potrebovať v tomto nestálom počasí...
objednávala som cez aladina, mám nunu 2011. Mala som k nej objednanu aj pláštenku, ale tie nemaju vraj budu posielať neskor hm
nehodite nejake fotky ako vyzera nova nuna?
Babenky, mne dnes prisla nova NUNA farba SAND a som max spokojna. Je to nadherna farba, boli sme ju aj hned odskusat, ale som velmi sklamana z koliesok mam pocit ze velmi hrkocu. A to som jazdila po asfalte..... Vy ste ako spokojne s kolieskami? Teraz som pozivala MURU 3 tam boli fukane kolesa a teraz mam pocit akoby som jazdila s hrkalkou... Hodim vam aj fotky....

@marafka, ja si tiez na zltu rada pockam 🙂 sice som ju nazivo nevidela, ale tak dufam, ze nebudem sklamana, ztlu som vzdy chcela na leto 🙂