Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@ema.nz a spinka ti este mala v kociku?
@miskinadamko nie,ona uz davno nespi v kociku
Čaute kočky, poraďte mi please, mám 21 mesačného Danka, len je trošku väčší ako je štandard, má 17 kg a 94 cm, podľa vás sa mi oplatí kúpiť nunu, strašne ma tam odrádza madlo, máme slalom a buggster ale buggs je náš ôsmi kočík (som tak trocha maniačka 🙂 ). Strašne sa mi tento kočík páči, ale bojím sa aby som ho zasa nepredávala kvôli rozmerom. Všetky fotky vašich kočíkov a detičiek sú krásne 🙂
ja by som nechala buggster.
@zuzul1310 ja som mala buggstra minuly rok v lete ale sme ho predali, skor povedane ze som sa ho zbavila: v sept. mi nesiel rozlozt, jedna strana nezacvakavala sa, a nechceli mi to v CR reklamovat, no hruuuza, nakoniec sa to nejako dalo do poriadku, ale som sa ho hned zbavila. zevraj to robievalo dost casto a dost vela kocikom. ale buggs bol nas milacik, super kocik. aj jane slalom sme mali, ten sme predali v marci.
ked porovnam nunu a buggs: nuna - lahsie na ovladanie, a da sa lepsie s jednou rukou ako buggs. ale zase buggs ma vacsi nakupny kosik, uplne paradny, ma madlo, lepsie s av nom babo vyspi. ja na tvojom mieste - ked nemas ziaden problem s buggsom, tak nepredavam. 😉 😉
@zuzul1310 mala som buggster až dva krat, aj pri staršom a tiez chvílku aj pri dvojičkach. No pre nich bol velmi velky, stracali sa v nom. Keby to nebol golfač a mal spojenu ručku tak je dokonaly 😵 a hlavne pre mna je neskutočne krásny.
Nuny mam teraz objednanu, čakam zajtra. Plusi aj minusy tu boli povedané. Ak maš synčeka takého velkého asi radšej zostan pri Buggstery, na šírku to bude asi v poho, len vyška opierky je na Nune len 44 cm. No vieš čo, hned ako mi príde, odfotím v nom mojho Tejka, ma 3,5 roka a vyšku 99 cm, on je zasa menší 🙂 na svoj vek. A možeš porovnat.
Diky veľmi pekne, ste strašne zlaté, už sa teším na fotky, tiež mám s buggsom problém že sa mi jedna strana skladá ke´d je v ňom malý (nie často, možno raz počas prechádzky) a to si neviem predstaviť že nám vydrží ešte aj budúci rok. Slalom predať nechcem za nič, ten nechám kým kočík budeme potrebovať, ale rozmýšlala som či nevymeniť buggsa za nunu, podľa fotiek sa rozhodnem. 99 cm je dosť, tak uvidím koľko miesta v ňom tvoj synček bude mať.
baby sa tesiiiim v piatok by sme mali mat nunu domaaa 😵 😵 😵
Ahojte baby, velice rozmyslam nad nunou, ale mam obavy, ci sa nam zmesti do auta, je dost siroky...to mate vsetky velke auta? ake s tym mate skusenosti? My mam opel corsu 5dv., ale s concordom mame dst problem, musim davat kolecka dole a tym sa mi aj uplne znicili...ale kazdopadne ho pojdem vyskusat do kocikova, som zvedava.
Na ostatne buginy co citam, mam pocit, ze su dost labilne, tento vyzera, ze je docela pevny. Ale zasa, neviem, ci mi tam nebude chybat madlo.
@lusilia ved concord to je jedno ci neo alebo fusion je pomaly 2krat taky velky po zlozeni ako nuna 😕 . ja som s nou isla uz aj busom a ked som ju zlozila tak som si ju supla postojacky pred nohy ako som sedela a v pohode som sa zmestila aj s kocikom a pritom v autobuse tie sedadla su natrepane hned pred tebou. tak neverim ze existuje nejake auto do ktoreho by sa nezmestila. ...
labilna nie je vobec, prave naopak, a madlo nam nechyba pretoze si maly aspon v pohode sam do nej vlezie a zlezie tak ako chce
Baby dik, ale by ste neverili, aky mame blby kufor, ale este ma napadlo, dat ho pre maleho v aute, myslim, ze tam by sa to v pohode zmestilo a aspon by sme mali kufor prazdny. A ako aj nad tym mdlaom som premyslala, ze aspon by ho maly neobzieral, ako pri tomto kociku 😀 a aj by sa oprel, lebo tu furt sedi bez opretia a asi to je na chrbticu namahavejsie.
A este taky detail, predpokladam, ze na zimu to asi nebude, co? mozno este tak na suchu.
@miskinadamko aky je tvoj prcek asi velky? lebo dufam, ze ho vyuzijem aspon do tri a pol roka, byvame asi 20 min od mesta a predpokladam, ze slapat sa mu takemu malemu nebude chciet.
@miskinadamko aha, uz som pozrela fotky, no predokladam, ze na dalsi rok sa Ti tam uz asi nezmesti 😒
@lusilia ma 2,5 roka, zalezi ake mas velke dietatko, niektore uz v roku su take velke ako 2 rocne takze je to skutocne individualne....... podla mna nie je dovod aby sa nemohol uzivat aj v zime 😉 🙂
@lusilia no na dalsi rok bude mat uz 3,5 a nepredpokladam ze by sa este vozil, aj teraz vyuzivame kocik mozno 1krat do týzdna, a ked sa aj vozit bude, tak je to ozaj v takomto veku uz len prilezitostne vozenie a to uplne staci.
