Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@kackabrcka co sa tyka toho pratia potahu, ja som ziadne kocik neprala tak ze som ho zvliekla, ale s kefjou vydrhla. a pri nune mi stac svdska utierka al. vlhceny obrusok. 😉 😉
Baby, tak uz mame nunu doma, mali ju aj v BA v eniki beniki, ale len zltu, tak v podstate mi to bolo jedno, lebo ja ked nieco chcem, tak hned, tak sa mi nechcelo objednavat a cakat na inu farbu 😀 A teda je super, uvidime, co poviem o rok 😵
@kackabrcka potah sa da cely zvliect a oprat, vyberies len tu vytvrednu vlozku, ktorá robí sedaciu cast pevnu, a hodis do pracky, ale ako píse anezena, aj svedska utieročka zabera, najma na striesku a malé zaspinenia, nic potom nevidno a to mame zltu NUNICKU
myslela som tu vytvrdenú vlozku, pisem ako hotentot
@ronie111 @ anezena dakujem za odpovede.. no ja som kocik prala v pracke potah zo zapp-u v pohode 😵 zvazujem kupu zltej alebo fialovej NUNA 😉 mam polohovacieho zapp-a ale NUNA je peknejsia 😀
ahojte, ja som ho prave vycunichala...neviem sa nan vynadivat. Musim ho mat 😀
@hviezda22 krása zlatučkí sú na zjedenie, aj my sa už vytešujeme s nunou, fialová je fakt krásna 🙂 🙂 🙂
@janina1977 dakujem 😉 , užili sme si to, škoda že ju nemožem požívat denne 😒 , potrebovala by som štyri ruky 😀
@hviezda22 tak uz sa aj ja tesim na nunu 😉 je to fakt krasny kocar, ja som bola doteraz unesena len z polohovacieho zapp-a ale ani ten sa jej nevyrovna.. neviem sa dockat 😝
Katka zapp ee 😝 . Mala som tyzdnen pri Tejkovi, par krat som ho zachytila v poslednej chvílke pre padom dozadu. Nuna je ovela pevnejšia, lahučko sa s nou ide a je aj krajšia 😎 😵 😵
baby, a nechýba vám na nune madlo? kočík sa mi páči, len kvôli tomu madlu som ho nekúpila 😎
@hviezda22 ved uz sa tesim na nunicku 😀 zapp som predala, nemka bola moc vdacna ze aj vsite polohovanie im vyhovuje.. tak niekomu padne na uzitok, ja sa neviem dockat nuny 😉
Ahojte, my mame Nunu od jula a musim povedat, ze sme maximalne spokojni 🙂
Boli sme s nou na dovolenke a super posluzila, v aute nezabrala ziadne miesto, rychlo sa kdekolvek rozlozila v pripade potreby...
Madlo malej absolutne nechyba, dokonca by tam zavadzalo, lebo sama si do nej nastupuje a vystupuje.
Ale na kavu s kamoskou ju brat nemozem, lebo je velmi nizko a zo Stokke je zvyknuta, ze je v nasej urovni 😀
Ahojte dievcata, ako tu citam vase komentare, tak mi neda nereagovat Nunu v zltej farbe mam asi mesiac, moj maly ma 9 mesiacov, takze ho v nej vozim od osmich a neviem si ju vynachvalit. Oslovil ma samozrejme najprv design ale je fakt aj kvalitna a asi aj vhodne spravena pre deticky, kedze maly mi tam sedi jak pat penazi a predtym v velkom sportaku sa mu vobec nepacilo, s buggy sme v meste aj 2h a maly stale sedi kludny a s jednou hrackou v ruke🙂.Nechce mi spat v kociku uz od siedmych mesiacov spime len doma, takze mi nevadi, ze nie je polohovatelny, ale je lahky vytrepala som sa s nim az na druhe poschodie bez pomoci a maly sedel v nom, takze s nim da dostat aj to vysie situavanych obchodikov🙂, kde nie je bezbarierovy pristup. A potom nechcela som mat dva skoro rovnake kociky (s rovnakou funkciou)a jeho skladanie si nevie vynachvalit zas moj manzel, ked ho dava do auta, chcela som mat proste nieco aj na cestovanie a nakupovanie ozaj a co sa tyka nakupov tak mam vymysleny zlepsovak ako nam zmestit co najviac igelitiek s nakupom, pripevnila som z boku zlte uchyty na hrazdicku a nato vesiam igelitky🙂. A co sa tyka vacsich deti svagrina na dvojrocnu dcerku a v pohode si tam sedela, vobec jej nebol kocik maly a to je este vysoka na svoj vek. Proste Nuna je super a nedam na nu dopustit, najprv som myslela ze len na pohlad ale splnila vsetky moje ocakavania. Takze odporuuucam.
Ahojte, držte mi palce aby som predala buggsa a mohla sa budúci týždeň tešiť zo sivo-zelenej nuny 🙂 Už sa neviem dočkať.
@kackabrcka ja predavam nunu.
@zajo79 práve pozerám inzeráty a vidím tam aj ten tvoj, prečo ju predávaš, si ma vystrašila normálne, nie je s ňou niečo v poriadku, myslím negatíva kočíka, vadilo ti na ňom niečo? Ja by som chcela tú tmavú farbu pre chalana, buggs je super kočík, ale tie patenty tam mohli spraviť lepšie, stále sa nám jedna strana zaklápa, malý je proste veľmi ťažký do toho kočíka... Dúfala som že nuna bude fajn, všetky ste ju chválili a teraz predaj. Napíš prosím ťa prečo..., nie že ju kúpim a zasa ju budem predávať.
mama silver cross pop vogue, maly uz chodi na kociku malo... takze mat dva kociky mi pride zbytocne. tak predavam ten, za ktory dostanem viac. 😅
mne sa na nej paci vsetko, ale aj na silver cross...
@hviezda tak nuna je doma 😀 som zalubena 😅 hned som ju vylepsila podlozkou a skusala som aj tasticky-ked mame nakupnu maniu 😀 teraz dcerka pokojne spinka v kociku 😉
@kackabrcka wauuu kraaasna je,. vylepsovaky nemaju chybu 😵 😵 😵 😵
@kackabrcka jeeeej 😀 . Som rada, že sa vam pači 😉 podložka super, aj kapsičky 😉 , dobra inšpiracia
@sasrnka uz chapem 😀 , tieto kapsičky si myslela. ja sem hodím tu moju do zajtra 😉
@kackabrcka super tá podložka, tú DMácku tašku máme aj my, takže som rada že na nunu bude dobrá, používala som ju zatiaľ na všetkých golfáčoch, perfektný je ten organizér na rúčke, nemá chybu.
inak tie tasky vselijake su super, ale dany ked ide spat v kociku, musim to dat vsetko dole, lebo mu to tam zavadzia, neviem ako u vas
Mne Danuško už nespáva v kočíku vonku. Vnútri síce zaspáva v kočíku ale na to máme Slaloma, Buggsa ani nepamätám kedy som polohovala na ležanie a či vôbec, takže pohoda 😎 Zajtra sa dozviem či mi v Komárne vedie objednať Nunu aby som ju mohla vyskúšať, ak nie tak ju objednám cez net s tým že mám možnosť ju do 14 dní vrátiť takže o nič nejde.
my sme boli na agrokomplexe v Nitre (malý zbožňuje ako každý chalan stroje) a Danulo radšej celý deň nespal ako by mal spať vonku 🙂 zaspal mi až večer o ôsmej doma v Slalome 🙂

kocky ak by predal niekto jazdenu nunu prosim @ alebo IP
dakujem