icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

marafka
5. máj 2011

@mau no skusim jej napisat a mozno by som zobrala aj tu tmavsiu sedu, uvidim aka bude vlastne realne ta zlta nunicka, ak sa jej toto leto este vobec dockam 🙂

dida81
5. máj 2011

@pittelka a ty mas aku farbu? Lebo ja mam send a cakam tiež na podložku modru - ale nie tyrk. ale tu bleducko modru s opickou 🙂

Prave davali na STV reprizu damskeho mag. - NUNU tam tiež predstavovali, ale este nepolohovatelnu a aj moderátorky boli z nej nadsene 🙂 Videli ste??? 😀 😀 😀

ainetobi
5. máj 2011

@zuzana1710 tak to máte super. Môj drobec má 2 a pol a presvedčiť ho aby za 3 dni prešiel celú Malorku, Rím, Paríž ... atď 🙂 🙂 asi by ma nenávidel aj celý svet. A pri jeho tempe by sme to za víkend určite ani nestihli. 😀 😀 😀 😀

luciferova
5. máj 2011

@dida81 to bola repriza starych casti .. 😉

yravas
5. máj 2011

baby, mne volali dnes z e-shopu kde som mala objednanú Nunu, že im farba Sand neprišla :/ že či chcem Licorice alebo fialovú ... som sklamaná, ale dúfam, že tú Licorice neoľutujem 😕

zuzana1710
5. máj 2011

@ainetobi no ked cestujete,tak potom to je o inom..my chodime peso maximalne 2-4km a potom autom...

dida81
5. máj 2011

@luciferova viem, ved som to aj napisala..

luciferova
5. máj 2011

@dida81 jaj vidis 😉

pittelka
6. máj 2011

@dida81 ja mám sand, pozerala som Dámsky magazín 😀

pittelka
6. máj 2011

@yravas mne to tam nesedí, ten kočík je taký krásny, že sa mi ho nechce skovať podložkou 😉

pittelka
6. máj 2011

@yravas nebuď smutná aj licorice je zaujímavá 🙂 , isto sa ti bude páčiť a budeš spokojná...

ainetobi
6. máj 2011

@pittelka ahoj, prosím ťa koľko si čakala na podložku od uhradenia peniažkov?

ainetobi
6. máj 2011

@yravas podľa mňa je licorice náááádherná aj tá fialová je super a krásne sa dá nakombinovať s podložkami a nejakým žiarivým slnečníkom a z mojich skúseností, ja som bledý kočík častejšie prala ako sme sa vozili. 🙂 🙂 🙂

mau
6. máj 2011

@pittelka v lete v horúčave určite oceníš, ak bude tvoje dieťa sedieť na bavlnenej podložke 😉

pittelka
6. máj 2011

@ainetobi vieš čo, keď mi po uhradení do 2 dňov neprišla, tak som jej napísala mail a ona na mňa zabudla.... 😉 , hneď na ďalší deň som ju mala doma 🙂

pittelka
6. máj 2011

za kvalitu sa ospravedlňujem "mobil" aj za malého,lebo sa nechce fotiť 🙂

pittelka
6. máj 2011

podložku posuniem,ak by mala niektorá záujem

yravas
6. máj 2011

pittelka - malý je zlatunký 😉 podľa mňa tam tá podložka sekne 😎

... ja som včera v meste zhodou náhod stretla jednu maminku, ktorá mala Nunu - som si ho vyskúšala - klobúk dole, fakt sa super ovláda, ale keď som tam posadila môjho chrústa, tak mu bol len, len --- je vysoký po tatinovi a vôbec nevyzerá na rok a 2mesiace 😀 takže tak či tak by som ju potom vrátila naspäť ... škoda, čo už, keď mám vysokého muža, tak aj deti musia byť veľké 😝