@miskinadamko no, vsak dufam, ze to chodenie bude aj u nas aktivnejsie o rok, ale teraz ho este urcite potrebujem. No hadam sa dostanem do kocikova v pondelok a bude nove faro, sa tesim 😀
@lusilia urcite este vyuzijes 😉 , neboj sa 🙂 . zatial vsetky co ho maju su spokojne a to je co povedat, lebo zatial som sa stretla vzdy s kocikmi kde sa nasiel aspon niekto kto bol proti, ale pri nune este nie, tak som zvedava ako to bude dalej 😀 😝
ale na tvojom mieste by som si radsej zavolala do predajne ci ho maju a ak ano v akej farbe, lebo sa dost minaju, a baby pisali ze museli uz objednavat
@lusilia , presne to ma napadlo, ze dat ju do auta, je uzucka po zlozeni.
Na zimu mozno taku suchu bude fajn. Nam teda urcite, lebo uz mala dost beha, takze sa zvezie len obcas a to bude stacit deka, lebo bude naobliekana. A urcite, ak to mas tak dalej od mesta, tak si maly rad odpocinie v kociku aj ked bude vacsi 🙂
@lusilia , miska dobre radi, radsej si zavolaj, alebo napis do Kocikova. Ja som im pisala a prave nemali farbu, co som chcela. Hned aj objednavali, pisali mi priebezne, kedy by mal prist, ked kociky prisli a jeden mi dokonca odlozili, lebo som hned nemohla prist a dobre urobili, lebo sa medzitym skoro vsetky predali 😉
No ja som tam volala v pondelok a maju dostat tusim dneska vsetky okre modrej, akurat tu som chcela, ale v podstate mi to je jedno, hlavne, ho musim najskor vyskusat do toho afta. Tak som rada, ze ste tu vsetky spokojne, aspon nemusim stale premyslat, ze aky by bol naj 😀
babenky, tak ja si tu tak citam vase spravicky, moja poznamka k NUNE
je to fakt super kociarik,mame ho asi necely mesiac, uz ani neviem, tiez som nan musela cakat, lebo tu u nas o nom ani nechyrovali, a tak som exemplár v meste, ale som spokojna, moja malá ma onedlho dva rocky, ma 87 cm a vazi okolo 12 kg, ale v pohode mi don vlieza a vylieza a aj ma dost miesta, mame aj CP S4, v ktorej mi uz nespala ani nepamätam, ale v NUNE, si vzdy, odkedy ju mame zdriemne, vazne, aj ked sa NUNICKA neda spustit az do uplneho lahu, tak to vyzera, ze aj mala schvaluje moju volbu kocika
my tu na východe, velmi dobre chodníky nemáme - som z MI, ale Nuna nema problem, sem tam si aj zahrká, ak ideme po kamienkoch, no aj potichucky si ide, zavisí fakt od terenu, a dokonca aj trava jej nerobi problem
snad este jedno negativu, ale to asi len na mna, kedze je moja mala dost ziva, a ak mat taketo deti, tak ich v NUNE, radsej pripnite aspon spodnými popruhmi, pretoze sa Vam stane, to co mne, asi pred dvoma dnami, malu som totiz nemala vôbec priputanu, pretoze si v jednom kuse,zlieza a vylieza a NUNU som prudko otocila do strany, ze sa vyberieme iným smerom a malá mi z nej vypadla, no ako vravim, nebola priputana a sedala na konci sedadla, takze asi tolko mojich negativ k NUNICKE
na ovladanie je NUNA naozaj lahucka a môzme ju len odporucat,
hej a este ma napadlo jedno negativum, ak mate výsku viac ako 173 a nosite pri kociku vysoke opätky, tak Vam NUNU bude malá - rucka,...
ahojte babenky
ja som sa prave vratila od sestry z prahy a boli sme vlakom a jasne ze s nunou. presla krasne aj ulicky medzi kupeckami, dokonca dnes spal maly v nune v kupecku, nie na chodbe, a my so segrou sme v pohodke vedla neho sedeli a este dalsi dvaja dospeli, jedno male dieta a pes 😀 a tiez si v nom pospi drobec hocikedy, dokonca vcre azaspal o 10 vonku na trznici, predvceom 10, 20 a spi vyse dvoch hodin. paradaa.
a straaasne ma tesi, ze v celej prahe, ani v zoo som nestretla ani jendu nunu 😀
a ozaj, ja mam 173 cm, nosim vysoke opatky castejsie ako nzke topane, a manzel ma 190 a pohodka. nestazujem si, nepocitujem, ze je to nevyhoda, alebo negativum, ale asi zavisi aj od dlzky ruk, chlapi maju dlhe ruky a ja asi tez, ked mi nie je mala 😀
ronie tu je to na tretom obrazku🙂 http://www.nuna.eu/en/#/en/products/
kocky ktore mate nuna da sa zvliect a oprat potah ? piste prosim cez @ dakujem

@evca35 tak to je super, a ako si s nim zatial spokojna, hod aj par foto ak mozes, nech vidim ako vyzera nazivo 😉