Idem objednať Quinny Senzz - majú teraz dobrú akciu 😀
Príjemné kočíkovanie s akýmkoľvek kočíkom - hlavne že sme spokojné my a naše deti 😀

dida81
6. máj 2011

@pittelka podla mna sa tam ta podložka uplne hodi, je krááásna! 🙂
Ved tá send je tak neutralna farba, že podla mna sa tam hodi kazda farba .. od ružovej- cez zelenu, modru, čiernu ...
a kolko má tvoj malý? zlatý je 🙂

pittelka
6. máj 2011

@dida81 Paťulko má necelých 20 mesiacov, tiež je dosť veľký 🙂 . No mne ten kočík veľmi vyhovuje, lebo je naozaj lahučký a malý väčšinou bežká sám, a občas si sám vysadne. Opierku som porovnávala so slalomom a je to presne to isté.... 😉 , takže veľkosť až tak neriešim. A keď napadne sneh vytiahneme sánky,alebo budeme bežkať po svojich 😀

dida81
6. máj 2011

🙂 @pittelka aj Jakubko je velky, ma 17 mesiacov 🙂 Ja som nechala na zimu športiak s velkymi kolesami ... ale i u nas kocik vacsinou na presun niekam, kde beha atd 🙂

ainetobi
6. máj 2011

@pittelka Kráásna ale fakt je pravda, že nuna je nádherná aj sama o sebe a nič iné nepotrebuje.A tí naši drobci ju okrášlia dokonale. 🙂 🙂 🙂

ainetobi
6. máj 2011

@zuzana1710 aj to pešo má určité výhody ale postíhaš všetko? 🙂 🙂 🙂 Kamarátka má tiež drobca čo už od 10 mesiacov odmieta kočík a je z toho zúfalá. Moj malý má vlastnú politiku a vždy potrebuje ísť niekam inam ako ja. 😀 jediný spôsob je usadiť ho a do ruky jupíka. 🙂 🙂 🙂

ainetobi
6. máj 2011

@pittelka hmmmm tak jej idem asi napísať. Ďakujééém 😉

zuzana1710
6. máj 2011

@ainetobi co sa tyka beznych veci,tak stiham..vsetko mam pri dome 😀 😀 😀 😀 dr je od nas peso 10 min,obchodaky 10 min,posta 15min.materske centra 10-15min atd atd..ale ked potrebujem vybavit nieco na uradoch,tak to autom,alebo ked ideme mimo nas,tak jedine autom..inak vsade peso 😉 😉 teraz strazim 18mes chlapceka..umrela som,ked mi ho priniesli v hlbokom kociku(moja dcera od 18 mes. je bez kocika).chudacik ani sa tam nezmestil.ked ja som povedala,ze my sme boli v sportaku od 7 mes,tak hned aj oni prerobili na sportak...to je tusim baby lux,ale to je bager a nie kocik 😀 😀 😀 😀 😀

zuzana1710
6. máj 2011

@ainetobi a ked sa veeeelmi ponahlam bud na postu,tak to riesim,ze malej zoberiem bicykel,alebo motorku a sme tam za 5 min 😀 😀 😀

ainetobi
6. máj 2011

@zuzana1710 hmmmmm tá motorka tak to malý miluje tiež lieta na tom že nestíham sledovať len tých tenisiek čo nám už "zožrala" minule som ju už skoro hodila do kontajnera. 😠 😠 😠

ainetobi
6. máj 2011

@zuzana1710 tak som si pozrela ten báger, nechápem že sa ešte niečo také predáva či kupuje? 🙂 ved to musí mat 100kg. Moja sestra mala niečo podobné ale ja som s mojimi rukami nezvládla ani prechádzku po dvore. Jedna baba čo odo mňa kupovala CAM Cortinu vraj mala niečo také. Bývala v činžiaku na 3 posch. A cca 5 dní v týždni im nešiel výťah! 😖 musela s tým chodiť peši, chúúúďa. Z Cortiny úplne nechápala - to bol môj najlepší kočík ece teraz ma za ním srdce bolí. ☹ ☹ ☹

merryann
6. máj 2011

ahojte baby strasne ste ma zaujali teda uz presvecili o kociku nuna len sa chcem spytat nema niekto skusenost s nuna pepp? zevraj je polohovatelna le nikde nemozem najst foto ako to vyzera lezmo...dakujem

mau
6. máj 2011

@merryann 2011 kolekcia je polohovateľná do ľahu - napr. tu si ju môžeš pozrieť http://www.maderna.sk/katalog/product/10057/
@ainetobi nerozmýšľala si nad chráničmi topánok?